Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Σε μεταχειρισμένη, τι ποσό θα θεωρούσες ως αξιοπρεπές?
700- 1600 και σου μενει και μια 400-500αρα για εξοπλισμο![]()
Σε μεταχειρισμένη, τι ποσό θα θεωρούσες ως αξιοπρεπές?
Accipere quam facere praestat injuriam
οκ....εγω να την πάρω την μηχανή που προτείνεις.....και θέτω τα παρακάτω ζητήματαΑρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
συγνώμη αλλά θέλεις μηχανή ή μηχανάκι;
είπες ότι θέλεις κάτι μεγαλύτερου κυβισμού, έτσι;
αυτές που σου είπα είναι συγχρονες μοτοσυκλέτες με χαμήλη σέλα και δύναμη που δεν τρομάζει, τις μαθαίνεις εύκολα, είναι φθηνές ως μεταχειρισμένες και πιστέυω ότι είναι μια καλή μετάβαση απο παπί σε μηχανή.
όσο για την συμπάθεια που είπες έλα μια δευτέρα απόγευμα στο πολυτεχνείο να με γνωρίσεις από κοντά και μετά να πείς ότι δε σε συμπαθώ.
α)πορτοκαλάδα και βουτήματα , θα μου φέρεις στο νοσοκομείο?
β)δεν γίνεται να ανέβω λίγα-λίγα τα κυβικά?
γ)προτίθεσαι να γίνεις personal trainer?
Το θέμα με το ύψος .....κακώς το ανέφερες!!![]()
![]()
Δεν μας φτάνουν οι στεναχώριες μας.....έχουμε κι εσένα!!![]()
Την ΑΧ1 γι αυτο ακριβώς την σκεφτόμουν!! Επειδή είναι παλιά και δεν θα κλάψω πολύ πάνω απο το συντρίμια της!!
Σε βλέπω αποφασισμένη και δε νομίζω να υπάρξουν συντρίμια.
Μια πιο καινούρια μοτοσυκλέτα θα σε κάνει να την οδηγήσεις πιο άνετα και με περισσότερη ασφάλεια. Το ninja το 250 είναι επίσης καλή επιλογή & το MT-03 που λέει ο Big guy
![]()
Μπουφάν έχω ένα γμτ Colori με όλα τα σχετικά τζουμπλέκια...... έμεινε και κάτι καλό απο τον..."συγχωρεμένο"!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Μπουφάν έχω ένα γμτ Colori με όλα τα σχετικά τζουμπλέκια...... έμεινε και κάτι καλό απο τον..."συγχωρεμένο"!!
Κρανάκι, γάντια και μποτάκια![]()
Σίδερα είναι όλα .. μην σε στεναχωρεί αυτό .Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Τρομερό σχολείο μπορεί....αλλά κάθετο ή οριζόντιο?? (πολύ φοβάμαι...οριζόντιο)
Το οτι φοβάσαι είναι πολύ καλό βήμα στο να προσέχεις και περισσότερο και πάντα με εξοπλισμό !!
Δέν είναι κούκλα ?
http://fatbikez.com/images/detailed_...trc_header.jpg
και ένα ζευγάρι απο αυτά
http://www.motoexpert.gr/images/prods/crash%20pads2.JPG
και είσαι η καλύτερη !![]()
Γαντια και Κρανάκι εχω αλλα εχω βάλει στο ματι εκείνο το shoei με τον δράκο (αν και τελικά με βλέπω για κάτι πιο συμβατικό....ένεκα η ηλικία) , όσο για τα μποτάκια επιβάλλεται (κυριολεκτικά μποτ-ακια 36-37 νούμερο)Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κρανάκι, γάντια και μποτάκια![]()
Και με το μπαρντόν.....αλλα απο την δεύτερη φωτό....τι θα έπρεπε να καταλάβω??Αρχικά δημιουργήθηκε από Blitzkrieg
Σίδερα είναι όλα .. μην σε στεναχωρεί αυτό .
Το οτι φοβάσαι είναι πολύ καλό βήμα στο να προσέχεις και περισσότερο και πάντα με εξοπλισμό !!
Δέν είναι κούκλα ?
http://fatbikez.com/images/detailed_...trc_header.jpg
και ένα ζευγάρι απο αυτά
http://www.motoexpert.gr/images/prods/crash%20pads2.JPG
και είσαι η καλύτερη !![]()
Ειπαμε είμαι ξύπνια.....αλλά όχι και πυρηνικός επιστήμονας!!
Τα μπλιμπλίκια που βάζουν στην μηχανή σε περίπτωση που πέσεις , να μην σπάσουν πλαστικάΑρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Και με το μπαρντόν.....αλλα απο την δεύτερη φωτό....τι θα έπρεπε να καταλάβω??
Ειπαμε είμαι ξύπνια.....αλλά όχι και πυρηνικός επιστήμονας!!
Κατά κόσμο .. μανιτάρια .
πχ
http://www.vesuvioracing.com/images/...F4-Brutale.jpg
δε μας λές όμως τι μηχανή σ' αρέσει;
θα πηγαίνεις χώμα ή μόνο ασφαλτο;
πόσα λ7 θές να δώσεις;
ρε ποπαυ ,το χωμα πως το εγραψες ?? 1,60 ειναι η κοπελα ........θα καβαλησει αλογο ??Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
πόσα λ7 θές να δώσεις;
Το τι θα ήθελα σαφέστατα μπορεί να απέχει απο αυτό που μπορώ να έχω ή να μπορώ να οδηγήσω!Αρχικά δημιουργήθηκε από ποπαϋ
πόσα λ7 θές να δώσεις;
θεωρώ οτι μάλλον τείνω στις on-off με μια κλίση προς street.
αν ειχα την δυνατότητα θα ήθελα να αποκτήσω μια BMW 1200 R, K1300 ή μια F 650, χωρις να αποκλείω μια παλια κλασικη TDM , μια Fazer, ενω ως πιτσιρίκα ειχα φάει "κόλλημα" με μια GSXR 1000.
Λεφτά τώρα!
Ως τώρα η ζωή μου, μου πρόσφερε συντρόφους που διέθεταν μεγάλου κυβισμού μηχανές οπότε περιοριζόμουν σε μικρότερα οχήματα που βόλευαν κιόλας στην μετακίνηση στην δουλειά μου.
Επειδή , για λίγο καιρό έστω, θέλω να γίνω easy rider για πάρτη μου, σε πρώτη φάση θέλω να εξοικειωθώ με το "σπόρ" και ως εκ τουτου να διαθέσω το λιγότερο δυνατό και μετά....βλέποντας και κάνοντας!!
Γενικότερα πάντως και η επιλογή του αυτοκινήτου μου ήταν με γνώμονα το λιγο απ ολα.....και χώμα και άσφαλτο!!
Δεν θέλω πλέον να με ξαναπεριορίσει τίποτα!
Καλωσηρθες κατ'αρχας!![]()
Νομιζω οτι τα παιδια παραπανω ανεφεραν αρκετα μοντελακια με τα οποια μπορεις να αρχισεις τη σταδιοδρομια σου!
Καλο ειναι οτι θες να ανεβεις τα κυβικα λιγα λιγα αλλα να θυμασαι πως με το που το κοντερ σου γραψει πανω απο 11 km/h το βαρος ειναι σχεδον ιδιο ανεξαρτητως του ογκου της μηχανης!
Η δυσκολια ειναι στα φαναρια και στα λιγα χιλιομετρα στην κινηση..
Που και αυτο με λιγη προσπαθεια οπως και το υψος ειναι μικρα προβληματα!
Καλη αρχη λοιπον και απο εμενα και παντα ορθια!
Για εξοπλισμο δε το συζηταμε,θα βρεις τα παντα,οτι σωματοτυπο και να εχεις,αρκει να θες να φορεσεις τα παντα..![]()
Εγω προσωπικα θα προτεινα και το fazer 600 αλλα και το CB 400 SUPER FOUR,το τελευταιο μαλιστα ειναι φτηνο,υπαρχει στην αγορα και ειναι μαιτζεβελο (ναυτ ορολογια σημαινει ευελικτο)
Αυτα!!Welcome!![]()
παιδιά την τρέλα μου θέλω να κάνω......δεν είπαμε να πάω και για free style!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ρε ποπαυ ,το χωμα πως το εγραψες ?? 1,60 ειναι η κοπελα ........θα καβαλησει αλογο ??
και με το μπαρντον....αλλα η ορολογία ειναι.....μανιτζέβελο!!! (ευκολομαντζεβελο για μεγαλύτερη άνεση)Αρχικά δημιουργήθηκε από N_s_W_e
Καλωσηρθες κατ'αρχας!![]()
Νομιζω οτι τα παιδια παραπανω ανεφεραν αρκετα μοντελακια με τα οποια μπορεις να αρχισεις τη σταδιοδρομια σου!
Καλο ειναι οτι θες να ανεβεις τα κυβικα λιγα λιγα αλλα να θυμασαι πως με το που το κοντερ σου γραψει πανω απο 11 km/h το βαρος ειναι σχεδον ιδιο ανεξαρτητως του ογκου της μηχανης!
Η δυσκολια ειναι στα φαναρια και στα λιγα χιλιομετρα στην κινηση..
Που και αυτο με λιγη προσπαθεια οπως και το υψος ειναι μικρα προβληματα!
Καλη αρχη λοιπον και απο εμενα και παντα ορθια!
Για εξοπλισμο δε το συζηταμε,θα βρεις τα παντα,οτι σωματοτυπο και να εχεις,αρκει να θες να φορεσεις τα παντα..![]()
Εγω προσωπικα θα προτεινα και το fazer 600 αλλα και το CB 400 SUPER FOUR,το τελευταιο μαλιστα ειναι φτηνο,υπαρχει στην αγορα και ειναι μαιτζεβελο (ναυτ ορολογια σημαινει ευελικτο)
Αυτα!!Welcome!![]()