Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: Πώς διαμορφώνεται η τιμή της βενζίνης

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Πάντως στο θέμα για το άν μπορέσει ο άνθρωπος να ζήσει χωρίς βενζίνη μία εβδομάδα, δέ χρειάζεται να 'κλείσει ο διακόπτης' για μία εβδομάδα' και γι αυτούς που είναι δουλειά τους(π.χ νταλίκες, μεταφορές, κλπ κλπ). Μόνο ο κόσμος να μή χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο/μηχανή εκει που δέν χρειάζεται άμεσα για κανα μήνα θα δούμε πιστεύω τρελλές διαφορές. Εγώ προσωπικά(και επειδή με έχουν ζορίσει αρκετά οι τιμές της βενζίνης) εκεί που έπαιρνα τη μηχανή για να πάω απο Πανόρμου στο Σύνταγμα πλέον πάιρνω μόνο μετρό. Τουτ'έστιν άν πάψει ο νεοέλληνας να έχει την αντίληψη του να παίρνει αμάξι για να πάει για τσιγάρα, θα δούμε αλλαγές. Κάνουμε μακράν την πιό ασύδοτη χρήση των οχημάτων μας στην Ευρώπη.

Αρκετές φορές άν βγώ κέντρο το βράδυ, μπορεί να γυρίσω σπίτι με τα πόδια(δέν παίρνω ποτέ μηχανή άν είναι να πιώ πάνω απο ένα ποτό). Πολλοί κοροϊδεύουν κάτι τέτοιο σήμερα δυστυχώς και τους φαίνεται παράλογο. Αλλά βλέπεις πήραμε αμάξι καινουργιέν με 72 δόσεις και πρέπει να το δείξουμε....
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δεν καταλαβαίνω τη σημασία τής ερώτησης,εισοδηματίας πάντως δεν είμαι.Τού μεροκάματου κι εγώ. Η μελέτη που εννοώ,σ'αυτό ακριβώς αφορά.Στο πώς λειτουργεί δηλαδή ο ανθρώπινος ψυχισμός κάτω από ορισμένες συνθήκες.

Για παράδειγμα,εδώ και εκατοντάδες χρόνια,έχει καλλιεργηθεί στην Ελλάδα η φιλοσοφία "όποιος προλάβει πρώτος".
    Οι πρόγονοί μας στα χρόνια τής τουρκοκρατίας εκπαιδεύτηκαν να βρίσκουν τρόπους να επιβιώσουν και αυτό,πιστεύω,έχει περάσει και γονιδιακά σ' εμάς.

Σήμερα βέβαια,με τη βοήθεια τής τηλεόρασης,αυτό γίνεται πολύ πιο έντονα.Ακριβαίνει το γάλα,το κρέας το ψωμί;
    Όλοι θα τρέξουμε να γεμίσουμε τα κελλάρια για να προλάβουμε τίς παλιές τιμές,δεν είν' έτσι;
    Τι θα συμβεί αν δεν αγοράσει κανένας για δυο τρείς μέρες;

Θυμάμαι που,όταν τα βενζινάδικα πούλαγαν κατά βούληση,οι οδηγοί διένυαν μεγάλες αποστάσεις για να γλυτώσουν ένα πενηνταράκι στο λίτρο.Για δραχμές μιλάμε!

Μην ξεχνάτε ότι χωρίς το "διαίρει και βασίλευε" η εξουσία δεν μπορεί να λειτουργήσει.Και σ' αυτόν τον τομέα οι μάγκες τα έχουν καταφέρει πολύ καλά.Ο συνάνθρωπος έχει καταντήσει εχθρός.

Τέλος πάντων είναι πολύ μεγάλη η κουβέντα περί ψυχολογίας και δεν κολλάει εδώ.Μην είμαστε πάντως και πολύ σίγουροι για τίς απόψεις και τα πιστεύω μας.
    Αυτό θα είναι μια καλή αρχή.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2008, 16:27
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2008, 14:59
  3. αν συνεχισει να ανεβαίνει η τιμή της βενζίνης...
    από zapmaria στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2008, 07:51
  4. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 00:03
  5. Η τιμη της βενζινης
    από Leipsippos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 08:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε