Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Είχαμε την περιώνυμη «παρέα της Μυκόνου» η οποία λεηλάτησε τις κρατικές προμήθειες...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

και δεν ντρέπεσαι που το λες ;;;
    Ντρέπομαι ρε συ Άκη, αλλά ξέρεις τώρα πως πάνε αυτά τα πράγματα...

(είναι όπου την "πατήσεις" - εγώ γνώρισα τον Gracham στο Κάτω Κουφονήσι και "ξέμεινα" ...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ντρέπομαι ρε συ Άκη, αλλά ξέρεις τώρα πως πάνε αυτά τα πράγματα...

(είναι όπου την "πατήσεις" - εγώ γνώρισα τον Gracham στο Κάτω Κουφονήσι και "ξέμεινα" ...)
    το ξέρω ρε γαμώτη ...

και εγώ ξέμεινα στην Ηρακλειά το 90 με το Jack .... έπλεκε τα καλοκαίρια φουλάρια με αρμιρίκια ...μετά γύρισε στην Ιρλανδία λόγω δουλειάς ...

τορναδόρος ήταν στο επάγγελμα ...

Moderator
    και εγώ ξέμεινα στην Ηρακλειά το 90 με το Jack ....
    τορναδόρος ήταν στο επάγγελμα ...
    Ποιον Jack μωρή ξεβγιεντισμένη..???

Αυτόν που το '92 ήρθε στην Δονούσα και μας το έπαιζε γαμάουα φιρφιρίκης ..???

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    και εγώ ξέμεινα στην Ηρακλειά το 90 με το Jack .... έπλεκε τα καλοκαίρια φουλάρια με αρμιρίκια ...μετά γύρισε στην Ιρλανδία λόγω δουλειάς ... τορναδόρος ήταν στο επάγγελμα ...
    και ειπα στον καπ10 οτι δε χρειαζεται να αγοραζει triumph μηχανακια για να βρει την τυχητου ...

να παρει κανα σκαφακι, να παει καμια βολτα στα νησιά ... ... ... δεν...

αυτο το παιδι ειναι άτυχο στον έρωτα...

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    αυτο το παιδι ειναι άτυχο στον έρωτα...
    Ναι ρε δες και μας που προκόψαμε ...

Υ.Γ.
    Έρχεται ο σύντεκνος να μας σιάξει την γούνα ...!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
    Λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα. Ο λαός δεν επαναστατεί με τίποτα πια

"Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Ο Παπαχελάς αντιμετωπίζει την πολιτική με πνεύμα σύγχρονου μάρκετινγκ και από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε στην Καθημερινή - Σκάι επεσήμενε τις καθυστερήσεις του Κωστάκη και τώρα αντίστοιχα με του Γιωργάκη. Ωφείλω και χαίρομαι γιαυτό να συμφωνήσω με τον φίλο ggs ότι έδωσε μικρόφωνο για να συνεχίσουν την παραπληροφόρηση -κοροιδία οι πρώην Υπουργοί Οικονομίας και παραήταν ελαστικός μαζί τους σε αντίθεση με άλλο διεθυντή σύνταξης καλεσμένο, που τους έστησε στον τοίχο. Με θλίβει και μένα αυτό πολύ.
    Όμως η εφημερίδα αυτή συνεχίζει και προσφέρει αξιόπιστη ενημέρωση, οι φανατικοί δεξιοί την κατηγορούν ότι υποστηρίζει κρυφά το ΠΑΣΟΚ εδώ και χρόνια, και καμία σχέση δεν έχει με την ενημέρωση που προσφέρει η πλειοψηφία από τα άλλα ιδιωτικά κανάλια όπου κραυγάζουν για 45 λεπτά κάθε 8 το απόγευμα και μυρηκάζουν την κάθε βλακεία που ξεστόμισε ο κάθε πολιτικός ή οι εφημερίδες που οι περισσότερες αντανακλούν το πως βλέπει τα γεγονότα η κεντρική οργάνωση του κόμματος τάδε.
    Δεν δουλεύω στα ΜΜΕ, απλώς διαβάζω Καθημερινή, περιέργως εδώ και πολλά χρόνια και θεωρώ κορυφαία την ενημέρωση που προσφέρει για τα Ελληνικά δεδομένα. Θεωρώ ότι είναι άδικο να τη λέμε στα καλύτερα ΜΜΕ και να μην βλέπουμε ότι ενημερωνώμαστε από τα σκουπίδια. Στον δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας, κάποιοι λέγανε τα πράγματα που τώρα βλέπουμε καιρό πριν, ας τους το αναγνωρίσουμε εμείς που σκεφτόμαστε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1

Όμως η εφημερίδα αυτή συνεχίζει και προσφέρει αξιόπιστη ενημέρωση, οι φανατικοί δεξιοί την κατηγορούν ότι υποστηρίζει κρυφά το ΠΑΣΟΚ εδώ και χρόνια, και καμία σχέση δεν έχει με την ενημέρωση που προσφέρει η πλειοψηφία από τα άλλα ιδιωτικά κανάλια όπου κραυγάζουν για 45 λεπτά κάθε 8 το απόγευμα και μυρηκάζουν την κάθε βλακεία που ξεστόμισε ο κάθε πολιτικός ή οι εφημερίδες που οι περισσότερες αντανακλούν το πως βλέπει τα γεγονότα η κεντρική οργάνωση του κόμματος τάδε.
    Δεν δουλεύω στα ΜΜΕ, απλώς διαβάζω Καθημερινή, περιέργως εδώ και πολλά χρόνια και θεωρώ κορυφαία την ενημέρωση που προσφέρει για τα Ελληνικά δεδομένα. Θεωρώ ότι είναι άδικο να τη λέμε στα καλύτερα ΜΜΕ και να μην βλέπουμε ότι ενημερωνώμαστε από τα σκουπίδια. Στον δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας, κάποιοι λέγανε τα πράγματα που τώρα βλέπουμε καιρό πριν, ας τους το αναγνωρίσουμε εμείς που σκεφτόμαστε.

Και η δικια μου γνώμη είναι ότι ,ακόμη, στις μέσα σελίδες των εφημερίδων μπορείς να βρεις ενδιαφέροντα άρθρα και αναλύσεις …. Όμως ΜΟΝΟ στις ΜΕΣΑ σελίδες των εφημερίδων και σπάνια…
    Το εξώφυλλο και το κυρίως θέμα νομίζω ότι είναι πάντα καθοδηγούμενα....

Ακόμα και στην ΤΒ …

π.χ. ο ΣΚΑΙ έχει την …Ελληνοφρενεια…(αλήθεια έχετε παρατηρήσει ότι όσες εκπομπές τα «χώνουν» –και καλά- στο σύστημα και στους πολιτικούς είναι ΜΟΝΟ σατυρικές ? το InfoWar μας άφησε νωρίς από την ΤΒ…)

Αλλά έχει και …Παπαχελα , Παπαδημητριου , Μανδραβελη κ.α. …. Σαφώς πιο ισχυροί ,σαφώς πιο «σοβαροί» και σαφώς με περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο … σαφώς μισθωμένοι και εξαρτημένοι από το αφεντικό τους … (ή από όποιον δώσει τα περισσότερα)

Χαίρομαι πάντως τους ανθρώπους που αγοράζουν καθημερινά εφημερίδα (όποια εφημερίδα)και έχουν τον χρόνο να την διαβάσουν αναλυτικά…

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2008, 10:08
  2. Από την τελευταία βόλτα της 'ξερής' περιόδου!
    από johnpan στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2008, 22:33
  3. Τελικά θα ανέβει κανένας για την πανελλήνια παρέα?
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2005, 11:43
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2004, 11:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ