Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: ΣΤΡΩΣΙΜΟ

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Re: Re: ΣΤΡΩΣΙΜΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από 1ronMa1den
    μολις εστειλα.. οταν μου απαντησει ,θα αναρτησω την απαντηση του εδω.
    Περιμένουμε...

Re: Re: Re: Re: ΣΤΡΩΣΙΜΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    9.67 posts per day

Τελευταίο μήνυμα: 07-05-2010 10:32

....??

Παντως προτιμω ενα παιδι απο εδω μεσα που δεν ξερει τι ειναι το στρωσιμο παρα 17χρονους που οδηγανε hayabusa.Καλωσηρθες φιλε

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Συγνώμη λιγο άσχετο το ξέρω αλλά....

Δίπλωμα οδήγησης έχεις??

Και να προσθέσω ότι απάντηση δόθηκε ήδη από το 3ο πόστ του θρέντ

Καλώς ήρθες και από μένα

Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Φιλαρακι εγω τις μηχανες τις στρωνω υπο τις οδηγιες του βροχοανθρωπου, αλλα εσενα θα σου ελεγα να το προχωρισεις ενα βημα παραπερα.

Λοιπον δωσε βαση,

Βημα 1. Μολις το παραλαβεις βαζεις μεσα σπορελαιο και κανεις 3 κυκλους τερμα γκαζι (προσοχη ΤΕΡΜΑ γκαζι, αλλιως δεν θα στρωσει καλα.)

Βημα 2. Πετας λαδια φιλτρο και βαζεις ελαιολαδο για 1000 κμ τερμα γκαζι.

Βημα 3. Πετας λαδια φιλτρο και βαζεις λαδι της αρεσκειας σου

Υγ. Παρολο που τα manual γρφουν αλλαγη καθε 10.000 οι περισσοτεροι αλλαζουν λαδια καθε 4.000κμ αλλα γενικως οσο ποιο συχνα τα αλλαζεις μονο καλο κανεις. Και καθε 1000 δηλαδη θα ηταν καλα για να εισαι και σιγουρος, αν το σκιζεις καθε 500.

μερικες φορες αναρωτιεμαι τι θα γινοταν αν ειχα ανακαλυψει το φορουμ τοτε που ημουν με το πενηνταρι και δεν ηξερα πραγματικα τπτ...δε ξερω αν θα το ευχαριστηθειτε αν παρετε στο λαιμο σας κανεναν καμια μερα..
    καλως η κακως καποιοι ανθρωποι δεν εχουν εξοικειωση με το ιντερνετ τα φορουμ και τα μηχανακια τους..γι αυτο τι πιο λογικο απο το να μπουν στο μοτο.gr να γραψουν ομορφα την απορια τους και να λαβουν απαντηση γρηγορα απο εμπειρα ατομα στο χωρο...και αν η συζητηση υπαρχει ηδη αρκετα ευγενη ατομα και μοντς να τους παραπεμψουν.αυτο ειναι αλληλεγγυη μεταξυ μοτοσυκλετιστων και οχι η κλαψα σε 100 threads για καθε κακως κειμενο της ελληνικης κοινωνιας..

φιλε iron maiden \m/
    εγω οταν ειχα παρει το πενηνταρι δεν ηξερα την τυφλα μου και το πηγαινα οπως να ναι.κατι σημαντικο δεν επαθε.κατοπιν εορτης εμαθα για το στρωσιμο οταν ειχα κανει καμια 300αρια χλμ αρπα κωλα και το πηγαινα συντηρητικα χωρις να τερματιζω το γκαζι αν και δεν ξερω ποσο εχει να κανει αυτο σε αυτοματα.
    οπως ειπαν και τα παιδια οταν το παρεις με το καλο θα δεις στο manual ακριβως την διαδικασια που πρεπει να κανεις

Ομαλή οδήγηση στα πρώτα 500 - 1000 χλμ. ανάλογα στα πόσα λέει ο κατασκευαστής.
    Μην ανοίγεις τέρμα γκάζι, και προσπάθησε να εναλάσεις τις ταχύτητες.
    Γενικά να είσαι προσεκτικός μέχρι να το συνηθήσεις, και πάντα κρανάκι, μπουφανάκι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Φιλαρακι εγω τις μηχανες τις στρωνω υπο τις οδηγιες του βροχοανθρωπου, αλλα εσενα θα σου ελεγα να το προχωρισεις ενα βημα παραπερα.

Λοιπον δωσε βαση,

Βημα 1. Μολις το παραλαβεις βαζεις μεσα σπορελαιο και κανεις 3 κυκλους τερμα γκαζι (προσοχη ΤΕΡΜΑ γκαζι, αλλιως δεν θα στρωσει καλα.)

Βημα 2. Πετας λαδια φιλτρο και βαζεις ελαιολαδο για 1000 κμ τερμα γκαζι.

Βημα 3. Πετας λαδια φιλτρο και βαζεις λαδι της αρεσκειας σου

Υγ. Παρολο που τα manual γρφουν αλλαγη καθε 10.000 οι περισσοτεροι αλλαζουν λαδια καθε 4.000κμ αλλα γενικως οσο ποιο συχνα τα αλλαζεις μονο καλο κανεις. Και καθε 1000 δηλαδη θα ηταν καλα για να εισαι και σιγουρος, αν το σκιζεις καθε 500.

εσύ αυτό έκανες για αρχή;

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Είπαμε..

απαντάμε σε απορίες που έχουν βάση,... όταν όμως έχουμε το..

1. Μπορώ να οδηγήσω δίχως δίπλωμα;

2. ΑΝ πάρω μηχανάκι και ΑΝ τελικά το οδηγήσω , ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΡΩΣΙΜΟ;

3. Μην πίνεις αντε στο χέρι ενα μπουκάλι και μετά να παρκάρεις.

Συγνώμη ρε παιδιά... αλλά θα πέσει καζούρα που θα πάει σύννεφο. Όταν θες να ρωτήσεις κάτι σοβαρά μπαίνεις μέσα και γράφεις ΣΟΒΑΡΑ αυτό που θέλεις...

--------------π.χ. ... Είμαι 20 ετών , δεν γνωρίζω τίποτα απο μηχανάκια. Έχω μαζέψει Χ ποσό και θα κάνω αυτή την χρήση. Τι θα ήταν καλύτερο για μένα;...-------------------------

Εκεί και απαντήσεις θα πάρει.. και ίσως να πέσει και λίγο γέλιο, αλλά σίγουρα κανείς δεν θα ρίχνει μόνο δούλεμα.

Είναι λογικό όταν μπαίνεις σε ενα δικτυακό χώρο με δεκάδες αγνώστους που δεν ξέρουν ποιός είσαι , τι ζητάς, τι σκέφτεσαι, να πρέπει να δώσεις όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς για αυτό που θέλεις για να έχεις και σωστές απαντήσεις. Αν είναι στο στυλ των παραπάνω... Είπαμε... ίσα με 200 σελίδες θα πάει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    ειστε ολοι αλητες και τσαντακιδες!!!:a29: :a29: :a29:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

για να μην πω το αλλο που μου λεει ενας φιλος....
    "ειστε πουστηδι και πρεζακια"
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Είπαμε..

απαντάμε σε απορίες που έχουν βάση,... όταν όμως έχουμε το..

1. Μπορώ να οδηγήσω δίχως δίπλωμα;

2. ΑΝ πάρω μηχανάκι και ΑΝ τελικά το οδηγήσω , ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΡΩΣΙΜΟ;

3. Μην πίνεις αντε στο χέρι ενα μπουκάλι και μετά να παρκάρεις.

Συγνώμη ρε παιδιά... αλλά θα πέσει καζούρα που θα πάει σύννεφο. Όταν θες να ρωτήσεις κάτι σοβαρά μπαίνεις μέσα και γράφεις ΣΟΒΑΡΑ αυτό που θέλεις...

--------------π.χ. ... Είμαι 20 ετών , δεν γνωρίζω τίποτα απο μηχανάκια. Έχω μαζέψει Χ ποσό και θα κάνω αυτή την χρήση. Τι θα ήταν καλύτερο για μένα;...-------------------------

Εκεί και απαντήσεις θα πάρει.. και ίσως να πέσει και λίγο γέλιο, αλλά σίγουρα κανείς δεν θα ρίχνει μόνο δούλεμα.

Είναι λογικό όταν μπαίνεις σε ενα δικτυακό χώρο με δεκάδες αγνώστους που δεν ξέρουν ποιός είσαι , τι ζητάς, τι σκέφτεσαι, να πρέπει να δώσεις όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς για αυτό που θέλεις για να έχεις και σωστές απαντήσεις. Αν είναι στο στυλ των παραπάνω... Είπαμε... ίσα με 200 σελίδες θα πάει.

Gandalf
    οκ ρε φιλε...ειμαι 17-18 και σε κανα μηνα και πιο νωρις θα παρω παπι για δουλειες καμια βολτουλα οχι για κολοφτιαξιμο και τετοια..μενω σε ανηφορικο μερος και ειμαι περιπου 60-70 κιλα..δεν θελω να παρω μεγαλυτερο απο 50cc γιατι θελω να δωσω λιγα λεφτα...(οσο πιο λιγα τοσο πιο καλα). 2καβαλο σχεδον ανα μερα...εχω 500 ευρα αλλα αφτο δεν ειναι το θεμα . θα δωσω σε 7 μερες για διπλωμα και απλα θελω να ξερω πριν παρω το μηχανακι για το στωσιμο...απλα γιατι οπως βλεπεις και στις παραπανω αναρτησεις ο καθενας λεει οτι ξερει..και ξερω οτι εχεις δικιο...απλα θελω μια γενικη ιδεα στο τι πρεπει να κανω για να μην εχει προβληματα μετα το παπι.. ευχαριστω.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αν είσαι 18 και βγάλεις δίπλωμα, με ?500 παίρνεις και 100cc παπί, μεταχειρισμένο εννοείται... Το λέω γιατί είδα ότι λες για 2ο άτομο και με το 50άρι ίσως να είναι λίγο θέμα.... (και δεν θα θες και στρώσιμο... )
    Give me fuel, Give me fire

Μόνο και μόνο επειδή μιλάμε για 50άρι,καλό θα ήταν για τα πρώτα 500-1000km να μην το ζορίζεις με δικάβαλα και απότομες ανηφόρες.Όχι απότομα ανοίγματα του γκαζιού.Κατά τα άλλα οδηγάς φυσιολογικά...
    Fortis Fortuna Adiuvat

και αφου διαθετεις 500 ευρω φανταζομαι πας για μεταχειρισμενο αρα δε χρειαζεται να ανησυχεις για το στρωσιμο..εκτος αν πας για κινεζικο.
    γκανταλφ,δε λεω τα κλασικα "ειμαι 16 και θελω μια μπουσα να γκαζωνω" επιδεχονται δουλεματος αλλα το να μην εχει καποιος αντιληψη του τι λεει δε δειχνει οτι ισως και να παρει σοβαρα το καθε σχολιο χαβαλε?
    και ενταξει το παιδι ρωτα πριν παρει κατι για να ξερει σε τι διαδικασια θα μπει.απλα μερικες φορες σα φορουμ ειμαστε καπως απολυτοι

α και δικαβαλο σε ανηφορα...ειδικα αμα κουβαλας καμια αιθερια υπαρξη θα δεινοπαθησΕΙΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Αν είσαι 18 και βγάλεις δίπλωμα, με ?500 παίρνεις και 100cc παπί, μεταχειρισμένο εννοείται... Το λέω γιατί είδα ότι λες για 2ο άτομο και με το 50άρι ίσως να είναι λίγο θέμα.... (και δεν θα θες και στρώσιμο... )
    ρε φιλε δεν ξερεις πως ψαχνομαι να βρω ενα c50/70/90 οτι νανε η κανενα glxaki..βλεπεις ομως μενω επαρχια και εδω πιο δυσκολα βρισκω μεταχειρισμενο...εχω καλεσει σε site με αγγελιες , ο ενας με βριζει ο αλλος δεν απανταει ο αλλος λεει οκ οκ το κανονιζουμε και μετα εξαφανιζετε...αλλα που να βρω...μου εχουν πει σε μαντρα αλλα δεν ξερω που εχει μαντρες στην αθηνα ειμε απο νησι..

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στρώσιμο Aprilia RS 125
    από thewhiteowl στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2007, 09:31
  2. Ξερει Κανεισ Απο Στρωσιμο???
    από tzanismille στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 20:36
  3. Οδηγίες για καλό στρώσιμο ...
    από WWW στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks