Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: ΤΥΦΛΑ....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Η ασφαλιστική του σε πληρώνει κανονικά βάση τιμολογίων , τραυματισμού με απόδειξη (εισητήριο-εξιτήριο-γνωμάτευση), εξοπλισμό , μηχανή κτλ...

Μετά η ασφαλιστική του στρέφεται κατά του ασφαλιζόμενου της όπου τον πηδάει χωρίς σάλιο και σχεδόν αιώνια.

Το ίδιο ισχύει και αν δεν έχει δίπλωμα οδήγησης μαζί του. Το πρόβλημα μόνο είναι οτι όντως αν υπάρχει τραυματισμός θα γίνει δικάσιμος και αυτό τραβάει σε χρόνο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Η ασφαλιστική του σε πληρώνει κανονικά βάση τιμολογίων , τραυματισμού με απόδειξη (εισητήριο-εξιτήριο-γνωμάτευση), εξοπλισμό , μηχανή κτλ...

Μετά η ασφαλιστική του στρέφεται κατά του ασφαλιζόμενου της όπου τον πηδάει χωρίς σάλιο και σχεδόν αιώνια.

Το ίδιο ισχύει και αν δεν έχει δίπλωμα οδήγησης μαζί του. Το πρόβλημα μόνο είναι οτι όντως αν υπάρχει τραυματισμός θα γίνει δικάσιμος και αυτό τραβάει σε χρόνο.

Gandalf
    thnx Μαγε γιατι βαριομουνα να τα γραφω...και αν ο τραυματισμος ειναι επιπολαιος και δεν εχεις χαμενα εισοδηματα (πχ λογω αδειας ,αναρωτικης κλπ κλπ)το δικαστηρια τι λεφτα να σου εκδικασουν???

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    thnx Μαγε γιατι βαριομουνα να τα γραφω...και αν ο τραυματισμος ειναι επιπολαιος και δεν εχεις χαμενα εισοδηματα (πχ λογω αδειας ,αναρωτικης κλπ κλπ)το δικαστηρια τι λεφτα να σου εκδικασουν???
    πανο....ΠΟΙΝΙΚΟ δικαστηριο !!! ΠΟΙΝΙΚΟ !!! τα δικαστηρια δεν γινονται μονο για να κερδισουμε κατι.μπορει απλα να γινονται για την τιμωρια του φταιχτη.ακου που σου λενε...κατι παραπανω ξερω.

και εγω βαριεμαι να γραφω.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Ακριβώς τα ίδια επαθε χθες το βράδυ, συνάδελφός μου στην Καλλιθέα με την διαφορά όμως ότι η γυναίκα του ράγισε 3 σπονδύλους και θα χρειαστεί νοσηλία

Ο τύπος που τους χτύπησε ήταν τυφλα και βγήκε από στοπ εντελώς χύμα και μάλιστα δηλωσε και αυτός ανασφαλίστος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    Ακριβώς τα ίδια επαθε χθες το βράδυ, συνάδελφός μου στην Καλλιθέα με την διαφορά όμως ότι η γυναίκα του ράγισε 3 σπονδύλους και θα χρειαστεί νοσηλία

Ο τύπος που τους χτύπησε ήταν τυφλα και βγήκε από στοπ εντελώς χύμα και μάλιστα δηλωσε και αυτός ανασφαλίστος.

περαστικα στη γυναικα ρε κωστη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    φακ!

Παλι καλα ρε φιλος! Παλι καλα!

Ιδιο, μα ΙΔΙΟ τιτλο...

http://www.moto.gr/forums/showthread...D4%D5%D6%CB%C1

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    πανο....ΠΟΙΝΙΚΟ δικαστηριο !!! ΠΟΙΝΙΚΟ !!! τα δικαστηρια δεν γινονται μονο για να κερδισουμε κατι.μπορει απλα να γινονται για την τιμωρια του φταιχτη.ακου που σου λενε...κατι παραπανω ξερω.

και εγω βαριεμαι να γραφω.

ποινικο εεεεεε????3-6 μηνες???εξαγορασιμοι???και μετα???ουτε καν στο πμ (ποινικο μητρωο) δεν γραφονται...για τον τραυματισμο εννοω...

ασε που απο την στιγμη που ο τυπακος ηταν σε κατασταση μεθης εχει σχηματιστει κιολλας δικογραφια απο τους αστυνομικους και την εχει πουτσισει κατα μεγαλο ποσοστο...το θεμα ειναι το παλλικαρακι απο την στιγμη που ειναι και καλα αυτος και η κοπελλα του να ξεμπερδευει οσο πιο γρηγορα γινετε...αποψη μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ποινικο εεεεεε????3-6 μηνες???εξαγορασιμοι???και μετα???ουτε καν στο πμ (ποινικο μητρωο) δεν γραφονται...για τον τραυματισμο εννοω...

ασε που απο την στιγμη που ο τυπακος ηταν σε κατασταση μεθης εχει σχηματιστει κιολλας δικογραφια απο τους αστυνομικους και την εχει πουτσισει κατα μεγαλο ποσοστο...το θεμα ειναι το παλλικαρακι απο την στιγμη που ειναι και καλα αυτος και η κοπελλα του να ξεμπερδευει οσο πιο γρηγορα γινετε...αποψη μου...

αναστολη πανουλη.μαγικη λεξη .και ναι εχεις δικιο.τρως καταδικαστικη αποφαση με αναστολη και δεν γραφεται στο μητρωο.οτι πεις παλικαρι μου...

σαφως και σχηματιστηκε δικογραφια στη προκειμενη και θα παει αυτεπαγγελτα (το ποινικο)

για μενα το θεμα ειναι εκτος του να ξεμπερδευουμε,να βοηθαμε και να βελτιωθει η κατασταση.με το να ξεμπλεξω και να ξεγραψω μαλλον διαιωνιζω την κατασταση.το να βρεθεις απολογουμενος ομως σε μια αιθουσα δικαστηριου,να δικαστεις,να καταδικαστεις σε ενα 3μελες και να πληρωσεις τοσο σε χρημα οσο και σε ψυχολογια ΙΣΩΣ σου γινει μαθημα και δεν το ξανακανεις.

αυτα και τελος

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    περαστικα στη γυναικα ρε κωστη...

Να σαι καλά. Ευτυχώς τα παιδιά γλυτώσαν τα χειρότερα αφού πήγαιναν σιγά και φορούσαν μπότες - μπουφάν και καλά κράνη.

stvr1 περαστικά και άλλο κακό να μην σε βρει.

Από περιέργια, δεν μας λες και πόσο έγραψε το μηχανάκι της τροχαίας;
    I would rather make history than read about it.

Παλαιό μέλος
    Παιδιά, σας ευχαριστώ για τις ευχές και τα καλά σας λόγια.

Μίλησα με τον ασφαλιστή μου και μου είπε ότι θα πληρωθώ κανονικά και θα του ζητήσει η ασφαλιστική του τα λεφτά (και πιστέψτε με θα είναι πολλά! ) . Έχει αλλάξει ο νόμος.

DimChios, ακόμα και τις τελείες πέτυχα!!!

Όσο για αυτό που λέει ο TROOPER, συμφωνώ απόλυτα. Την αστυνομία την φώναξα χωρίς να ξέρω ακόμα αν θα πληρωθώ, γιατί θεώρησα πιο σημαντικό να μαζέψουν τον φονιά από τον δρόμο.

Περαστικά στην κοπέλα που τραυματίστηκε στην Καλλιθέα!

Kalogeros, δεν είδα τι έγραψε σε αυτόν το μηχανάκι, αλλά θα ρωτήσω το βράδυ που θα πάω για κατάθεση στην τροχαία. Η ατάκα του αστυνομικού τα λέει όλα: "Αλκοόλ βρήκαμε, κάτσε να δούμε μην έχει πιεί και τίποτα άλλο".

Το είπα και το ξαναλέω: μεγάλη υπόθεση ο εξοπλισμός! Όταν είχα πάρει το δερμάτινο στην κοπέλα μου της πήρα και μια ράχη και της είχε κάνει εντύπωση, τώρα κατάλαβε τον λόγο. Και βέβαια ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι περπατάω και ότι δεν έχω ούτε μελανιά στο πόδι που με χτύπησε!!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    ΕΥΤΥΧΩΣ είστε καλά.

Αυτό είναι το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Στα λοιπά τώρα:

1) Η ασφαλιστική του θα σε πληρώσει κανονικά και με το νόμο.
    Μετά βέβαια θα του τα πάρει, αλλά ας πρόσεχε.

2) Η ποινή (στο ποινικό) είτε με αναστολή είτε χωρίς ΓΡΑΦΕΤΑΙ κανονικότατα στο ποινικό μητρώο. Αν βέβαια είναι με αναστολή, γιατί στην περίπτωσή του παίζει να μην του δωθεί αναστολή και να μετατραπεί σε χρηματική ποινή, το οποίο σημαίνει 600 ευρώ (περίπου) για κάθε μήνα.

3) Αν δεν τα βρεις με την ασφαλιστική, την αγωγή να την στρέψεις ΚΑΙ εναντίον προσωπικά του μ@λ@κ@.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    παλι καλα αδερφε που δεν παθατε κατι σοβαρο...
    οσο για τις αποζημιωσεις, να το κυνηγησεις και με το παραπανω με ηθικη βλαβη...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τύφλα
    από DeusEx στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2009, 18:14
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2008, 09:01
  3. Τυφλα να χουν οι Deep Purple
    από mars696 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2008, 20:58
  4. ΤΥΦΛΑ....
    από DimChios στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2006, 16:41
  5. Μεταχειρισμένο στα τυφλα ή κινεζικο καινούριο?
    από hispanos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2005, 17:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF