Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Eνα αρθρο για τη μοτοσυκλετα......

νομίζω οτι η μοτοσυκλέτα ,μέχρι περίπου τις αρχές της δεκαετίας του 90 , ήταν λίγο… περιθωριακή .
    Υπήρχε ένας πυρήνας μοτοσικλετιστών («καμικαζι», εναλακτικοι ,ροκαδες κ.λ.π) και ένα πλήθος που χρησιμοποιούσε κυρίως παπιά ως φτηνό μέσο μεταφοράς (εργάτες , μαστορια ,κλπ)
    Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ ήταν ένα δημοφιλές μέσο μεταφοράς , ΔΕΝ ήταν μέσο επίδειξης (νέο)πλούτου, ΔΕΝ απασχολούσε το ευρύ κοινό , ΔΕΝ ήταν εμπορικά πολύ εκμεταλλεύσιμο…

Με την αύξηση της κυκλοφορίας , τα τραγικά μποτιλιαρίσματα στα αστικά κέντρα, τους ανύπαρκτους χώρους στάθμευσης , την ψυχολογική ανάγκη των ανθρώπων να νιώσουν λίγο ελεύθεροι (μια (ψευδ)αίσθηση που προσφέρει η μηχανή) , το οργανωμένο marketing από εταιρίες και μαγαζιά ,το εύκολο δάνειο και οι 560 δόσεις εφεραν την μοτοσυκλέτα από το περιθώριο στα «σαλόνια»…

Μπορεί εκείνα τα χρόνια να ήταν πιο ρομαντικά , αλλά σήμερα νομίζω ότι η μοτοσυκλέτα έχει κερδίσει επάξια την θέση που της αξίζει…

Waterproof V-strom.. Το avatar του/της KIMONAS
    Ο τυπος που εγραψε το αθρο,εχει πολυ θυμο μεσα του...ισως να εχει καιρο να γαμησει...
    Ισως και εγω δεν ξερω τι......αλλα ενα ειναι σιγουρο....κουβαλαει πολλα κομπλεξ πανω του...
    Και εγω δει στον δρομο τα παραδειγματα που αναφερει...αλλα....
    Ποιος ειμαι εγω ρε φιλε να κρινω τον αλλον ???
    Γιατι να με πειραζει αν εχει 1200 κυβικα μηχανη η παραπανω?
    Δηλαδη οσοι εχουν hayabusa η Varadero η οτιδηποτε ειναι κομπλεξικοι?
    Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο......μα αυτα ειναι γουστα...στο κατω κατω της γραφης...με πειραξε εμενα το παλλικαρι που οδηγαει με το οποιαδηποτε παντελονι ,η γυαλι, η παντοφλα το καλοκαιρι?
    Αντι να ευχηθω απο μεσα μου,οπου και να πηγαινει να φθασει με ασφαλεια,θα πρεπει μεσα απο την ζελατινα του κρανους μου να τον κρινω σαν καμμια κυρατσα που μονο ετσι θα νιωσει καλα με τον ευατο της...?
    Το μονο που κανω ειναι να ευχομαι ακομα και σε αυτους που με παιρνανε με χιλια,στους ξεκρανωτους και σε ολους τους μοτοσυκλετιστες να φτανουν εκει που θελουν με ασφαλεια.
    Τιποτα αλλο....ας φορανε και ας εχουνε οτι μηχανακι θελουνε..
    Εξαλλου αν καμμια μερα μεινω απο οποιαδηποτε προβλημα σε μια διαδρομη,θα με πειραξει τοτε αν αυτος που θα σταματησει για να με βοηθησει θα εχει 1000 και ανω κυβικα ,η παντοφλακι στο ποδι?Οχι βεβαια...
    Δεν εχω το δικαιωμα να τους κρινω....ποιος ο λογος αλλωστε...υπαρχουν πιο σοβαρα πραγματα στην ζωη..ετσι γουσταρουν τα παιδια,ετσι κανουν..
    Καλυτερα να σεβομαστε τους συναδελφους μοτοσυκλετιστες,παρα να τους κρινουμε με την πρωτη ευκαιρια...
    Δεν ειμαστε αψογοι ουτε εμεις...
    "Sir, we are surrounded!"
    "Excellent, so we can attack in every direction!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από KIMONAS
    Ο τυπος που εγραψε το αθρο,εχει πολυ θυμο μεσα του...ισως να εχει καιρο να γαμησει...
    Ισως και εγω δεν ξερω τι......αλλα ενα ειναι σιγουρο....κουβαλαει πολλα κομπλεξ πανω του...
    Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο......μα αυτα ειναι γουστα...στο κατω κατω της γραφης...με πειραξε εμενα το παλλικαρι που οδηγαει με το οποιαδηποτε παντελονι ,η γυαλι, η παντοφλα το καλοκαιρι?
    Αντι να ευχηθω απο μεσα μου,οπου και να πηγαινει να φθασει με ασφαλεια,θα πρεπει μεσα απο την ζελατινα του κρανους μου να τον κρινω σαν καμμια κυρατσα που μονο ετσι θα νιωσει καλα με τον ευατο της...?
    Το μονο που κανω ειναι να ευχομαι ακομα και σε αυτους που με παιρνανε με χιλια,στους ξεκρανωτους και σε ολους τους μοτοσυκλετιστες να φτανουν εκει που θελουν με ασφαλεια.
    Εξαλλου αν καμμια μερα μεινω απο οποιαδηποτε προβλημα σε μια διαδρομη,θα με πειραξει τοτε αν αυτος που θα σταματησει για να με βοηθησει θα εχει 1000 και ανω κυβικα ,η παντοφλακι στο ποδι?Οχι βεβαια...
    Δεν εχω το δικαιωμα να τους κρινω....ποιος ο λογος αλλωστε...υπαρχουν πιο σοβαρα πραγματα στην ζωη..ετσι γουσταρουν τα παιδια,ετσι κανουν..
    Καλυτερα να σεβομαστε τους συναδελφους μοτοσυκλετιστες,παρα να τους κρινουμε με την πρωτη ευκαιρια...

Οχι, οχι! Ποτε πια, τωρα ειμαστε πολιτισμενοι, οξυζενε, καθαρισμενοι, political correct και χιλιοδανεισμενοι (ποιητικο αιτιο)
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Αρχικά δημιουργήθηκε από KIMONAS

Megale εγω στη Αθηνα εχω παπι....και βεβαια εχει καποιος κομπλεξ να εχει hayabusa και η μακρυτερη διαδρομη που εχει παει ειναι η επιδαυρος.........
    Ειναι σαν τους τσιγγανους με τα ξυπολυτα παιδακια πανω στα αυτοκινητα ζητανε κανα ψιλο και εχουν κατι καλογυαλισμενα ζαντολαστιχα!!!!!!
    Και δεν τους θεωρω συναδελφους μοτοσυκλετιστες........μαλλον εχουν καιρο αυτοι να γαμησουν και ολοι γελανε με αυτους του καραγκιοζηδες........

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    και βεβαια εχει καποιος κομπλεξ να εχει hayabusa και η μακρυτερη διαδρομη που εχει παει ειναι η επιδαυρος.........
    Είσαι απόλυτος και λάθος.

Κυρίως επειδή η συγκεκριμένη είναι η καλύτερη διαδρομή έβερ :P
    Life begins at 45°.

Waterproof V-strom.. Το avatar του/της KIMONAS
    [i]και βεβαια εχει καποιος κομπλεξ να εχει hayabusa και η μακρυτερη διαδρομη που εχει παει ειναι η επιδαυρος.........
    [/B]
    Δεν υπαρχει τροπος να ξερεις μεχρι που εχει παει ο καθενας η που θα παει...
    "Sir, we are surrounded!"
    "Excellent, so we can attack in every direction!"

ΜΕΛΛΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ... Το avatar του/της tifoso4ever
    Ενταξει, καιρο εχω να γραψω κατι εδω μεσα...
    Ολα καλα κι ωραια, ΔΕΝ κριτικαρουμε και δεν "θαβουμε" κανεναν, συζητηση κανουμε, αλλα καποια πραγματα ΣΟΡΥ, δεν μπορω να να δεχτω και να τα καταπιω αδιαμαρτυρητα.
    Δηλαδη ΚΑΝΕΝΑΝ δεν ενοχλει η θεα καποιου καβαλα σε μοτοσυκλετα, μηχανακι ή δικυκλο γενικως, με σαγιοναρα, παντοφλα, βατραχοπεδιλο ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ??? Οποιος γουσταρει, κανει Ο,ΤΙ γουσταρει και δηλωνει Ο,ΤΙ γουσταρει? Αυτο δεν ειναι ουτε ελευθερια, ουτε δημοκρατια, ειναι οχλοκρατια και μη χειροτερα...
    ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν γεννηθηκε καβαλα σε κατι, και ολοι μας στα πρωϊμα χρονια της μοτοσυκλετιστικης μας ζωης ΔΕΝ φοραγαμε κρανος, τουλαχιστον οχι συνεχεια...Και καναμε και μαλακιτσες και καγκουριλικια και διαφορα, και εχουμε και τα ανεξιτηλα "παρασημα" στο δερμα κα ιτην ψυχη μας, τα σημαδια μας...
    Ερχομαι στα γραφομενα του Χ κυριου που ειναι οντως τσαντισμενος με καποιους χρηστες δικυκλων (εδω ας μου επιτρεψετε, αλλα ΔΕΝ θεωρω τετοια τυπακια μοτοσυκλετιστες...) και εχει απολυτο δικιο στους χαρακτηρισμους του.
    Τι παραδειγμα θα δωσουν κατι τετοιοι τυποι στα νεα παιδια που ΔΕΝ εχουν αρχισει την ενασχοληση τους με τους δυο τροχους? Υπο αυτο το πρισμα, ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ με οσα γραφει, χωρις καμμια οργη, μισος, ή οποιοδηποτε αρνητικο συναισθημα απεναντι τους,, ΑΛΛΑ...Οχι και να λεμε κι εδω "δε βαριεσαι, δικαιωμα τους ειναι..." ,"τι να γινει, υπαρχουν κι αυτοι..."κι αλλα τετοια...
    ΓΙΑΤΙ???
    Γιατι απλα δεν ειναι 16 - 17 - 18 χρονω, (που απαλλασσονται λογω ανωριμοτητας, οχι οτι συναινω στη μη χρηση κρανους και στην επικινδυνη οδηγηση...), αλλα (στην πλειοψηφια τους) συνειδητοποιημενοι (?) δικυκλιστες/αναβατες/μηχανοβιοι που υποτιθεται εχουν γνωση και επιμορφωση επι του θεματος...
    Και το πιο απλο...
    ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ να καβαλας χωρις προστατευτικο εξοπλισμο και να το "παιζεις" και ανωτερος κι απο πανω...

Εγω , ενας ταπεινος μηχανοβιος, αναβατης επι 30 χρονια χειμωνα - καλοκαιρι, με ηλιο και με βροχη, ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΙ πολυ απο την υπαρξη αυτου του ειδους των δικυκλιστων και την συμπεριφορα τους...Και ειναι αναφαιρετο δικαιωμα μου αυτο...

ΔΕΝ ειμαι ουτε αλαθητος (αλλιως θα ημουν ο Πάπας... ),
    ουτε ο καλυτερος / ικανοτερος / γρηγοροτερος αναβατης
    ουτε θελω να ασκησω κριτικη σε καποιον, ποσω μαλλον να κρινω, να επικρινω και να κατακρινω κανεναν συμπολιτη μου.

Ας κανει ο καθενας την αυτοκριτικη του και ο καθενας μας ας προσπαθησει να βελτιωνει συνεχεια τον εαυτο του.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΟΜΩΣ Ο ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ!

γαμαει το αρθρο

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever

Τι παραδειγμα θα δωσουν κατι τετοιοι τυποι στα νεα παιδια που ΔΕΝ εχουν αρχισει την ενασχοληση τους με τους δυο τροχους?
    Και από πότε είναι υπεύθυνος ο κάθε άσχετος για τη διαπαιδαγώγιση των παιδιών όλου του κόσμου? .

Αν τα παιδιά μου ΔΕ φοράνε κράτος, δε θα φταίει ο κάγκουρας της καφετέριας.
    Life begins at 45°.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    φιλε θελω να το διαβασω και δε μπορω, παροτι προσπαθησα και χτες και σημερα...

κανε ενα εντιτ και βαλε παραγραφους, και ασε και μερικες κενες γραμμες να μη βγαζουμε τα ματια μας

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Φίλε tifoso4ever έχεις δίκιο, όμως σε κάθε τι που γίνεται μαζικό, ειδικά σε θέμα κουλτούρας, ας μην έχουμε απαιτήσεις για ποιότητα. Είμαστε πολύ περισσότεροι, ασφαλέστεροι, στα track days πάει φοβερός κοσμος ενώ παλιά με τα Μέγαρα να έχουν μόλις φτιαχτεί έτρεχε ο κόσμος στα Λιμανάκια κι αυτό το θεωρώ το σημαντικότερο. Όσο για την παντόφλα , σπάζομαι απεριόριστα πλέον μόνο αν δεν είναι Dainese

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. αρθρο για κρανη
    από idi στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2005, 12:39
  2. προσευχή για τη δουλειά
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2005, 11:51
  3. Η Γνώμη σας για τη BMW 650
    από MikeG στο forum BMW