Οταν οι ανθρωποι πολεμανε για πραγματα που δεν ειναι δικα τους ,στερευουν απο ανθρωπια ,ολα για το χρημα λοιπον ...
Ο πατερας μου οταν ηταν σε προνηπιακη φαση αλζχαιμερ ,ετυχε και εκανα καποιο χειρουργειο απο την ενοια του πηρε ταξι (δεν το εχει ξανακανει ποτε) και καταφερε να ερθει κοντα στο σπιτη μου ,κατεβηκε απο το ταξι και μπηκε σε ενα φαρμακειο να ρωτησει (ευτηχως) ,ο φαρμακοποιος καλεσε την στυνομια .
Ο κολοταριφας εφυγε και τον αφησε εκει φανταζομαι και με νευρα μιας και δεν πληρωθηκε ...οταν ενας ανθρωπος δεν ξερει ονομα δρομου και σου λεει απο εδω και εκει δειχνωντας με το χερι κατι σημβαινει και σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικο αρα δεν υπαρχει αμφιβολια οτι καταλαβε αλλα δεν επραξε ο ταριφας ,παρα τον αφησε να κατεβει να ξεμπερδευει .
Το αποτελεσμα ειναι οτι μετα απο πολλες ωρες και ερωτησεις αστυνομικων και κοινωνικων λειτουργων, καταφεραν και βρηκαν την μητερα μου στο τηλεφωνο και τον μαζεψαν απο το τμημα ... τα εμαθα οταν βγηκα απο το νοσοκομειο ,αν η ασθενεια του ηταν προχωρημενη δεν θα συμβαιναν ολα αυτα ,και φυσικα αν χανοταν δεν θα μαθεις ποτε το ονομα του ...
Το αποτελεσμα ειναι οτι οπως ενας ταριφας κοιταξε την επομενη κουρσα ,ετσι και το βαν κανει χωρο για τους επομενους ασθενεις!
Οι οικογενειες εχουν το δικο τους μεριδιο ευθηνης ,ομως αυτη η πραξη αδιαμφισβητητα δεν κρινεται ως πραξη που χαρακτηριζει και το σκοπο υπαρξης αυτων των ιδρυματων (φροντιδα,μεριμνα κτλ)
Η ανθρωπια εχει παει περιπατο !