οταν ειναι μερικα ? κ μονο δεν αξιζει...αλλα οταν η διαφορα ειναι 50-60? κ ανω φανταζομαι θα συμφωνεις οτι αξιζειΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Και ερωτώ: Αξίζει η ταλαιπωρία για μερικά ευρώ διαφορά?![]()
οταν ειναι μερικα ? κ μονο δεν αξιζει...αλλα οταν η διαφορα ειναι 50-60? κ ανω φανταζομαι θα συμφωνεις οτι αξιζειΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Και ερωτώ: Αξίζει η ταλαιπωρία για μερικά ευρώ διαφορά?![]()
σίγουρα θα άξιζε...μα έλα που όμως που μέχρι τώρα βρίσκω ανταγωνιστικές τιμές στα λάστιχα!Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
οταν ειναι μερικα ? κ μονο δεν αξιζει...αλλα οταν η διαφορα ειναι 50-60? κ ανω φανταζομαι θα συμφωνεις οτι αξιζει![]()
οπότε δεν με έχει απασχολήσει ποτέ αυτό το δίλημμα
Λοιπόν εντυπώσεις:Αρχικά δημιουργήθηκε από ximera
ενδιαφέρομαι και εγώ και φίλος οπότε περιμένουμε νέα σου
καλές βόλτες...
Κατ'αρχάς δεν τα πίεσα και πολύ τα λάστιχα ένεκα πρώτης βόλτας με αυτά.
Στην εθνική μια χαρά,στις παρατεταμένες στις Κεραίες πριν το Αρτεμίσιο έτριβε τρένο το μηχανάκι με 220+
και έδειχνε ότι είχε περιθώρια να το στρίψω αρκετά παραπάνω.
Στα στροφιλίκια πάλι κανένα πρόβλημα,δεν τα ένιωθα σκληρά τα λάστιχα ενώ δεν είχαν και προβλήματα θερμοκρασίας.
Βέβαια μια "γόμα" ζεσταίνεται πιο εύκολα έτσι?
Γενικά με μια πρώτη ματιά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος αν και για να έχω ολοκληρωμένη άποψη
θα περιμένω να δώ τι θα κάνουν στη πίστα,στο βρεγμένο και σε βάθος χρόνου
![]()
Οταν σε καποια φαση κανεις μερικες χιλιαδες ΧΛΜ , γραψε αν θελεις εντυπωσεις σε οτι αφορα το πελμα στην μεση.
Απ'οτι λεει η DUNLOP εχουν 40% περισοτερη διαρκεια απο τα 016 που φοραω..
Θελς να δω αν εννοει διαρκεια ''σκελετο'' ας πουμε η διαρκεια του πελματος..
Ευχαριστω![]()
http://www.youtube.com/watch?v=lxDDJu4Sgco&feature=player
Μιας και ειχε ερθει και μενα η ωρα να αλλαξω τα BT016 που φοραω (το 2ο σετ που εχω βαλει), ειπα να αλλαξω και μαρκα ωστε να εχω μια καλυτερη εικονα για το τι κυκλοφορει στην αγορα.
Στην αρχη ημουν ετοιμος και γω για τα bt003rs ή τα sportsmart, αλλα μετα κυριαρχησε η λογικη και σκεφτηκα οτι θα κανω αρκετα χιλιομετρα αυτους τους μηνες οποτε πηγα παλι στην κατηγορια των 16, δηλαδη στα qualifier 2 που, απ'οτι διαβαζω στα ξενα φορουμ και περιοδικα ειναι πανω κατω ιδια σε αποδοση με τα 016 μονο που ζεσταινονται πολυ πιο γρηγορα. Το 16 καλο χρυσο οταν ζεσταθει, αλλα μεχρι τοτε...
Εγκυκλοπαιδικα να αναφερω οτι με τα 16 τα εχω πανω στο 600ρρ περιπου 14 χιλιαδες χιλιομετρα καθημερινης χρησης, μερικων ταξιδιων και ενος διημερου στις σερρες (πηγαινε ελα οδικως απο πατρα)
Σημερα αυριο ερχονται τα Q2 θα ξαναγραψω καποια στιγμη εντυπωσεις.
Silence in the studio!
καλησπερα παιδες!παω για λαστιχακια και σκεφτομαι να βαλω τα σπορτσμαρτ τα ντανλοπ!τα φοραει κανεις να μου πει την γνωμη του!
πο ευχαριστω τον τυπα που μετεφερε την ερωτηση μου!θενκς μεν!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakistrs
καλησπερα παιδες!παω για λαστιχακια και σκεφτομαι να βαλω τα σπορτσμαρτ τα ντανλοπ!τα φοραει κανεις να μου πει την γνωμη του!
χρωστούσα μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη.
λοιπόν, μετά από 4 μήνες, 6500 χιλ χλμ και μετά από δοκιμή σε όλες συνθήκες,
μπορώ να πώ ότι τα λάστιχα έχουν πολύ ψωμί ακόμα.
όσο αφορά στο βρεγμένο, συμπεριφέρονται πολύ καλά και δεν πρόκεται να σε πουλήσουν.
αρκεί βέβαια να πας συνετά πάντα.
-τις προάλλες στην ετησία πχ σε μια παρατεταμένη αριστερή με αρκετά βρεγμένο οδόστρωμα
άνοιξα απότομα το γκάζι πάνω στη στροφή και ο κώλος έφαγε μια γερή σφαλιάρα δεξιά-αριστερά
αλλά ποτέ δεν ένιωσα ότι θα με πουλήσει.
-στις ευθείες μέχρι τα 130-140 που το πήγα (σε τίγκα βρεγμένο) ήταν σταθερό
Γενικά είναι ένα λάστιχο που σου προσφέρει ότι υπόσχεται η εταιρεία:
αντοχή,πολύ καλά κρατήματα (είπαμε δεν είναι και γόμες) και ικανοποιητικά στη βροχή.
Για τα γούστα μου (all around) είναι ένα ιδανικό λάστιχο, αν και μάλλον τα επόμενα
πατούμενα θα είναι τα michelin power pure,ο φρέσκος και άμεσος ανταγωνιστής των sportsmart
![]()
σε καθημερινη χρηση ζεσταινονται ευκολα-γρηγορα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
χρωστούσα μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη.
λοιπόν, μετά από 4 μήνες, 6500 χιλ χλμ και μετά από δοκιμή σε όλες συνθήκες,
μπορώ να πώ ότι τα λάστιχα έχουν πολύ ψωμί ακόμα.
όσο αφορά στο βρεγμένο, συμπεριφέρονται πολύ καλά και δεν πρόκεται να σε πουλήσουν.
αρκεί βέβαια να πας συνετά πάντα.
-τις προάλλες στην ετησία πχ σε μια παρατεταμένη αριστερή με αρκετά βρεγμένο οδόστρωμα
άνοιξα απότομα το γκάζι πάνω στη στροφή και ο κώλος έφαγε μια γερή σφαλιάρα δεξιά-αριστερά
αλλά ποτέ δεν ένιωσα ότι θα με πουλήσει.
-στις ευθείες μέχρι τα 130-140 που το πήγα (σε τίγκα βρεγμένο) ήταν σταθερό
Γενικά είναι ένα λάστιχο που σου προσφέρει ότι υπόσχεται η εταιρεία:
αντοχή,πολύ καλά κρατήματα (είπαμε δεν είναι και γόμες) και ικανοποιητικά στη βροχή.
Για τα γούστα μου (all around) είναι ένα ιδανικό λάστιχο, αν και μάλλον τα επόμενα
πατούμενα θα είναι τα michelin power pure,ο φρέσκος και άμεσος ανταγωνιστής των sportsmart
![]()
ας πουμε για τα power pure φιλος παραπονιεται οτι αργουν στο ζεσταμα πανω σε ενα street triple.
και θελω να δω γενικα αν αυτη η κατηγορια το εχει το προβλημα (M5 κτλ)
κοίτα το καλοκαίρι που ήμουν επαρχία και το καβάλαγα καθημερινά δεν είχα πρόβλημα
με το αν ζεσταινόταν ή όχι.
τώρα πλέον με τα κρύα το βγάζω μια στο τόσο, οπότε στο θέμα "καθημερινή χρήση"
δεν μπορώ να σου απαντήσω.
πάντως δεν ζεσταίνεται τόσο γρήγορα όσο οι γόμες
γνωρίζει κάποιος αν τα D211 GΡ,βγαίνουν σε 180,πίσω;
δηλαδή,από το πιρελι ,καλύτερο το ντανλοπ,για καθημερινή χρήση και κανα τρακ ντέι;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
γνωρίζει κάποιος αν τα D211 GΡ,βγαίνουν σε 180,πίσω;
Στο site τους δείχνει πως όχι.....
Give me fuel, Give me fire
ευχαριστω φίλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Στο site τους δείχνει πως όχι.....![]()
το είδα και γω αλλά έλεγα μήπως δεν έκανα κάτι σωστά για να μου βγάλει την επιλογή για διάσταση.