Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: SS απο 125 η 250cc. Προτασεις.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Σε αυτή την τιμή και για χρήση πίστας μόνο ενα RS125 θα κοιτούσα. Άψογα στημένο για αυτή την δουλειά.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/...0&ot=sale&or=a

Και βγάζω έξω τα παλιά (και εξίσου καλά μοντέλα) όπως NSR250 μόνο και μόνο γιατί δεν θα ήθελα να μπλέξω με συνεργεία που δεν θα ξέρουν και ανταλλακτικά δυσεύρετα.

Φυσικά και τα Aprilia θέλουν πολύ καλό έλεγχο γιατί τα μισά τουλάχιστον από αυτά είναι κολλημένα από πιτσιρικάδες που τα πήραν για γρήγορο παπί και όχι σαν race replica (που αυτό είναι) και τα κόλλησαν πάνω από μια φορά με τέρμα γκάζι.

Νέο μέλος Το avatar του/της vivad
    Καλημερα,

Και εγω συμφωνω με τους προλαλησαντες για το Aprilia αν και δεν το εχω παρει καβαλα.

Εχω μπει στη Πιστα των Σερρων με RGVΓ 250 ενος φιλου το οποιο το ειχε μονο για αυτο το σκοπο. (εγω τοτε ειχα ενα fazer 600 2003)
    Η Αληθεια ειναι οτι για πιστα θελει πολλα λεφτα ( πεσιματα -- ανταλακτικα -- σερβις) και δε συμφαιρει η φαση. Ειχα και εγω το κολλημα να βρω ενα καλο ss αλλα μετα απο αυτα που ειδα στη πιστα και το τι λεφτα χρειαζεται -- την παρατησα την ιδεα.

Σου προτεινω λοιπον αν κανε καμια βολτα απο πιστα καμια φορα και μιλα με τα παιδια τα οποια μπαινουν μεσα ωστε να παρεις και απο εκει καμια εικονα
    Ride your bike & bike will ride u

Παλαιό μέλος
    Παιδια οταν λεω χρηση πιστας δεν εννοω μονο χρηση πιστας. Δηλαδη πιστα θα μπαινει ας πουμε μια φορα τον μηνα και αν, μην φανταστειται αγωνες, και τετοια, απλως κυριως γρηγορες βολτες σε επαρχιακο στροφιλικι, και γενικως μηχανη μεταβαση για καμια R6 αργοτερα κτλ κτλ.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Τα δίχρονα και ειδικά τύπου RS κλπ που είναι racing replicas θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και μεταχείριση. Δεν είναι μηχανές για βόλτες και κόντρες. Αλλιώς απλά θα τα κολλήσεις (όπως όλοι οι πιτσιρικάδες) εκτός κι αν τα πας όπως πρέπει.

Πάρε λοιπόν ενα 400άρι τετραχρονο από αυτά που σου είπαν οι προηγούμενοι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Γενικά κόστος<2000 ευρώ + στήσιμο για πίστα + λίγα κυβικά + βόλτες + λίγα έξοδα δεν συμβιβάζονται. Οπότε κάπου θα κάνεις κάποιο σκόντο.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Νέο 250cc SS από τη Honda
    από Elle στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2008, 14:41
  2. Συμβουλή σέλλας από κατόχους Ss
    από THEOD στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2006, 14:14
  3. Μανual Απο Honda Xl 125/250 ?
    από LEON_BOLOS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks