Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 61

Θέμα: Easy Ri....

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Re: Re: Re: Re: Easy Ri....

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Εγω ειμαι απλα της γνωμης οτι Harleας που πουλησε τα παντα και ζει σα "Νομαδας" απο τον 'Χαρλεα' στο Μπραχαμι που του πηρε ο μπαμπας του Harley επειδη περασε Νομικη, εχουν διαφοά....
    η αληθεια ειναι πως δεν ειναι ακριβως ετσι οι χαρλεαδες

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

Re: The F Word

Αρχικά δημιουργήθηκε από LakeDemon
    to videaki apo South Park ta leei ola gia merikous harleades
    http://www.youtube.com/watch?v=q8eYzMHGjrE

olokliro to episodio edw
    http://www.southparkstudios.com/episodes/251889
    υπάρχει κάπου στο αμέρικα ένα κλειστό κλαμπ μηχανοβιων "νομαδων" γαμώ και δέρνω χάρλεαδων που λέγετε "Ηell's Αngels".έχουν όνομα στη πιάτσα μια ιστορία από πίσω να τους κυνηγάει και ένα μύθο επίσης.
    Όσοι λοιπόν αγοράζουν ΗD ,νομίζουν ότι είναι μεγάλες αλητρες και θα μπουν στο εν λόγω κλαμπ μόνο και μόνο επειδή αγόρασαν μια μπουρδα που πάει μόνο ευθεία και ότι και καλά πρέπει να τους θεωρούμε μάγκες.ο απλός κοσμάκης που βλέπει μια Ηarley ,ψαρώνει .εμείς όμως...

ας έρθει ενας από αυτούς να τον πάμε ένα γύρο στα μέγαρα δικαβαλο ή ας ανεβεί μια φορά σε κανα χιλιάρι γιαπωνέζικο για ένα demo από κανα καλό χέρι του φόρουμ ,και αν δε ψάχνει μετά για πανες άκρατειας ,εμένα να μην με λεν Αllstarf...

Re: Re: Re: Re: Easy Ri....

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Εγω ειμαι απλα της γνωμης οτι Harleας που πουλησε τα παντα και ζει σα "Νομαδας" απο τον 'Χαρλεα' στο Μπραχαμι που του πηρε ο μπαμπας του Harley επειδη περασε Νομικη, εχουν διαφοά....

Χαρλεας στο Μπραχαμι???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Re: Re: Re: Re: Re: Easy Ri....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Χαρλεας στο Μπραχαμι???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μαλλον ησουν μικρος τη δεκαετια του 90, που ειχαν γινει μοδα και ακομα και στο χωριο μου εβλεπες μια-δυο στο καφενειο... Τωρα τη θεση τους πηραν τα GS...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Re: Re: The F Word

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

Όσοι λοιπόν αγοράζουν ΗD ,νομίζουν ότι είναι μεγάλες αλητρες και θα μπουν στο εν λόγω κλαμπ μόνο και μόνο επειδή αγόρασαν μια μπουρδα που πάει μόνο ευθεία και ότι και καλά πρέπει να τους θεωρούμε μάγκες.ο απλός κοσμάκης που βλέπει μια Ηarley ,ψαρώνει .εμείς όμως...
    Αλητες χουλιγκάνια χαρλεάδες....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Πάντως , την Κυριακή (και αφού είχα φάει συνεχόμενη καταιγίδα από το Μαλανδρινο , Λιδωρικι ως και την Παυλιανη) σταμάτησα στον Μπραλο να αλλάξω ρούχα …
    Διερχόμενοι αλλοδαποί χαρλεαδες σταμάτησαν να με ρωτήσουν αν έχω ..problem…
    Ευχηθήκαμε αμφότεροι καλούς δρόμους και συνεχίσαμε τον δρόμο μας

Έπρεπε να γίνει κι αυτό γιατί τους ξεχάσαμε αυτούς απ'όταν μπήκε στη ζωή μας το Βεστρόμ και το Τιντιέμ (πέρασε και το Σιμπιέφ για λίγο αλλά δεν σταμάτησε τελικά)

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Πάντως , την Κυριακή (και αφού είχα φάει συνεχόμενη καταιγίδα από το Μαλανδρινο , Λιδωρικι ως και την Παυλιανη) σταμάτησα στον Μπραλο να αλλάξω ρούχα …
    Eυτυχως που δε σε κατσαβίδιασαν να λες... γιατι είναι περιθωριακοι τύποι οι χογκ :rotflmao:

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

Παρόλο που και εμένα γενικώς μου είναι αντιπαθείς, προφανώς κάποιοι έχουν καταπιεί το hype του hell's angel και κάποιοι άλλοι κάνουν απλώς τον χαβαλέ τους.

Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα πάντως στη θέση του Κώστα.....

Μάλλον θα είχανε άσχημα ξεμπερδέματα........

You BETA believe...

Από Τρίτη-Τετάρτη είδα 4-5 γκρουπ των 2-3, 7-8 Χάρλευ να οδεύουν προς Πάτρα μέσω Αττικής Οδού. Εκτός από κανά δυό κολλημένους όλοι οι άλλοι χαιρετούσαν και κόρναραν.

Βρε μοτο να'ναι κι όπως τη βρίσκει ο καθένας.

Πέτυχα πάλι σήμερα στο δρόμο το γκρουπάκι με την 990Adv και τις δύο 640 στην Αττική με κατεύθυνση προς Κόρινθο. Πάντα καθημερινές τους πετυχαίνω και πάντα με κάργα μπαγκάζια.
    Τα παιδιά με συνόδευσαν άλλη μια φορά μέχρι Μαγούλα που'στριψα και συνέχισαν με ένθερμες χαιρετούρες και κορνοκρουσίες..

Γιατί, αυτά τα άτομα παραπάνω έχουν σχέση με κάτι ΚΤΜάδες που σε στραβοκοιτάνε και γκαζώνουν για να δείξουν την ανωτερότητα του εργαλείου τους? Ένα παράδειγμα έφερα, μη με φάτε οι Αυστριακοί..

Μοτοσυκλετιστές και λαλάκες υπάρχουν σε κάθε κατηγορία, με κάθε είδους μηχανή.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

Μοτοσυκλετιστές και λαλάκες υπάρχουν σε κάθε κατηγορία, με κάθε είδους μηχανή.
    Run, rabbit run

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: Easy Ri....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Easy τρόμπες!

...ε, όταν με πήραν χαμπάρι, διέλυσαν τον σχηματισμό και άρχισαν να μπαινουν στη μεσαία με τσαμπουκά, ωθόντας με με τρόπο επικίνδυνο στην αριστέρη λωρίδα, ένας ήρθε απο πίσω κολλητα και γκάζωνε, μου κάνανε και σήμα go-go με το χέρι, ξου-ξου κακό γιαπωνέζικο και παρείσακτο μηχανάκι, με λίγα λόγια...

μόλις κατάλαβα τι λαλάκες είναι, άνοιξα το γκάζι, τους άφησα πίσω και είδα απο τον καθρέφτη ότι επέστερεψαν σε σχηματισμό, βιώνοντας την δική τους μοτοσικλετιστική hipster νιρβάνα...μια νιρβάνα που υπαγορεύεται και ορίζεται προφανώς από την μάρκα της μοτοσικλέτας που καβαλάς και από τα δερμάτινα που φοράς...

Toυλαχιστον προτου ανοιξεις το γκαζι και φυγεις.....

Δεν θα επρεπε να χαρετησεις ( ειδικα τον απο πισω σου ??? ) ......:a31: ......

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ρε γμτ...επρεπε να το χα φανταστει οτι θα χει γελιο και να εβγαινα μια βολτα χτες...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πηγαίνοντας προς Λευκάδα είδα ουκ ολιγους να βγαίνουν απο όλες τις κατευθύνσεις και διαδρομές.. Απο Ναύπακτο, απο Αγρίνιο (εκεί σταματούσαν και έτρωγαν φράουλες με τα τελάρα !!!! ) μέχρι και μέσα στην Λευκάδα.

Όντως κάποιοι χαιρετούσαν... άλλοι απλά περνούσαν. Παρόλα αυτά όπως και να το κάνεις ήταν ωραία εικόνα με μηχανές παντού. Ακόμα και αν ήταν HD μόνο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Easy Ri....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Μαλλον ησουν μικρος τη δεκαετια του 90, που ειχαν γινει μοδα και ακομα και στο χωριο μου εβλεπες μια-δυο στο καφενειο... Τωρα τη θεση τους πηραν τα GS...
    Οσο μπορω να θυμηθω παντως, Χαρλεα στο Μπραχαμι δεν εχω δει! Ποια GS? Εδω ενα ηταν,ειναι και θα ειναι ΤΟ μηχανακι. GLX φουλ τακεκαβα 2,5 δισεκατομμυρια χιλιοστα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και για να ειμαι λιγο εντος θεματος, μακραν τις πιο πολλες χαρ χαρ χαρ χαρλει τις εχω δει- βλεπω στην Κω. Μιλαμε Ο πανικος. Ο αριθμος τους ανετα συγκρινεται με αυτον των σκουτερ προς ενοικιαση.
    Μιλαμε για ενα νησι που απο την μια ακρη ως την αλλη ειναι 80 κατι χιλιομετρα. Τρελα ταξιδια λεμε
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. HM HONDA CRF 230F Easy
    από anf125 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2007, 23:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •