μαγκες και γω ψηνομαι να παω να δω το event στη γεφυρα...Πανο και οσοι ακομη ψηθειται παμε all together...
Σπυρε σε περιμενουμε!
![]()
![]()
![]()
μαγκες και γω ψηνομαι να παω να δω το event στη γεφυρα...Πανο και οσοι ακομη ψηθειται παμε all together...
Σπυρε σε περιμενουμε!
![]()
![]()
![]()
athens.indymedia.org
ας ελπισουμε να μη βρεξει μονο γιατι θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!
![]()
![]()
![]()
Σπυρο τελικα δεν ισχυει κατι τετοιο.Φιλοι μου που πηγαν για να εισελθουν στον χωρο που εχουν κατασκηνωσει δεν πληρωσαν κατι....Μαλλον τα 65 ειναι για οσους κατασκηνωνουν εκει.Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
και ακριβη εισοδος![]()
![]()
Βεβαια,τα παιδια που πηγαν δεν εμειναν και πολυ ευχαριστημενοι απο την συμπεριφορα των υπευθυνων...![]()
Τελος παντων,καποια στιγμη θα κανω μια βολτα προς τα εκει...![]()
![]()
τι συμβαινει με αυτη τη νοοτροπια των harleaδων ρε πστη μου?λες και αυτοι δεν καβαλανε διτροχο.και το λεω γιατι τη γενικη ευθυνη την εχει το HOGΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Σπυρο τελικα δεν ισχυει κατι τετοιο.Φιλοι μου που πηγαν για να εισελθουν στον χωρο που εχουν κατασκηνωσει δεν πληρωσαν κατι....Μαλλον τα 65 ειναι για οσους κατασκηνωνουν εκει.![]()
Βεβαια,τα παιδια που πηγαν δεν εμειναν και πολυ ευχαριστημενοι απο την συμπεριφορα των υπευθυνων...![]()
Τελος παντων,καποια στιγμη θα κανω μια βολτα προς τα εκει...![]()
![]()
![]()
Tα παιδια δεν αντιμετωπισαν προβλημα με τους μοτοσυκλετιστες.Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
τι συμβαινει με αυτη τη νοοτροπια των harleaδων ρε πστη μου?λες και αυτοι δεν καβαλανε διτροχο.και το λεω γιατι τη γενικη ευθυνη την εχει το HOG![]()
Αντιμετωπισαν προβλημα με καποιους Ελληνες υπευθυνους που ηταν στις εισοδους.Τους το επαιξαν τσαμπουκας και ετσι.Μολις τα παιδια τους ειπαν οτι ειναι "οργανωμενοι" μοτοσυκλετιστες απο φορουμ κλπ κατεβασαν τα μουτρα και ηρεμησαν...![]()
Ελπιζω να ηταν μεμονωμενο περιστατικο και οσοι παμε να το απολαυσουμε...![]()
![]()
οσοι πατε στο χωρο εχει περιπτερο ο Μανιατακος που με βοηθησε στην ανακατασκευη του BMW.τους γιγαντιαιους μουσαμαδες στο περιπτερο του τους εφτιαξα εγω.(αν δεν παινεψεις το σπιτι σου)πιαστε του κουβεντα ειναι εμπειρια.οι γνωσεις του δε στα παλια μηχανακια κληρονομια...πειτε του οτι ειστε απο το φορουμ και αναφερετε με.θα εκθετει και μια καταπληκτικη chopper.
περασα πριν λιγο δεν αφηνουν εισοδο σημερα μου ειπαν...εξαλλου βεβαια το event αρχιζει αυριο...
ποιοι ειναι μεσα για να παμε να χαζεψουμε?πηρα και προγραμμα![]()
Αυτο εγω δεν το καταλαβαινω παντως...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
περασα πριν λιγο δεν αφηνουν εισοδο σημερα μου ειπαν...![]()
![]()
entajei re ειναι σε φαση οργανωσης και στησιματος...αμα ειναι να μπαινει ο καθενας μονο προβλημα θα προκαλει γιατι θα ειναι μεσα στα ποδια αυτων που θα δουλεουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αυτο εγω δεν το καταλαβαινω παντως...![]()
![]()
\\
Παιδες για να μπεις στο event πας απο την εισοδο και πλερωνεις 65 ευρα θα ειναι ελευθερη η εισοδος το Σαββατο απο τις 12 - 3 το μεσημερι απο οτι μου ειπε ο μπαρμπας με τα δερματινα αυτο θα γινει μετα το περασμα απο το γιοφυρι,και κατοπιν θα γινει εκθεση απο επιλεγμενες μοτοσυκλετες.Γενικα πολυ πριβε κατασταση παιζει και τα τυπακια και πολυ μουρη τουλαχιστον να κερδισει προβολη η πολη μας + το χεσιμο που θα πεσει απο ολους αυτους στην γυρω περιοχη![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
τζιμη γενικα δε ξερουν τι τους γινεται...ρωτησα τον σεκιουριτη, και μου πε οτι απο αυριο θα ειναι ανοιχτα...ρωταγα τι ωρα θα περασουν τη γεφυρα, αλλοι ελεγαν 10, αλλοι 11, αλλοι 10:30...οτι να ναι...
κριμα παντως να ειναι τοσο πριβε ενα τετοιο event...
Ίσος κατέβω το ΣΚΔ, αν τα καταφέρω και ξεκλέψω λίγο χρόνο να κανονίσουμε κανα καφεδάκι![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Ευχαριστως...Γτ να πηγαινουμε στο event δε το βλεπω...Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Ίσος κατέβω το ΣΚΔ, αν τα καταφέρω και ξεκλέψω λίγο χρόνο να κανονίσουμε κανα καφεδάκι![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ευχαριστως...Γτ να πηγαινουμε στο event δε το βλεπω...![]()
![]()
![]()
ελα ρε μλκ παραπονιαρη...
λΕπον
παρασκευη 21/5
ωρα 19:00
συναυλια στην 3 ναυαρχων(blues, country, rock n' roll)
σαββατο 22/5
ωρα 14:00-18:00
Bike Show πλατεια γεωργιου(εδω πρεπει να παμε) με βραβεση της καλυτερης μοτο(μαλλον δεν εχει stunt show
)
και συναυλιες πιο μετα κλασικο ροκ αποτι βλεπω και αφιερωμα στους beetles
κυριακη 23/5
ωρα 19:00
συναυλια στην 3 ναυαρχων(blues, country, rock n' roll)
οπως ειπα, στο σαββατο στη γεωργιου πρεπει να παμε οπωσδηποτε![]()
Μονο σε αυτο θα παω,γτ ολα τα αλλα αδιαφορα μου περνανε...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
το σαββατο στη γεωργιου πρεπει να παμε οπωσδηποτε![]()
![]()