Απο μένα χλωμό εώς απίθανο να έρθω.Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Το καλοκαίρι έφτασε!!!!!! Γι' αυτό και ανακινώ θέμα μάζωξης, αλλά και κρασοκατάνυξης αν υπάρξουν οι ανάλογες συμμετοχές.
Ξεκινάω babysitting απο το Σάββατο....![]()
:a13:
Απο μένα χλωμό εώς απίθανο να έρθω.Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Το καλοκαίρι έφτασε!!!!!! Γι' αυτό και ανακινώ θέμα μάζωξης, αλλά και κρασοκατάνυξης αν υπάρξουν οι ανάλογες συμμετοχές.
Προγραμματισμένο ;;; ώρα ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
Απο μένα χλωμό εώς απίθανο να έρθω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Γεια σου χαζομπαμπά μου εσύ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Εδώ δεν έχουμε βρει μέρα και ώρα ακόμη.... το μέρος είναι το τελευταίο.
Νίκο με το καλό και μ' έναν πόνο![]()
![]()
kai poy sai.. mhn tou pareis pertikali karotsi tou kopeliou.. na trexei apo twra sta synergeia..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Μια προταση...
10:30 Ρεθυμνο που ειναι στη μεση και μετα Πλακια ολοι μαζι. Εχει και ταβερνακια και το μπιτς μπαρ που λειτουργει για παγωμενο μπυρακι μετα με ωραια θεα...
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
tha to kapsoume to 125![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
tha to kapsoume to 125![]()
![]()
Θα το σβησεις και θα σε σερνω εγω... :rotflmao:
Marie Curie
Κοίτα να δεις που θα μου κάνουνε ζημιά αυτοί...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Μια προταση...
10:30 Ρεθυμνο που ειναι στη μεση και μετα Πλακια ολοι μαζι. Εχει και ταβερνακια και το μπιτς μπαρ που λειτουργει για παγωμενο μπυρακι μετα με ωραια θεα...![]()
Το καλό είναι ότι μας βλέπω όλους ζεσταμένους!![]()
ΥΓ: Νικόλα με το καλό!!![]()
Εννοείς 10.30 πρωί Κυριακής ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Μια προταση...
10:30 Ρεθυμνο που ειναι στη μεση και μετα Πλακια ολοι μαζι. Εχει και ταβερνακια και το μπιτς μπαρ που λειτουργει για παγωμενο μπυρακι μετα με ωραια θεα...
Ναι αλλα βλεπω οτι καποια παιδια οπως ο εππ1640 εχουν πρακτικο προβλημα. Εριξα κατι στο τραπεζι, αποφασιζετε. Οτι και να προτεινετε ειμαι μεσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εννοείς 10.30 πρωί Κυριακής ;;;![]()
Marie Curie
Βρε σεις πηγαίνετε εσείς όπου θέλετε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Ναι αλλα βλεπω οτι καποια παιδια οπως ο εππ1640 εχουν πρακτικο προβλημα. Εριξα κατι στο τραπεζι, αποφασιζετε. Οτι και να προτεινετε ειμαι μεσα...![]()
Μπορείτε να πάτε εκδρομή όπου εγώ συνήθως πάω μόνος για ευνόητους λόγους.. και πίνουμε καφεδάκι και μία άλλη μέρα..
![]()
![]()
![]()
Εppάκο ...... έχω και πίσω σέλα ......... και θα πηγαίνω όπως πάντα ........ Η-Ρ-Ε-Μ-Α !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Βρε σεις πηγαίνετε εσείς όπου θέλετε..Μπορείτε να πάτε εκδρομή όπου εγώ συνήθως πάω μόνος για ευνόητους λόγους.. και πίνουμε καφεδάκι και μία άλλη μέρα..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()