Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Όταν υπάρχει διαχρονική συνεργασία γίνονται θαύματα...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Με αυτα τα επιτοκια θα ηταν εντελως ηλιθιοι αν το εκαναν.
    θα μπορουσαν να χτυπησουν καποιο απο τα αναπτυξιακα κονδυλια [κοτζαμ φραγμα φτιαχνουν με ιδια μεσα μεχρι στιγμης] ομως και με 2-3 υπερτιμολογησεις να εκαναν τη δουλεια τους κανονικα.

Μετα μπορουν ανετα να προσεγγισουν σπονσορες

Το καλοκαίρι που μας πέρασε πήγαμε μια βόλτα σε ένα κοντινό πευκόδασος και ο μεγάλος μου γιος πήρε μαζί του φεύγοντας ένα ανοιχτό κουκουνάρι. Ξερό και ανοιχτό. Οι καρποί του είχαν σκορπίσει από καιρό. Του άρεσε όμως, και το πήραμε να θυμόμαστε τον καλοκαιρινό μας περίπατο στο δάσος όσο θα είμασταν μέσα στο σπίτι τις νύκτες του χειμώνα. Το ξερό κουκουνάρι το βάλαμε σε ένα δοχείο με ποτ πουρί πάνω από το νεροχύτη της κουζίνας.
    Πριν κάνα μήνα κάτι μαστόρευα πάνω απ το νεροχύτη και κατα λάθος έριξα μέσα σε μια λεκάνη με νερά το δοχείο με το ποτ πουρί και το κουκουνάρι. Προκειμένου μην το δει η αφεντικίνα μου στο σπίτι και με γκαζώσει, το έβγαλα όπως ήταν το λεκανάκι στο μπαλκόνι.
    Παραπροχτές το θυμήθηκα και είπα να το αδειάσω. Κοιτάω και δεν πίστευα στα μάτια μου! Το κουκουνάρι γύρισε και έκλεισε! Ήταν ξανά ολοπράσινο και κλειστό! Δεν είχε πεθάνει το όχημα των καρπών του πεύκου, απλά...κοιμόταν! Το άφησα 2 μέρες εκτός νερού και αρχίζει (ειδικά τώρα με τη ζέστη) πάλι να φαίνεται ξερό και να ανοίγει.
    Πολλά θα μπορούσαμε να διδαχθούμε από τη φύση...
    Αλλά έχουμε κόψει κάθε δεσμό μαζί της πια...Και επειδή συμβαίνει αυτό έχουμε φάει και το χτύπο της κατρακύλας...

Απλά μερικές σκέψεις
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    θα μπορουσαν να χτυπησουν καποιο απο τα αναπτυξιακα κονδυλια [κοτζαμ φραγμα φτιαχνουν με ιδια μεσα μεχρι στιγμης] ομως και με 2-3 υπερτιμολογησεις να εκαναν τη δουλεια τους κανονικα.

Μετα μπορουν ανετα να προσεγγισουν σπονσορες
    Νομιζω οτι τα κονδυλια που λες τα εκμεταλλευτηκαν οι τρυποκαρυδοι για εναλλακτικο τουρισμο και πλεον λεφτα δεν υπαρχουν.Βεβαια παντα μπορεις να δανειστεις λεφτα απο τις μαρμοτες,αλλα καλυτερα να μην καθυστερησεις τις αποπληρωμες γιατι σε στελνουν σπιτι σε κουτι (εχω ακουσει) .
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Το καλοκαίρι που μας πέρασε πήγαμε μια βόλτα σε ένα κοντινό πευκόδασος και ο μεγάλος μου γιος πήρε μαζί του φεύγοντας ένα ανοιχτό κουκουνάρι. Ξερό και ανοιχτό. Οι καρποί του είχαν σκορπίσει από καιρό. Του άρεσε όμως, και το πήραμε να θυμόμαστε τον καλοκαιρινό μας περίπατο στο δάσος όσο θα είμασταν μέσα στο σπίτι τις νύκτες του χειμώνα. Το ξερό κουκουνάρι το βάλαμε σε ένα δοχείο με ποτ πουρί πάνω από το νεροχύτη της κουζίνας.
    Πριν κάνα μήνα κάτι μαστόρευα πάνω απ το νεροχύτη και κατα λάθος έριξα μέσα σε μια λεκάνη με νερά το δοχείο με το ποτ πουρί και το κουκουνάρι. Προκειμένου μην το δει η αφεντικίνα μου στο σπίτι και με γκαζώσει, το έβγαλα όπως ήταν το λεκανάκι στο μπαλκόνι.
    Παραπροχτές το θυμήθηκα και είπα να το αδειάσω. Κοιτάω και δεν πίστευα στα μάτια μου! Το κουκουνάρι γύρισε και έκλεισε! Ήταν ξανά ολοπράσινο και κλειστό! Δεν είχε πεθάνει το όχημα των καρπών του πεύκου, απλά...κοιμόταν! Το άφησα 2 μέρες εκτός νερού και αρχίζει (ειδικά τώρα με τη ζέστη) πάλι να φαίνεται ξερό και να ανοίγει.
    Πολλά θα μπορούσαμε να διδαχθούμε από τη φύση...
    Αλλά έχουμε κόψει κάθε δεσμό μαζί της πια...Και επειδή συμβαίνει αυτό έχουμε φάει και το χτύπο της κατρακύλας...

Απλά μερικές σκέψεις

οι ρακες τσερασμένες από μένα κοπέλι ....

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    οι ρακες τσερασμένες από μένα κοπέλι ....
    Τσ' απ' εμέ οι αποδέλοιπες ωρε....

(αρκεί να καταλάβαω γιατί μπήκε στην διαδικασία να "χλωραίνει" ένα ξερό κουκουνάρι για να ξαναξεραθεί..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    (αρκεί να καταλάβαω γιατί μπήκε στην διαδικασία να "χλωραίνει" ένα ξερό κουκουνάρι για να ξαναξεραθεί..)
    Αν γινόταν το ίδιο και με το ΧΤ θα ηρεμούσες για λίγες μέρες πάντως..

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Αν γινόταν το ίδιο και με το ΧΤ θα ηρεμούσες για λίγες μέρες πάντως..
    Γιααααα ρίξε μια ματιά να δεις από που σΕ έρχεται ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Γιααααα ρίξε μια ματιά να δεις από που σΕ έρχεται ...
    Απ'τη ματιά ήρθα μόλις..

Δεν λειτουργείς σαν κάστορας πάντως..!

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Δεν λειτουργείς σαν κάστορας πάντως..!
    Μόλις ξεμπερδέψω με κάτι κάρτες και επισκευστικά, βουρ για την κολεκτίβα ...!!!

τετοια διαβαζω και αποκτω ξανα ελπιδα...

λετε να συνεχισει ο υιος μου την βελτιωση του μπουσα μου?
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    τετοια διαβαζω και αποκτω ξανα ελπιδα...

λετε να συνεχισει ο υιος μου την βελτιωση του μπουσα μου?
    Eίδες που έρχεσαι στα λόγια μου?

....πόσο χάλια ήταν από καινούργιο.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    γεια χαρά κυριε καστορα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Και τι γίνεται όταν ο άνθρωπος με το στανιό γ. τη φύση για δικό του οικονομικό (τι άλλο;;;;;; ) όφελος

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΣΦΑΚΙΩΝ
    Σβήνει το δάσος
    Χανιώτικα Νέα 13.05.2010

Κραυγή αγωνίας μεταφέρουν οι 130 πεζοπόροι, που περπάτησαν προ ημερών στην οργανωμένη από τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων εκδρομή από τον Άγιο Ιωάννη Σφακίων στα Λιβανιανά, τον Φοίνικα και κατέληξαν στο Λουτρό.
    Οπως ανακοίνωσε ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων, “το πευκοδάσος της περιοχής εδώ και μερικά χρόνια έχει παραδοθεί στο έλεος ασθένειας, που προσβάλει το ένα δέντρο μετά το άλλο, με ταχύτατους ρυθμούς. Αυτό τον καιρό λίγα είναι τα υγιή πεύκα που έχουν μείνει και το χειρότερο είναι ότι η ασθένεια αυτή εξαπλώνεται βορειότερα, προς το φαράγγι της Ελυγιάς. Η αιτία που προκάλεσε αυτή την τεράστια καταστροφή είναι γνωστή. Ο εξαναγκασμός των πεύκων, μετά από παρέμβαση του ανθρώπου, για περισσότερη έκκριση μελιτοφόρων ουσιών, όχι μόνο εξασθένησε τα δέντρα αλλά στον βωμό του πρόσκαιρου κέρδους, δεν υπήρχε καν πρόβλεψη για μια τέτοια εξέλιξη, έτσι ώστε να υπάρχει έτοιμο αντίδοτο για την ασθένεια αυτή, που έχει προσβάλει τα δέντρα. Η παραβίαση της ισορροπίας του φυσικού περιβάλλοντος αποδείχτηκε για άλλη μια φορά καταστροφική. Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων κάνει έκκληση σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών, ώστε να σωθεί ότι είναι δυνατόν από εδώ και πέρα.

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πλύσιμο μηχανής.. (όταν δεν υπάρχει νερό).
    από menos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2022, 20:08
  2. Όταν υπάρχει φαντασία ......................
    από vaska στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2012, 20:18
  3. Όταν υπάρχει θέληση
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2009, 00:04
  4. Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2009, 07:19
  5. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF