Ναι ρε αγορι μου,αμα ο καιρος ειναι σκατα ολο θα ακυρωθει...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
για τον καφε ακυρος εννοω γιατι για μετα για φαι δε ξερω...τον τελευταιο καιρο εχω μαμηθει στα εξοδα γμτ![]()
![]()
Ναι ρε αγορι μου,αμα ο καιρος ειναι σκατα ολο θα ακυρωθει...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
για τον καφε ακυρος εννοω γιατι για μετα για φαι δε ξερω...τον τελευταιο καιρο εχω μαμηθει στα εξοδα γμτ![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ναι ρε αγορι μου,αμα ο καιρος ειναι σκατα ολο θα ακυρωθει...![]()
re ανθρωπε υπαρχουν μερικοι που οταν πιανει βροχα περνουν βατραχοπεδιλα και αναπνευστηρα και πανε με τις μοτο τους βολτα![]()
![]()
:a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
re ανθρωπε υπαρχουν μερικοι που οταν πιανει βροχα περνουν βατραχοπεδιλα και αναπνευστηρα και πανε με τις μοτο τους βολτα![]()
![]()
Ρε παλιομιναριδες που εχετε καταντισηΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μιναρες ολου του κοσμου εννωθειτε......
Κυριακη 16/05/2010 και ωρα 11πμ ραντεβουδακι στο Distinto του Ριου να τον πιουμε....... αγνωστη ΚΟΝΤΙΝΗ κατευθυνση
για μεζεδοκατασταση........ Ψαθοπυργοειστε για
.Καποτε πηγεναμε 150χλμ για να ξυπνισουμε
200 να μας ανοιξη η ορεξη
, και γυριζαμε απο αλλο δρομο αλλα 430 :hypnotize για να χωνεψουμε
Ρε ΖΕΖΕ τα θυμασαι;
screw the limits
FREE 2 RIDE
roadbook holders
Καλώστονα, Αλκαπονάκο που είσαι ρε, θυμάσαι Χρυσοβίτσι και ανατριχιάζεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
:a13:
![]()
Πάντως πολύ νερό φιλαράκι και να μην έχεις τον camen πίσω σου να σε ζεσταίνει????
Καλά να περάσετε βρε, εγώ θα την κάνω Κυριακάδα πουρνό πουρνό με Nio για Γιάννενα.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
εγω ειχα πει αστακο λεμε για καφεδακι αλλα θελανε ριο τα πουλακια μου
![]()
![]()
Υπαρχουν πολλα στενεματα αγορινα απο ολους...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
εγω ειχα πει αστακο λεμε για καφεδακι αλλα θελανε ριο τα πουλακια μου
![]()
![]()
![]()
Ολα αυτα καποτε που το λιτρο της αμολυβδης ειχε 0.80Αρχικά δημιουργήθηκε από megalexandros
Ρε παλιομιναριδες που εχετε καταντισηειστε για
.Καποτε πηγεναμε 150χλμ για να ξυπνισουμε
200 να μας ανοιξη η ορεξη
, και γυριζαμε απο αλλο δρομο αλλα 430 :hypnotize για να χωνεψουμε
Ρε ΖΕΖΕ τα θυμασαι;
![]()
Θα χαρουμε παντως να σας δουμε και να σας γνωρισουμε απο κοντα![]()
Υπαρχουν πολλα στενεματα αγορινα απο ολους...![]()
to ξερω ρε...
οικονομικη κριση![]()
το γκαντεμ στο μαστορα καθε τρεις και λιγο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλα,επειδη εσυ ολο ετσι λες αλλα μετα το μετανιωνεις,ξερεις που θα ειμαστε ζουζουνελι μουΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Καλά να περάσετε βρε, εγώ θα την κάνω Κυριακάδα πουρνό πουρνό με Nio για Γιάννενα.
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα περισσότερα sites βροχή προβλέπουν το ΣΚ επομένως....
Πάντως αντί να κάνουμε αυτή τη μακρινή βόλτα Ρίο - Ψαθόπυργος![]()
θα μπορούσαμε να πάμε π.χ. Αστακό που αναφέρθηκε και πάνω ως κοντινή βόλτα και τα χρήματα που θα δίναμε στον Ψαθόπυργο για μάσες να πάνε για βενζίνη...
Νομίζω
καφές στο Ρίο + Φαγητό Ψαθόπυργο = καφές Αστακός + βενζίνη Αστακός![]()
"Και νηστικοί θα μείνουμε ρε μεγάλε?!"
Ή θα φάμε σπίτια μας ή θα πάμε εστία. Εγώ έχω κάρτα αλλά μπορούμε να μοντάρουμε κουπονάκια για όλους με 1Ε :rotflmao:
![]()
Παιδες το προβλημα ειναι οτι την βολτουλα την κανονιζει αλλος.Κ εγω ως καλος μαλακας ειχα ξεχασει την προταση του Πανου για Αστακο.Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Τα περισσότερα sites βροχή προβλέπουν το ΣΚ επομένως....
Πάντως αντί να κάνουμε αυτή τη μακρινή βόλτα Ρίο - Ψαθόπυργος![]()
θα μπορούσαμε να πάμε π.χ. Αστακό που αναφέρθηκε και πάνω ως κοντινή βόλτα και τα χρήματα που θα δίναμε στον Ψαθόπυργο για μάσες να πάνε για βενζίνη...
Νομίζω
καφές στο Ρίο + Φαγητό Ψαθόπυργο = καφές Αστακός + βενζίνη Αστακός![]()
"Και νηστικοί θα μείνουμε ρε μεγάλε?!"
Ή θα φάμε σπίτια μας ή θα πάμε εστία. Εγώ έχω κάρτα αλλά μπορούμε να μοντάρουμε κουπονάκια για όλους με 1Ε :rotflmao:
![]()
![]()
Αν βρεχει ή υπαρχει υπονια βροχης ή εχει 7 μποφορ η βολτα θα ακυρωθει.Κ επειδη μαλλον αυτο θα γινει θα κανονισουμε μετα για Αστακο...![]()
λοιπον παιδες, εγω σε περιπτωση μυζερου καιρου(οχι βροχη) ειμαι μεσα για ριο καφε...
σε περιπτωση που διαψευστει η προβλεψη καιρου και εχει λιακαδα, ειμαι για αστακο με τα μπουνια για καφε και οποιος θελει ερχεται
![]()
αντε να κανουμε και κανα χιλιομετρακι να ουμ...![]()
Θα το προτεινω για Αστακο και αν θελει ο "διοργανωτης" το αλλαζουμε.Αλλα ο καιρος ΔΕΝ θα ειναι καλοςΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
λοιπον παιδες, εγω σε περιπτωση μυζερου καιρου(οχι βροχη) ειμαι μεσα για ριο καφε...
σε περιπτωση που διαψευστει η προβλεψη καιρου και εχει λιακαδα, ειμαι για αστακο με τα μπουνια για καφε και οποιος θελει ερχεται
![]()
αντε να κανουμε και κανα χιλιομετρακι να ουμ...![]()
Ας μεινει εδω το θεμα και αν αλλαξει κατι το κοιταμε.Αλλιως βλεπω να μπερδευονται ολοι...
Θα το προτεινω για Αστακο και να θελει ο "διοργανωτης" το αλλαζουμε.Αλλα ο καιρος ΔΕΝ θα ειναι καλος![]()
σε φαγαν οι κακες συναναστροφες εσενα...οδηγας κτμ και κανεις παρεα με σκουτεραδες...ποσο πιο κατω να πεσεις
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: