Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: αναρτησεις...???

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
    Τη περασμένη βδομάδα πήγα σ'ένα μηχανικό και σφίξαμε το πίσω ελατήριο και άλλαξε και απόσβεση συμπίεσης και επαναφοράς..Από τότε το μοτό κάνει συνέχεια παντιλίκια και σε απότομα φρένα (πίσω) ή κατεβάσματα χοροπηδάει.Τί πρέπει να αλλάξω (το μοτό είναι GSXR 750 WN-το αβατάρ μου).
    Το ελατήριό σου χρειαζοταν σίγουρα προφόρτηση γιατί ήταν πολύ μαλακό. Όταν αλλάζει αυτή βέβαια κανονικά αλλάζουν και οι υπόλοιπες ρυθμίσεις. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έκανε αλλά ίσως την σκλήρηνες πολύ. Σίγουρα θα έχει αλλάξει η συμπεριφορά της και θα πρέπει να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα της μηχανή σου. Ίσως λίγο λιγότερη απόσβεση συμπίεσης να βοηθησει. Αλλά δεν είμαι ειδικός. Ρωτα κάποιον που ασχολείται με αναρτήσεις και περιέγραψέ του την συμπεριφορά της.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA

Re: Re: Re: Re: Re: αναρτησεις...???

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    :rotflmao:

Sorry για τα γέλια, αλλά ξαναδιάβασε αυτά που γράφεις !!!

Εκτός και αν θεωρείς κλειστό ενεργειακά το σύστημα ΜΟΝΟ από την στιγμή που ο τροχός αφήνει το έδαφος...

(Οπότε και θα ξαναγελάσω...)

Μα όταν έχεις ήδη ξεκινήσει να σηκώνεσαι όλα είναι πια καλά. Έχουν πάρει τον δρόμο τους. Το πρόβλημα είναι στο πόση ενέργεια χρειάζεσαι μέχρι να ξεκολλήσεις. Σε αυτό το πρώτο στάδιο λέω ότι μια μαλακή ανάρτηση πίσω αποροφά ενέργεια (η οποία πάει στην συμπίεση) και άρα χρειάζεσαι περισσότερη μέχρι να το σηκώσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Το ελατήριό σου χρειαζοταν σίγουρα προφόρτηση γιατί ήταν πολύ μαλακό. Όταν αλλάζει αυτή βέβαια κανονικά αλλάζουν και οι υπόλοιπες ρυθμίσεις. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έκανε αλλά ίσως την σκλήρηνες πολύ. Σίγουρα θα έχει αλλάξει η συμπεριφορά της και θα πρέπει να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα της μηχανή σου. Ίσως λίγο λιγότερη απόσβεση συμπίεσης να βοηθησει. Αλλά δεν είμαι ειδικός. Ρωτα κάποιον που ασχολείται με αναρτήσεις και περιέγραψέ του την συμπεριφορά της.
    Όντως ο μηχανικός μου ρύθμισε προφόρτιση,απόσβεση και επαναφορά.Η μοτό άλλαξε τελείως.Μπαίνει πιο εύκολα σε στροφές και δε μου γλυστράει όπως πρίν (μέσα στη στροφή).Τώρα όμως κάνει συνέχεια πατιλίκια (ακόμα και με 2α) και σε φρένα ή κατέβασμα αρχίζει και χοροπηδάει.Θα μειώσω το απόγευμα τη συμπίεση και θα δούμε τα αποτελέσματα.
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

Κανόνας μηχανικής ν.234.432:
    Όταν πατάς γκάζι η πίσω ανάρτηση τεντώνει (ανεβαίνει η σέλα), άρα σκληρές αναρτήσεις κάνουν το αρχικό σήκωμα στη σούζα πιο εύκολο.

Το είπε και ο κυρ Code, αρκεί να βάλεις τη μηχανή κολλητά σε τοίχο (τον μπροστινό τροχό), και να ανοίξεις λίγο το γκάζι.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF