Τιμή και Δόξα στον υπλγο.
ασχολίαστο(Γιατί τα πυρομαχικά βρίσκονται σε αποκλεισμένο υπόγειο χώρο; )![]()
Τιμή και Δόξα στον υπλγο.
ασχολίαστο(Γιατί τα πυρομαχικά βρίσκονται σε αποκλεισμένο υπόγειο χώρο; )![]()
Aμφιβαλλω οτι εγινε ετσι,και πιστευω οτι κατι σοβαροτερο συνεβη απλα βγηκε ετσι εξω για να μην ξεσπασει σκανδαλο.Εκτος αυτου,εχει νοημα καποιος να χαραμισει τη ζωη του για να μη ρισκαρει να πεταξει τη χειροβομβιδα λιγο πιο περα ας πουμε.Ωραια ακουγονται στα λογια ολα αυτα οτι ηταν ηρωας και θυσιαστικε για το καλο των αλλων αλλα αν προκειται να πεθανεις για μενα δεν ειναι θυσια αλλα βλακεια.Σορρυ που δεν ειπα τα τετριμμενα "αξιος και αιωνια τιμωμενος" αλλα αυτα μου βγηκαν.
Όντως πολλές φορές στα στρατιωτικά δυστηχήματα υπάρχουν αλλοιώσεις γεγονότων.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Aμφιβαλλω οτι εγινε ετσι,και πιστευω οτι κατι σοβαροτερο συνεβη απλα βγηκε ετσι εξω για να μην ξεσπασει σκανδαλο.Εκτος αυτου,εχει νοημα καποιος να χαραμισει τη ζωη του για να μη ρισκαρει να πεταξει τη χειροβομβιδα λιγο πιο περα ας πουμε.Ωραια ακουγονται στα λογια ολα αυτα οτι ηταν ηρωας και θυσιαστικε για το καλο των αλλων αλλα αν προκειται να πεθανεις για μενα δεν ειναι θυσια αλλα βλακεια.Σορρυ που δεν ειπα τα τετριμμενα "αξιος και αιωνια τιμωμενος" αλλα αυτα μου βγηκαν.
αλλά εάν όντως έτσι συνέβη δεν είχε άλλη επιλογή φίλε.
Μιλάμε για υπόγειο χώρο αποθήκευσης πυρομαχικών όπου οι τοίχοι είναι μασίφ τσιμέντο πάχους μισού έως ενός μέτρου,
και μέσα ήταν τίγκα στο πυρομαχικό και υπήρχαν άλλοι τρεις άνθρωποι.
Επίσης,το να υποπέσει σε τέτοιο σφάλμα ένας αξκος είναι σπάνιο αλλά διόλου απίθανο![]()
Tα δευτερόλεπτα λιγοστά, το αποτέλεσμα κακό όπως και να έχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Εκτος αυτου,εχει νοημα καποιος να χαραμισει τη ζωη του για να μη ρισκαρει να πεταξει τη χειροβομβιδα λιγο πιο περα ας πουμε.
Από τη μια 3-4 διαμελισμένα κορμιά, από την άλλη ίσως μονάχα ένα.
Έκαμε το σωστό, γι' αυτό και τον μνημονεύουμε...Το ίδιο θα κάναμε πολλοί από εμάς.
Ναι, έχει νόημα. Για εμένα έχει, καλέ μου φίλε.
Τα γεγονότα έγιναν ακριβώς όπως τα περιγράφει το άρθρο...το διεσταύρωσα απόψε με αδελφικό μου φίλο που ήταν παρόν και που μου γνωστοποίησε το γεγονός εχθές το πρωί...Αυτός εγλύτωσε και ζει και αναπνέει και θα τον χαρεί το κοπέλι και η γυναίκα του μονάχα επειδή αυτό το παιδί, ο υπολοχαγός, γαλουχήθηκε με ιδέες μάλλον ξένες για πολλούς σήμερα.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Έγραψες τον δικό σου φόρο τιμής στον υπολοχαγό και μετά πετάς αυτό το απίστευτο(για μένα).Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Μετά την έλευση του ΔΝΤ, ήρωες θα είναι και όλοι οι Έλληνες
Νομίζω πως μέχρι να πεθάνω,δεν θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί αυτός ο γαμημένος μηχανισμός,
που μάς κάνει τόσο εγωπαθείς,τόσο νάρκισσους...απορροφημένους στον εαυτούλη μας,στην τσέπη μας.
Φιλαράκο,δεν σε ξέρω,δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά,βρίσκω και τον δικό μου εαυτούλη στα λόγια σου αλλά,
ας αρχίσουμε να βλέπουμε και λίγο παραπάνω από τη μύτη μας που να πάρει ο διάολος!Συγγνώμη και πάλι αν προσέβαλα,
αλλά μού την έχει δώσει γαμώ την τρέλλα μου.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Φιλε μου αρχικα πιστευω οτι ελαχιστοι απο εμας θα εκαναν κατι τετοιο,λογω πανικου σιγουρα αλλα κυριως λογω ορεξης για ζωη.Καλυτερα να ρισκαρεις και οτι γινει παρα να αποδεχεσαι να πεθανεις,για να σωσεις καποιον.Για μενα η ζωη του καθενος ειναι οτι ανωτερω και δε χωρανε καν "ηρωισμοι"σε κατι τετοιο.Ο καθενας μας ζει μια φορα και δεν αξιζει να χαραμισει τη ζωη του για υπερηθικες πραξεις.Ελπιζω να μην παρεξηγησεις αυτα που λεω μιας και ειχες κοντινο σου προσωπο στο συγκεκριμενο γεγονος,γενικα αναφερομαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Tα δευτερόλεπτα λιγοστά, το αποτέλεσμα κακό όπως και να έχει.
Από τη μια 3-4 διαμελισμένα κορμιά, από την άλλη ίσως μονάχα ένα.
Έκαμε το σωστό, γι' αυτό και τον μνημονεύουμε...Το ίδιο θα κάναμε πολλοί από εμάς.
Ναι, έχει νόημα. Για εμένα έχει, καλέ μου φίλε.
Τα γεγονότα έγιναν ακριβώς όπως τα περιγράφει το άρθρο...το διεσταύρωσα απόψε με αδελφικό μου φίλο που ήταν παρόν και που μου γνωστοποίησε το γεγονός εχθές το πρωί...Αυτός εγλύτωσε και ζει και αναπνέει και θα τον χαρεί το κοπέλι και η γυναίκα του μονάχα επειδή αυτό το παιδί, ο υπολοχαγός, γαλουχήθηκε με ιδέες μάλλον ξένες για πολλούς σήμερα.
δεν είσαι o μόνος και μενα μου φάνηκε κάπως αυτό το "μετά το δντ όλοι οι ελληνες θα είναι ήρωές"...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έγραψες τον δικό σου φόρο τιμής στον υπολοχαγό και μετά πετάς αυτό το απίστευτο(για μένα).
Νομίζω πως μέχρι να πεθάνω,δεν θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί αυτός ο γαμημένος μηχανισμός,
που μάς κάνει τόσο εγωπαθείς,τόσο νάρκισσους...απορροφημένους στον εαυτούλη μας,στην τσέπη μας.
Φιλαράκο,δεν σε ξέρω,δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά,βρίσκω και τον δικό μου εαυτούλη στα λόγια σου αλλά,
ας αρχίσουμε να βλέπουμε και λίγο παραπάνω από τη μύτη μας που να πάρει ο διάολος!Συγγνώμη και πάλι αν προσέβαλα,
αλλά μού την έχει δώσει γαμώ την τρέλλα μου.![]()
...άλλος ενας μάταιος θάνατος σε περίοδο "ειρήνης"...
...γιατί πόσο ειρήνη μπορεί να πεις ότι έχει στην κύπρο ,εφ'όσον η μισή είναι κατεχόμενη...
...επειδή υπηρέτησα στην μεγαλόνησο και την εχω αγαπήσει γιατί το εχω φυλάξει το νησί,θα το πω για άλλη μια φορά...
ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ...
@ vangelis 64
@ Allst@rf
Δεν υπήρξε ειρωνεία στα λόγια μου, έμαθα να τιμάω τους Ανθρώπους που θεωρώ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ και ο Υπολ/γος ήταν ένας από αυτούς.
Η έλευση του ΔΝΤ δεν είναι μόνο οικονομική, έχουν υπάρξει τον τελευταίο καιρό πάμπολλα videos σχετικά. Και ναι ήρωες δεν υπάρχουν μόνο μέσα στα στρατόπεδα ούτε όλοι οι ήρωες είναι ένστολοι. Υπάρχουν δεκάδες καθημερινοί άνθρωποι (κατά τη δικιά μου πάντα γνώμη), δίπλα μας, που είναι οι "καθημερινοί ήρωες".
Η γιαγιά που βλέπω κάθε πέμπτη που έχει λαϊκή αγορά μπροστά από το μαγαζί μου, που μαζεύει από τα πεταμένα για να φάει και που ποτέ της δεν καταδέχτηκε ένα ευρώ, οι πιτσιρικάδες (μεταναστάκια) που επίσης κάνουν την ίδια δουλεία και που όταν τους έδωσα παλιά ρούχα της κόρης μου, ήρθαν την επόμενη μέρα να καθαρίσουν τις βιτρίνες μου, χωρίς να τους το ζητήσει κανείς. Μία μανούλα με το βρέφος της, που αφήνει το παιδάκι σε μιά γωνιά και βοηθάει να μαζευτούν οι πάγκοι, για να της δώσουν οι λαϊκατζήδες ένα ψευτοχαρτιλίκι.
Όλοι αυτοί μέσα από την μίζερη καθημερινότητά τους είναι μικροί ήρωες για μένα.
Και όχι ρε Βαγγέλη δεν είμαι, ποτέ δεν ήμουν, ούτε Νάρκισσος ούτε απορροφημένος στον εαυτούλη μου και στην τσέπη μου, απλά έχω κι εγώ τις ανασφάλειές μου, τα άγχη μου και τις ανησυχίες μου, όπως κάθε πατέρας που μεγαλώνει παιδιά και το μέλλον διαγράφεται αβέβαιο.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Λυπαμαι πραγματικα για οτι συνεβη σιγουρα η πραξη μετα απο οποιοδηποτε λαθος η οχι ειναι ηρωικη.Ας τον θυμουνται κυριως οσοι τους εσωσε την ζωη.
Περιστατικο τετοιο βεβαια σε πεδιο βολων συνεβη με σειρα μου στο διπλα ταγμα και συντοπιτη μου στην κυπρο πριν καμια 10αρια χρονια οταν ανατιναχτηκε παλιο βλημα μες το πεδιο βολης.Ευτυχως γλυτωσε την ζωη του με στραπατσαρισμενα ποδια και πολλα πορβληματα.Το γεγονος αποσιωπηθηκε και στην συνεχεια εξαγοραστηκε με μια θεση στον στρατο(τι να κανουμε μερικες φορες η επιβιωση ειναι πιο σημαντικη).
vaska ωραιο το σιωπητηριο πραγματικα οτι καλυτερο εχω κρατησει σαν αναμνηση απο την θητεια μου.![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Η υπέρτατη θυσία , το μεγαλείο της ψυχής κι ανθρώπινης φύσης που πραγματοποίησε ο άνθρωπος αυτός σχεδόν ενστικτωδώς, είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο από τον καθημερινό τίμιο αγώνα για επιβίωση που αρκετοί άνθρωποι κάνουμε. Φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να υπάρξει το πρώτο χωρίς το καθημερινό δεύτερο.
Εξάλου αυτοί που μένουμε πίσω, σε γενικές γραμμές, μπορούμε να κάνουμε το καλό όποτε το νοιώθουμε έτσι ή καμιά κατεργαριά για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα μας.
Γιαυτό κι άνθρωποι σαν τον Υπολοχαγό είναι τόσο μοναδικοί και μακάρι να τους μοιάζαμε και στην καθημερινότητα μας.
Εχω δει να βγαζουν κουφετο με τα χερια απο πυροβολο οπλου απο αφλογιστια μετα απο 15 λεπτα επειδη ειχαμε αργησει απο 12ημερο χωρις να παρθουν τα καταλληλα μετρα ασφαλειας.
Μερικες φορες η τρελα και το θαρρος απεχουν ελαχιστα.
Τιμη στο παλικαρι γιατι εσωσε αλλους 3 αλλα θελω να δω και καποιον να παει φυλακη.
Τιμή στο παληκάρι.Ήρωες δεν υπάρχουν μόνο σε περίοδο πολέμου αλλά και καθημερινά και σε αυτούς αξίζει η μέγιστη τιμή.Από τη μία νοιώθω βαθιά περήφανος γιατι απλώς τυχαίνει να είμαι κι εγώ Έλληνας και από την αλλη τρομερά ντροπιασμένος,για τον ίδιο ακριβώς λόγο...
Αυτός ο άνθρωπος, είναι ο ήρωας που δεν μας αξίζει.......![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
+........
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι