δλδ ρε κοπελια οταν θα εισαι πανω στη μηχανη θα φορας ΜΟΝΟ το κρανος και τιποτα αλλο??
θελω να το δω αυτο...
(αλλο ενα επικο θρεντακι ξεκιναει......)
δλδ ρε κοπελια οταν θα εισαι πανω στη μηχανη θα φορας ΜΟΝΟ το κρανος και τιποτα αλλο??
θελω να το δω αυτο...
Αμα κανει κατι τετοιο να μην παει να παρει cbf αλλα gsxr γιατι εχει να πεσει πολυ κυνηγητοΑρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
θελω να το δω αυτο...
χαχα ελιωσα στα γελια.
Περα απο την πλακα ομως μην παρεις το 1100 ειναι πολυ καλο κρανος για ενα τοσο αδυναμο μηχανακι που δεν παει πανω απο 140.
Αν πρεπει να παρεις Shoei ντε κ καλα παρε αυτο:
http://www.sportsbikeshop.co.uk/prod...2-tc7_pink.jpg
Βαλε κ ροζ ανακλαστηρες στην ζαντα κ εισαι μια χαρα!
Τωρα αν ειναι για Glamorοus εξοδους προτεινω αυτο
http://pictures.topspeed.com/IMG/cro...ts-_460x0w.jpg
I find your lack of faith disturbing.
α να υποθεσω οτι το XR1000 που εβαλες ειναι χειροτερο κρανος απο το 1100 και αρα ειναι οτι πρεπει για 140χαω./μαξΑρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
χαχα ελιωσα στα γελια.
Περα απο την πλακα ομως μην παρεις το 1100 ειναι πολυ καλο κρανος για ενα τοσο αδυναμο μηχανακι που δεν παει πανω απο 140.
Αν πρεπει να παρεις Shoei ντε κ καλα παρε αυτο:
http://www.sportsbikeshop.co.uk/prod...2-tc7_pink.jpg
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
δεν εννοει αυτο το παλικαρι ρε ευη.... απλα θελει να πει οτι μια πτωση με 120χλμ/ωρα με ενα 250Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
α να υποθεσω οτι το XR1000 που εβαλες ειναι χειροτερο κρανος απο το 1100 και αρα ειναι οτι πρεπει για 140χαω./μαξ
ειναι πιο ανωδυνη απ' οτι με ενα χιλιαρι οποτε δεν χρειαζεσαι τοσο ακριβη προστασια!!![]()
![]()
το παραλογο σε ολο αυτο μικε ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
δεν εννοει αυτο το παλικαρι ρε ευη.... απλα θελει να πει οτι μια πτωση με 120χλμ/ωρα με ενα 250
ειναι πιο ανωδυνη απ' οτι με ενα χιλιαρι οποτε δεν χρειαζεσαι τοσο ακριβη προστασια!!![]()
![]()
πρωτον οτι το 1100 ειναι ο αντικαταστατης του 1000 που μεχρι πριν λιγους μηνες ηταν κορυφαιο
δευτερον οτι ειναι στην ιδια τιμη αυτα τα 2 κρανη
αρα δεν ειναι θεμα ποιο φθηνου και ποιο ακριβου (εκτος αν μιλαμε για εξωτερικο οπωτε παιζουν οι τιμες αναλογα τα γραφικα κλπ)
ουτε καλυτερου η χειροτερου
και φυσικα αυτο που ειπες.....
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
και να φανταστεις οτι εγω εχω ενα σχετικα φθηνο κρανος! θελω ακριβοτερο, (και αρα καλυτερο) θα τρεξω στην πρωτη ευκαιρια να το παρω, αλλα στην παρουσα φαση δεν εχω την δυναντοτητα να το κανω! αυτο που θελω να πω ειναι οτι οταν υπαρχουν τα φραγκα μην κολατε στο θεμα εξοπλισμος! παρτε τα καλυτερα ειτε καβαλατε 50 ειτε 1050!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
το παραλογο σε ολο αυτο μικε ειναι
πρωτον οτι το 1100 ειναι ο αντικαταστατης του 1000 που μεχρι πριν λιγους μηνες ηταν κορυφαιο
δευτερον οτι ειναι στην ιδια τιμη αυτα τα 2 κρανη
αρα δεν ειναι θεμα ποιο φθηνου και ποιο ακριβου (εκτος αν μιλαμε για εξωτερικο οπωτε παιζουν οι τιμες αναλογα τα γραφικα κλπ)
ουτε καλυτερου η χειροτερου
και φυσικα αυτο που ειπες.....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
βοήθεια....![]()
![]()
:a45:
Στα χέρια σας την έχετε...![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Κοπελιά δεν είναι τσάντα- παπούτσι για να τα συνδυάσεις......Αρχικά δημιουργήθηκε από vck
γειά σε όλους!
παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι...
λοιπόν θα αγοράσω το παλιο μοντέλο cbf 250 της honda σε χρώμα κόκκινο σκούρο/μπορντό και θέλω να μου πείτε αν το ShOEI RF-1100 Sylvan TC7 Pink Helmet σας ταιριαζει σαν συνδυασμό... μπορντό μηχανή με κράνος μαύρο-ροζ η θα μου προτείνατε να πάρω το Shoei RF-1100 Sylva Black που ειναι σχεδόν όλο μαύρο? θα βάλω τις φώτο... λίγο χαζή ερωτηση αλλα κολλάω γτ είμαι κοπέλα και ήθελα το ροζ να δείχνει λίγο πιο γυναικείο αλλα μη φαινεται κ χαλια με τη μηχανή.... περιμένω γνώμες!ευχαριστώ...
Πάρε ότι γουστάρεις να φοράς.
Στην μηχανή δεν θα σε κακολογήσει κανείς αν οδηγάς λαχανί μηχανάκι με μπλε κράνος ,ασπρόμαυρες μπότες και ροζ μπουφάν.Αρκεί να τα φοράς.Ο δρόμος δεν είναι πασαρέλα.
Καλα μην την αρπαζετε απ τα μουτρα μωρε, για τις γυναικες ειναι σημαντικο να ξερουν οτι κυκλοφορουν με σωστους συνδιασμους οσο και αν εμας μας φαινεται περιεργο...
και τωρα που το σκεφτομαι και εμενα θα με απασχολουσε, αν επαιρνα ενα ακριβο κρανος να ταιριαζει με το μοτο.
Και τωρα στο θεμα.
Γιατι δεν κοιτας ενα μαυρο κρανακι που παει με ολα ? Το ροζ-μαυρο μπορει να σου αρεσει πολυ αλλα δυστυχως δεν ταιριαζει με ΚΑΝΕΝΑ χρωμα.
(εγω προσωπικα ειμαι κατα της δυχρωμιας ειτε για κρανος ειτε για μηχανη ειτε για μαγιο ρουχα παπουτσια και λοιπα, θα μου πεις γουστα ειναι αυτα...)
Kοπελιά, καλωσήλθες.![]()
![]()
Γιά να μπορέσουμε όμως να σε κατατοπίσουμε όσο το δυνατόν καλλίτερα, θα πρέπει να αναφέρεις μερικά βασικά χαρ/κά όπως: ηλικία, ύψος, βάρος, χρώμα μαλλιών, αναλογίες.![]()
![]()
Τpap ξεχασες την προικα!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Kοπελιά, καλωσήλθες.![]()
![]()
Γιά να μπορέσουμε όμως να σε κατατοπίσουμε όσο το δυνατόν καλλίτερα, θα πρέπει να αναφέρεις μερικά βασικά χαρ/κά όπως: ηλικία, ύψος, βάρος, χρώμα μαλλιών, αναλογίες.![]()
![]()
Εντάξει, ας γνωριστούμε πρώτα και βλέπουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
Τpap ξεχασες την προικα!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
α να υποθεσω οτι το XR1000 που εβαλες ειναι χειροτερο κρανος απο το 1100 και αρα ειναι οτι πρεπει για 140χαω./μαξ
Εβαλα το 1000 γιατι ειναι 150 ευρω πιο φθηνο απο το 1100,
τωρα μαλλον εκει που αγοραζεις εσυ σας κλεβουν κ σας πουλανε το παλιο μοντελο για καινουριο.
I find your lack of faith disturbing.