Ωραια τι υπολοιποι τι λενε;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δυστυχως ακυρος εγω γι αποψε...υποχρεωσεις...
edit: Εγω μεσα, μεσα και ο πακτεν.Οπως και να'χει θα ειμαστε εκει μετα τις 10:30.Τα λεμε.
Ωραια τι υπολοιποι τι λενε;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δυστυχως ακυρος εγω γι αποψε...υποχρεωσεις...
edit: Εγω μεσα, μεσα και ο πακτεν.Οπως και να'χει θα ειμαστε εκει μετα τις 10:30.Τα λεμε.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Kαι εγώ άκυρος
Θα τελειώσω πολυ αργά απο την δουλεια
Next Time
![]()
Ναι παμε να βαρεσουμε τσιχλες...:hypnotize
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ε, τότε εδώ είσαι:
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
κι εγω την ειδα εχθες....καλα περασαμε..
robin hood
μην βαρατε αμα πω μ@λ@κι@....
η παραλια που εγινε η μαχη προς το τελος του εργου....ποια ειναι?? (αν ειναι υπαρκτη...)
συγκεκριμένα;Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
μην βαρατε αμα πω μ@λ@κι@....
η παραλια που εγινε η μαχη προς το τελος του εργου....ποια ειναι?? (αν ειναι υπαρκτη...)
![]()
(σα να λέμε Β' Πλαζ ΕΟΤ Βουλας; )
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Λογικά μεταξυ Dover και Eastbourne με δεδομένο οτι τα πλοια τοτε δεν καλυπταν και μεγαλες αποστάσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από fournas
η τοποθεσια ???
Ισως να ειναι και στο Hastings όπου ειχε γινει και η ομωνυμη μαχη το 1066 απο τον Γουλιέλμο τον κατακτητη
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Λογικά μεταξυ Dover και Eastbourne με δεδομένο οτι τα πλοια τοτε δεν καλυπταν και μεγαλες αποστάσεις
Ισως να ειναι και στο Hastings όπου ειχε γινει και η ομωνυμη μαχη το 1066 απο τον Γουλιέλμο τον κατακτητη
![]()
![]()