Μη κανεις το λαθος που εκανα και εγω....τουλαχιστον οχι τωρα, σε καμια 5ετια ισως!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
τι να πουμε κ εμεις που το βλεπουμε αναποδα;
μετα απο τοσα χρονια εξωτερικο να ετοιμαζομαι να γυρισω ελλαδα;
![]()
Μη κανεις το λαθος που εκανα και εγω....τουλαχιστον οχι τωρα, σε καμια 5ετια ισως!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Δεν μου λες που εισαι ακριβως εξω, μπας και μπορεις να με βοηθησεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
![]()
![]()
Εσύ καλά είσαι εκεί που είσαι... Εδώ σκέφτομαι εγώ να ξανάρθω!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
![]()
Αυτός, για να σε βοηθήσω, όταν αναφέρεται σε εμάς, μας λέει πουσσσστοκαλαμαράδες...Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
Δεν μου λες που εισαι ακριβως εξω, μπας και μπορεις να με βοηθησεις;
![]()
![]()
γιατί αγόρι μου, γιατί?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
![]()
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...
Κυπρο εισαι παιδι μου;Αρχικά δημιουργήθηκε από ant0ine
Αυτός, για να σε βοηθήσω, όταν αναφέρεται σε εμάς, μας λέει πουσσσστοκαλαμαράδες...![]()
Πριν εναμιση χρονο εφυγε ενας φιλος μου και νονος του 2ου μου γιου για εκει και απ οτι φαινεται ειναι πολυ καλυτερα απο δω.
Το βεβαιωνω και γω οτι ειναι πολυ καλυτερα Κυπρο απ οτι εδω.....ειχα παει πριν λιγο καιρο για δουλεια εκει και ειδα τι παιζει...μα το θεο το σκεφτομαι να τη κανω για εκει κι ας εχω τον kalesin να μου λεει το αντιθετο......
Ολα φαινονται καλυτερα πανω σε δυο τροχους......
ας μην επεκταθω στους λογους που θελεις να κατεβεις κυπρο εσυ...Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias24
Το βεβαιωνω και γω οτι ειναι πολυ καλυτερα Κυπρο απ οτι εδω.....ειχα παει πριν λιγο καιρο για δουλεια εκει και ειδα τι παιζει...μα το θεο το σκεφτομαι να τη κανω για εκει κι ας εχω τον kalesin να μου λεει το αντιθετο......
Οσο για τα υπολοιπα παιδια.. ναι ισως η κυπρος ειναι λιγο καλυτερα απο οτι ειναι η ελλαδα αυτη την περιοδο, ομως τα πραγματα δεν ειναι τοσο ομορφα κ ροδινα οπως ηταν πριν 6-7 χρονια που κατεβηκα εγω. Κ οπως δειχνει θα αρχισουν να χαλανε οσο προχωραει ο καιρος.
Απλα η κυπρος, οπως ειπε κ ενας φιλος συνφορουμιτης πριν καποιο καιρο, δεν ειναι προορισμος. Ειναι transit. Ερχεσαι εδω κ καποια στιγμη θα την κανεις για αλλου
Εμενα μαλλον η ωρα για το αλλου εχει φτασει. Σκεφτομαι να γυρισω σπιτι μου, αλλα οχι ακριβως. Μαλλον θα γυρισω ελλαδα αλα οχι αθηνα. Η επαρχια με καλει
Αλλα εδω ειναι το θρεντ των αναχωρησεων. Των αφιξεων θα ανοιχτει αλλου
Ναι, ρε παιδια, ας μην χαλασουμε το θεμα, γιατι μπορει καποιος να θελει να βοηθησει.