Σελίδα 2 από 200 ΠρώτοΠρώτο 12345671252102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 2993

Θέμα: Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*

Τέλος έχω να πω πως εμένα δε θα με αγγίξει η κρίση, ότι κι αν γίνει! Θα πεινάσουμε; Όχι! Απλώς θα πρέπει να περιορίσουμε την πολυτέλεια που έχουμε μάθει να θεωρούμε δεδομένη. Όποιος έβγαλε με κόπο (δε θα πω το ψωμί του που σαν έκφραση την έχουν ρίξει στα σκουπίδια τα δημοσιοκαφράκια, βιασμένη, άνευ έννοιας και ουσίας) αυτά που τον περιβάλλουν, σε εποχές που έβλεπε τους γύρω του να κάνουν ζωή χαρισάμενη, χωρίς να κοπιάζουν ιδιαίτερα, απλώς επειδή εκμεταλεύτηκαν καταστάσεις και άρπαξαν ευκαιρίες, κάνοντας χρήση αθέμιτων μέσων, όποιος έμαθε να ζει βλέποντας πέρα από τη μύτη του και με τα μάτια του άλλου, κατά τη γνώμη μου δε θα δυσκολευτεί να εγκλιματιστεί στις νέες συνθήκες. Αυτοί που θα δυσκολευτούν είναι όσοι τα βρήκαν όλα έτοιμα, όλα στρωμένα μπροστά τους, όλα δεδομένα! Αν ανήκει κανείς σ' αυτούς, συλλυπητήρια! Δεν τα εννοώ, αλλά είμαι ευγενικός!

Με 30% ανεργία που προβλέπεται και -20% στο ΑΕΠ, να βγάλεις αυτό το λογίδριο στους αυριανούς ανέργους. Δεν έχεις άδικο οσον αφορά στους λόγους του προβλήματος που αναφέρεις, αλλά προφανώς δεν συνηδητοποιείς τι σημαίνει βαθειά κρίση. Αν πάς καμμιά βόλτα π.χ. από την Λεττονία αυτές τις μέρες θα καταλάβεις... Αυτοί που θα τη βγάλουν καθαρή θα είναι ΠΑΛΙ τα λαμόγια.

Επιτέλους!
    Η χώρα του ρουσφετιού βουλιάζει.
    Η χώρα της μεταπολιτευτικής δικτατορίας γκρεμίζεται.
    Η χώρα των παχύσαρκων ρασοφόρων πεινάει.
    Η χώρα των ατελείωτων δημ. υπαλλήλων παραπατά.
    Η χώρα των παρτάκηδων καταρρέει.
    Καταρρέω και γω μαζί τους.Ε,χαλάλι τους!!!!

Το καλύτερο ξυπνητήρι μυαλών, ειναι το γουργούρισμα της πείνας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Με 30% ανεργία που προβλέπεται και -20% στο ΑΕΠ, να βγάλεις αυτό το λογίδριο στους αυριανούς ανέργους. Δεν έχεις άδικο οσον αφορά στους λόγους του προβλήματος που αναφέρεις, αλλά προφανώς δεν συνηδητοποιείς τι σημαίνει βαθειά κρίση. Αν πάς καμμιά βόλτα π.χ. από την Λεττονία αυτές τις μέρες θα καταλάβεις... Αυτοί που θα τη βγάλουν καθαρή θα είναι ΠΑΛΙ τα λαμόγια.
    Το λογύδριο δεν το βγάζω χωρίς να το εννοώ. Δε θεωρώ καθόλου δεδομένη την εργασία μου και δε μπορείς να ξέρεις αν μιλάω εκ του ασφαλούς ή όχι. Ούτε έχω τη διάθεση να αναλύσω την προσωπική μου κατάσταση προκειμένου να πείσω τους υπόλοιπους αναγνώστες αν εννοώ αυτά που λέω ή αν τα διαλαλώ φωνάζοντας και κλαίγοντας σαν τους γνωστούς αμέμπτου ηθικής υπηρέτες της ενημέρωσής μας! Έχεις δίκιο πως κάτι το οποίο είναι 100% σωστό, στερείται σοβαρότητας και χάνει την όποια αξία του όταν λέγεται από κάποιο δακτυλοδεικτούμενο λαμόγιο του στυλ Λάκη, Άκη, Νικολάκη, Θέμου, Δημητράκη και δεκάδων άλλων σκυλιών που μας κυβερνούν, αλλά όχι στην προκειμένη περίπτωση, στην οποία η ανωνυμία λειτουργεί προς όφελος της αλήθειας. Η ανεργία δε με φοβίζει! I've been there, I've done that! Ας φοβηθούν άλλοι, που θα μάθουν σύντομα τι πα να πει ακτινίδιο. Δεν αντιλέγω πως όσο υπάρχουν λαμόγια, θα υπάρχει αδικία, αλλά αυτό που λέω είναι πως προσωπικά, δε φοβάμαι τίποτα! Τόσο απλά! Θα τσούξει πολύ περισσότερο σ'αυτόν που έχει χίλια και θα του πάρουν τα δέκα, απ' ότι σ' αυτόν που έχει δύο και θα του πάρουν το ένα!

...Θα πάρουμε όπως και να΄χει αυτό που μας αξίζει.

Για την σημερινή μας κατάσταση δεν φταίει κανένας άλλος εκτός από εμάς τους ίδιους .
    Όλοι μας σιγά σιγά ξεκοκαλίζαμε ένα ήδη άρρωστο κράτος .
    Και όσοι από τους πολιτικούς ¨φάγανε ¨,το έκαναν γιατί εμείς τους ψηφίσαμε.

Υπομονή λοιπόν καμιά 15ετία και είδωμεν .
    Πολλά μπορούν να συμβούν με αυτά τα παγκόσμια δεδομένα...

...Και ο Θεός βοηθός !!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ...καταλαβαίνω απόλυτα τις αγωνίες και το άγχος των γονιών να παράσχουν και να προσφέρουν τα απαραίτητα στα παιδιά τους.

Θεωρώ απαράδεκτα σκληρό να ζούνε γέροι άνθρωποι στο όριο της φτώχειας (και κάτω απο αυτό), χωρίς περίθαλψη, έχοντας υποστεί αφάιμαξη απο τα ασφαλιστικά ταμεία σε όλη τους τη ζωή

Αυτές είναι και οι μόνες κοινωνικές ομάδες τις οποίες συμπονώ...

όλοι οι υπόλοιποι, θα πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες και νοοτροπία...ωραίος ο καπιταλισμός, οι χάντρες και τα καθρεφτάκια του, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε απο την αρχή...η μάλον, θα πρέπει απλώς να μάθουμε να ζούμε...

σε καλό θα μας βγει

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ...καταλαβαίνω απόλυτα τις αγωνίες και το άγχος των γονιών να παράσχουν και να προσφέρουν τα απαραίτητα στα παιδιά τους.

Θεωρώ απαράδεκτα σκληρό να ζούνε γέροι άνθρωποι στο όριο της φτώχειας (και κάτω απο αυτό), χωρίς περίθαλψη, έχοντας υποστεί αφάιμαξη απο τα ασφαλιστικά ταμεία σε όλη τους τη ζωή

Αυτές είναι και οι μόνες κοινωνικές ομάδες τις οποίες συμπονώ...

όλοι οι υπόλοιποι, θα πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες και νοοτροπία...ωραίος ο καπιταλισμός, οι χάντρες και τα καθρεφτάκια του, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε απο την αρχή...η μάλον, θα πρέπει απλώς να μάθουμε να ζούμε...

σε καλό θα μας βγει

Παλαιό μέλος
    η μάλον, θα πρέπει απλώς να μάθουμε να ζούμε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios

Για την σημερινή μας κατάσταση δεν φταίει κανένας άλλος εκτός από εμάς τους ίδιους .
    Όλοι μας σιγά σιγά ξεκοκαλίζαμε ένα ήδη άρρωστο κράτος . επειδή εγώ δεν πήρα ούτε μεζέ, να βγω απο την ομάδα, η δεν υπάρχει σαν εκδοχή?
    Και όσοι από τους πολιτικούς ¨φάγανε ¨,το έκαναν γιατί εμείς τους ψηφίσαμε.
    επειδή εγω δεν τους ψήφισα να βγώ??ή δεν....
    επειδή δεν ξερω εαν τα εχω τα 15 χρόνια, και εαν τα εξασφαλίσω δεν θέλω να τα χαραμίσω για αυτόν τον σκοπό να βγώ ή δεν...?
    Πολλά μπορούν να συμβούν με αυτά τα παγκόσμια δεδομένα...
    οπως να μας λυπηθούν και να μας δώσουν διπλή μερίδα στο συσσίτιο ας πούμε???

...Και ο Θεός βοηθός !! δεν νομίζω να θέλει

A! ρε κοροιδα...
    http://video.google.com/videoplay?do...9126077&hl=en#
    http://video.google.com/videoplay?do...8&hl=en&emb=1#

Ειναι λιγο μεγαλα αλλα αξιζουν..., θα καταλαβετε τη δουλεια των πολιτικων των φυλλαδων και των δημοσιογραφων για ακομη μια φορα.
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ....η μάλον, θα πρέπει απλώς να μάθουμε να ζούμε...
    να μάθετε, να μάθετε παιδιά να μας παίζετε και εμάς,
    γιατι εμείς ξέρουμε απο πρίν

σε καλό θα μας βγει
    στο να μας βγει σε καλό, εντάξει!.αλλα στο να μας μπεί έχουμε καμιά συμβουλή ή θα πονεσουμε παραδοσιακά και
    ραγιάδικα??

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    ...Θα πάρουμε όπως και να΄χει αυτό που μας αξίζει.

...Και ο Θεός βοηθός !!
    αυτο ακριβως ηθελαν φιλε μου να πετυχουν....και το πετυχαν! .....

σκυβουμε το κεφαλι....παλευουμε για να μπει το ψωμι (αντε με το ζορι και το τυρι) ...μετατρεπουμε/βαφτιζουμε βασικες αναγκες σε "πολυτελεια" .... π.χ. βενζινη για την καθημερινη μετακινηση ...γαλα , ψωμι +αλλα

και δεν συζητω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθει καποιος με τα πολιτικα (και δεν εννοω να ειναι κομματοσκυλο, εννοω να ασχολειται με την πολιτικη) ...οποτε παμε παλι στην ευκολη μασημενη λυση, στον φαυλο κυκλο των ελβετοψυχων κολλεγιοπαιδων που ηταν Roomies στα ιδια κολλεγια.... κοπριές σκατοΜασονακια !

Τα λεφτά πέταξαν από την Ελλάδα και έγιναν σπίτια στο Λονδίνο

Είχαν ξεχάσει 52 εκατομμύρια ευρω !

Accipere quam facere praestat injuriam

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Πότε δλδ ήμασταν αυτόνομοι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Δεν θελω να αντιπαρατεθω με καποιον αλλα πολλοι ανεφεραν την περιπτωση να διαλυθουν τα παντα και δεν γ@μιεται, δεν εχουμε τιποτε αλλο να χασουμε...
    Ναι, αλλα υπαρχουν ανθρωποι 30-35 -40 ετων που χρονια εσκυβαν το κεφαλι και ετρωγαν σκατα για να στησουν κατι δικο τους και μολις κατι πηγαν να καταφερουν, καταρεει ο κοσμος γυρω τους.. Ειναι αδικο για καποιον που δεν εχει τι να χασει, αλλα ειναι ακομα πιο σκληρο για καποιον που χανει τα παντα... ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πότε δλδ ήμασταν αυτόνομοι;
    αυτόνομοι?
    αυτοδιαχειριζόμενοι?
    αυτιστικοί?
    εθελουσίως σκυφτοί ?

Ισως γιατί η ζωη, είναι το μεγαλύτερο αγαθό (κατά της νεότερες εκτιμήσεις)

και ιδιαίτερα η δικιά μας:a14:

Σελίδα 2 από 200 ΠρώτοΠρώτο 12345671252102 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Έλυσα το ασφαλιστικό πριν κι από τα νέα μέτρα...
    από maeonapii-1100 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 10:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ