Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 54

Θέμα: Λιστα για αυτοκολλητα "moto.gr" για Θεσσαλονικη

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    Λοιπον εγω σχολαω 2 αλλα θα ερθω να σας βρω απλα πειτε που θα ειστε !

edit: vales επειδη εχω το τηλ σου και επειδη δεν θα κατσω online να δω την συνεχεια θα σε παρω ενα τηλ στις 2 να μου πεις τι θα κανετε τελικα

Κατα τους αλλους..

Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Θα ήθελα και εγώ 1-2 αν γίνεται. Καλή η ιδέα για την Κυριακή. Ελπίζω μόνο να μπορέσω να έρθω. Θα παρακολουθώ το θρεντ.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αύριο Κυριακή 23/5 και ώρα 14:30 ραντεβού στην Καμάρα, διά να αποφασιστεί ο τόπος που θα απολαύσωμεν το φραπεδάκι μας, συνοδεία Μοτο GP.

Παρακαλείτε ο κ. Σακουλάκις όπως επικοινωνήσει με τους υπολοίπους ενδιαφερομένους από τούτην την ιστοσελίδαν, δια να μην περιμένουμε ασκόπως, και προβούμε εις γαμοσταβρίδια και λοιπές βομολοχικές εκφράσεις.

Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Αύριο Κυριακή 23/5 και ώρα 14:30 ραντεβού στην Καμάρα, διά να αποφασιστεί ο τόπος που θα απολαύσωμεν το φραπεδάκι μας, συνοδεία Μοτο GP.

Παρακαλείτε ο κ. Σακουλάκις όπως επικοινωνήσει με τους υπολοίπους ενδιαφερομένους από τούτην την ιστοσελίδαν, δια να μην περιμένουμε ασκόπως, και προβούμε εις γαμοσταβρίδια και λοιπές βομολοχικές εκφράσεις.

οκ παμε για καφε να δουμε και τον αγωνα,και αν ταιριαξει και στον sakoylakis ερχετε και μας βρισκει.
    απλα δεν εχω υποψιν μου κανα καφε που να δειχνει τον αγωνα,αλλα κατι θα βρουμε πιστευω.αφου δεν εχει και μπαλα τωρα.οποτα τα λεμε αυριο.καλυτερα λιγο νωριτερα γιατι μας βλεπω να χανουμε καμια εκκινηση!
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    εχετε παρει χαμπαρι τι γινεται?με αφορμη τα κωλοχαρτα σε ολα τα σημεια της ελλαδας μελη του forum συναντιουντε και γνωριζοντε.ετσι καποτε ισως καταλαβουμε τη δυναμη μας και αρχησουμε να τη χρησιμοποιουμε.
    κατι εχω στο μυαλο μου για συνεχεια.(αυτοκολητο ανθρωπακι με μορφη σταγονας αιματος,και την ομαδα αιματος μας)

Kαλημέρα.
    Περίμενε να δούμε τι θα γίνει lspiros, γιατί εμείς εδώ επάνω μαζευόμαστε λλλίγο δύσκολλλα έως καθόλλλου.
    Πάντως όπως και να ΄χει, η χειρονομία σου είναι αυτή που μετράει περισσότερο απ΄όλα.

Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Τελικα τη θα γινει παιδες, θα βρεθουμε ή χλωμο.......?

Το ραντεβού ισχύει. Όσοι πιστοί...

Άντε γεια... Blog

καλημερααα!!2.15 με 2.30 θα γινει η συναντηση.θα βρουμε και ενα τροπο να ειδοποιηθουν τα παιδια που δεν προλαβαινουν να ειναι στη συναντηση και θελουν να ερθουν να βρουν την παρεα εκει που θα κατσουμε..αντε να δουμε..
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Μπράβο αυτό θα σας έλεγα. Φεύγω για Κιλκίς σε λίγο και δεν θα είμαι πίσω πριν τις 15,00. Θα προσπαθήσω να έρθω να δούμε τον αγώνα.
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Μπράβο αυτό θα σας έλεγα. Φεύγω για Κιλκίς σε λίγο και δεν θα είμαι πίσω πριν τις 15,00. Θα προσπαθήσω να έρθω να δούμε τον αγώνα.
    εχεις πμ.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Τωρα το ειδα!Που μπορεί να πήγατε για καφέ;

Ήπιαμε και την φραπα μας ειδαμε και τον αγωνα αυτοκολητα δεν είδαμε αλλα δεν πειράζει αυριο ετοιμαζουμε φραπεδοβολτα στην μικρη πιστα που εχουμε εδω στα κοντινα στο νεο ρυσιο. Οσοι πιστοι προσελθετε

ηπαρχει ηδη topic για καφεδοβολτα στην πρωτεύουσα του φραπε http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=101733 η συνεχεια για οποιον ειναι να ερθει καλυτερα εκει μιας και εδω ειναι topic για τα αυτοκόλλητα!

Κατα τους αλλους..

Μάνος Το avatar του/της mankam
    2 αυτοκολλητα και για μενα ρε παιδια,και αν βρεθητε για καφεδακι παραλια κατερινης παρτε και τα δικα μου μαζι σας,δεν εχω χρονο ουτε για κατουρημα με την δουλεια μου 7 μερες την εβδομαδα ανοιχτος
    παρτε και κανενα κολληριο για τα ματια ομως ,εδω τα θυληκα εχουν τρελλαθει τελειως ,πρεπει σε 3 μερες που διαρκουν τα γκρουπ να παρουν χρωμα, οποτε καταλαβαινετε πως κυκλοφορουν ολη μερα

παρτε και κανενα κολληριο για τα ματια ομως ,εδω τα θυληκα εχουν τρελλαθει τελειως ,πρεπει σε 3 μερες που διαρκουν τα γκρουπ να παρουν χρωμα, οποτε καταλαβαινετε πως κυκλοφορουν ολη μερα
    γιατι εχω την εντυπωση οτι το ειπες αυτο για να στα φερουμε στην πορτα?

Κατα τους αλλους..

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2010, 06:05
  2. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2008, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •