Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: ΠΙΝΑΚΙΔΑ....Yok

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Παρα πολλα...
    Η καινουργια πινακιδα πρεπει να εορταστει καταλληλα,οπως της αρμοζει.
    Οποτε κανε τα κουμαντα σου
    καλα βάλτε κανα χάρτη με αθρώπινη διαδρομή και απόσταση γιατι έχουμε και γάμους και έξοδα
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    καλα βάλτε κανα χάρτη με αθρώπινη διαδρομή και απόσταση γιατι έχουμε και γάμους και έξοδα
    εγ@μηθηκ@νε εφετο!!!ηδη μετραω 1 βαφτιση,ενα γαμο που δεν πηγα λογο αποστασης κλπ,εχω το σ/κ αρραβωνα γαμο και αλλον εναν τον οκτωβρη...
    οσο για την πινακιδα για να μην λετε οτι σπαμαρω μονο πριν απο 1.5 χρονο εφτιαξα κι εγω καινουργια για το παπι για να περασει κτεο.μου ειχε κοπει πριν απο αρκετα χρονια και καπου ξεμεινε.ετσι πηρα καινουργιο αριθμο.κοστος περιπου εκει στο 30αρι θυμαμαι.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    εγ@μηθηκ@νε εφετο!!!ηδη μετραω 1 βαφτιση,ενα γαμο που δεν πηγα λογο αποστασης κλπ,εχω το σ/κ αρραβωνα γαμο και αλλον εναν τον οκτωβρη...
    οσο για την πινακιδα για να μην λετε οτι σπαμαρω μονο πριν απο 1.5 χρονο εφτιαξα κι εγω καινουργια για το παπι για να περασει κτεο.μου ειχε κοπει πριν απο αρκετα χρονια και καπου ξεμεινε.ετσι πηρα καινουργιο αριθμο.κοστος περιπου εκει στο 30αρι θυμαμαι.
    Φίλος εμενα παντρεύεται η αδερφή μου οπότε έχει άλλο οικονομικό βάρος..θα ανοίξω και θρεντ να μου δώσετε συμβουλές
    επιβίωσης δίπλα απο παπα σε εκκλησία.
    Στα της πινακίδας Γιώργο πάρε ενα κομάτι πλαστικο στα μέτρα τις πινακίδας και πέρνα 4 πριτσίνια ..το δικό μου ταψί
    αυτα έχει και ειναι πολύ κομπλέ μετα απο τόσα χρόνια
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Κρίμας για την πινακίδα,γιατί είχε φτάσει στα όρια του μύθου
    στεναχωρήθηκα που την άλλαξα….
    Κάποια στιγμή σκέφτηκα να την δηλώσω απώλεια και να την κρατήσω σε γυάλινη προθηκη,αλλα βαρέθηκα την διαδικασία με τα Α.Τ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Παρα πολλα...
    Η καινουργια πινακιδα πρεπει να εορταστει καταλληλα,οπως της αρμοζει.
    Οποτε κανε τα κουμαντα σου
    αν προλαβω-βρω να αλλαξω λαστιχα , ερχεται ΣΚ...

define αΘρωπινη...

Στα της πινακίδας Γιώργο πάρε ενα κομάτι πλαστικο στα μέτρα τις πινακίδας και πέρνα 4 πριτσίνια ..το δικό μου ταψί
    αυτα έχει και ειναι πολύ κομπλέ μετα απο τόσα χρόνια
    ενα κομματι πλαστικο και τεσσερα πριτσινια φιλΑΙ η δικια μου πινακιδα τα τρωει για ελαφρυ πρωινο…
    θα πρεπει να γυριζουν οι πατεντιαριδες και να δουλεψουμε το σχεδιο floating plate…

Στα του ΚΤΕΟ…
    Λαστιχα κοιτανε ? το πισω είναι οριακο (~1mm)
    Να αλλάξω λάστιχα και να πάω ή να πάω και βλέπουμε αν θα μου την πουν ?
    Αν μου την πουν , τι επιβαρυνση υπαρχει?
    (πρεπει να παω μεχρι τελος αυγουστου)

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    στεναχωρήθηκα που την άλλαξα….
    Κάποια στιγμή σκέφτηκα να την δηλώσω απώλεια και να την κρατήσω σε γυάλινη προθηκη,αλλα βαρέθηκα την διαδικασία με τα Α.Τ.

αν προλαβω-βρω να αλλαξω λαστιχα , ερχεται ΣΚ...

define αΘρωπινη...

ενα κομματι πλαστικο και τεσσερα πριτσινια φιλΑΙ η δικια μου πινακιδα τα τρωει για ελαφρυ πρωινο…
    θα πρεπει να γυριζουν οι πατεντιαριδες και να δουλεψουμε το σχεδιο floating plate…

Στα του ΚΤΕΟ…
    Για το Κτεο μη σκας.
    Για το δεκάμπαλο γίνεται η ιστορία.
    Εμένα τα λάστιχα είχαν γίνει σλικ και δν είχα πρόβλημα.
    Καμία επιβάρυνση.μου είπε θες λαστιχα,του είπα το ξέρω κι έμεινε εκεί.

Επισης κοίτα το ημεηλ σου.

Το πολυ πολυ να στο βγαλει με δευτερευουσες έλλειψεις.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Στα του ΚΤΕΟ…
    Εγω παντως που περασα mr κτεο στις 25/7, "εκοψαν" για λαστιχα ενα fazer (νομιζω) που το πισω ειχε τελειωσει.
    Του ειπαν οτι μεσα σε ενα μηνα πρεπει να αλλαξει λαστιχα (μεσα σε αυτον τον 1 μηνα δεν θα εχει προβλημα σε ελεγχο της αστυνομιας) και μετα να ξαναπερασει κτεο χωρις δικη του επιβαρυνση.
    Οπότε Γιωργη μπορεις να δοκιμασεις να το περασεις οπως ειναι, σε αντιθετη περιπτωση αλλαζεις λαστιχα που ετσι κι αλλιως θα αλλαζες, απλα λιγο πιο νωρις. Προστιμο, απ οτι καταλαβα απο το παραπανω fazer, δεν υπαρχει.

Παλαιό μέλος
    Παιδια να κανω κι εγω την ερωτηση μου εδω, μην ανοιγω αλλο θεμα. Τη Δευτερα κατεβηκα με τη μηχανη απο Θεσσαλονικη Χαλκιδα. Σημερα που πηγα να τη βγαλω μια βολτα ειδα πως η πινακιδα ειχε κανει φτερα (φαινεται πως ξηλωθηκε, εχει μεινει μονο το κομματι που κρατουσαν οι βιδες). Ειχε βραδιασει οταν εφτασα και δεν το πηρα πρεφα πως μου ειχε φυγει. Ετσι κι αλλιως θα την αλλαζα γιατι ηταν απο τις μεγαλες, οποτε δε με απασχολει και τοσο.

Το θεμα μου ειναι πως εδω λεει πως "Αρμόδια Υπηρεσία ειναι η Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης του τόπου κατοικίας του ενδιαφερομένου". Εγω δλδ τωρα που βρισκομαι Χαλκιδα αλλα ειμαι μονιμος κατοικος Θεσσαλονικης (εκει εκδοθηκε και η αδεια της μηχανης) θα μπορεσω να εξυπηρετηθω εδω (Μεταφορων Χαλκιδας) ή θα πρεπει να περιμενω να ξαναγυρισω Θεσσαλονικη για να κανω τη διαδικασια;

Σε καποια παλιοτερα thread ειδα πως γινοταν και μεσω ΚΕΠ η διαδικασια. Παιζει απο εκει να με εξυπηρετησουν καλυτερα, δλδ να συνεργαστουν με το Μεταφορων Θεσ/νικης αν χρειαστει;

Και μια τελευταια ερωτηση. Το παραβολο των €30 ξερουμε αν βγαινει και online ή μονο μεσω τραπεζης;

Ευχαριστω.

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Παιδια να κανω κι εγω την ερωτηση μου εδω, μην ανοιγω αλλο θεμα. Τη Δευτερα κατεβηκα με τη μηχανη απο Θεσσαλονικη Χαλκιδα. Σημερα που πηγα να τη βγαλω μια βολτα ειδα πως η πινακιδα ειχε κανει φτερα (φαινεται πως ξηλωθηκε, εχει μεινει μονο το κομματι που κρατουσαν οι βιδες). Ειχε βραδιασει οταν εφτασα και δεν το πηρα πρεφα πως μου ειχε φυγει. Ετσι κι αλλιως θα την αλλαζα γιατι ηταν απο τις μεγαλες, οποτε δε με απασχολει και τοσο.

Το θεμα μου ειναι πως εδω λεει πως "Αρμόδια Υπηρεσία ειναι η Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης του τόπου κατοικίας του ενδιαφερομένου". Εγω δλδ τωρα που βρισκομαι Χαλκιδα αλλα ειμαι μονιμος κατοικος Θεσσαλονικης (εκει εκδοθηκε και η αδεια της μηχανης) θα μπορεσω να εξυπηρετηθω εδω (Μεταφορων Χαλκιδας) ή θα πρεπει να περιμενω να ξαναγυρισω Θεσσαλονικη για να κανω τη διαδικασια;

Σε καποια παλιοτερα thread ειδα πως γινοταν και μεσω ΚΕΠ η διαδικασια. Παιζει απο εκει να με εξυπηρετησουν καλυτερα, δλδ να συνεργαστουν με το Μεταφορων Θεσ/νικης αν χρειαστει;

Και μια τελευταια ερωτηση. Το παραβολο των €30 ξερουμε αν βγαινει και online ή μονο μεσω τραπεζης;

Ευχαριστω.
    Πρεπει να πας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου κ να κανεις δηλωση απωλειας...Μετα απο μια βδομαδα κ αφου δεν θα την εχουν βρει οι μπατσοι,ξαναπας απο εκει κ παιρνεις ενα χαρτι που λεει οτι εχει χαθει η πινακιδα σου και πας στο μηχανολογικο(εγω στην Θερμη ειχα παει ,πριν 2 χρονια) και σου βγαζουν καινουργια πινακιδα -καινουργια αδεια.Τοτε το παραβολο εκει επι τοπου το ειχα πληρωσει (νομιζω),δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.Νομιζω πρεπει να γινει Θεσσαλονικη αφου εδω εισαι μονιμως κατοικος...
    The Ace of Spades

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Buenaventura Προβολή μηνύματος
    Πρεπει να πας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου κ να κανεις δηλωση απωλειας...Μετα απο μια βδομαδα κ αφου δεν θα την εχουν βρει οι μπατσοι,ξαναπας απο εκει κ παιρνεις ενα χαρτι που λεει οτι εχει χαθει η πινακιδα σου και πας στο μηχανολογικο(εγω στην Θερμη ειχα παει ,πριν 2 χρονια) και σου βγαζουν καινουργια πινακιδα -καινουργια αδεια.Τοτε το παραβολο εκει επι τοπου το ειχα πληρωσει (νομιζω),δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.Νομιζω πρεπει να γινει Θεσσαλονικη αφου εδω εισαι μονιμως κατοικος...
    1)Πλεον όλα τα παραβολα βγαίνουν απο το taxis
    2) Αφού πάρει την βεβαίωση απο το αστυνομικό τμήμα, μπορεί να πάει στο συγκοινωνιών της Χαλκίδας να κανει την διαδικασία εκεί.
    Αυτο συνεπάγεται μεταφορά του φακέλου της μότο απο Θεσσαλονίκη-Χαλκιδα .
    Νέα άδεια με αριθμό Χαλκίδας και περισσότερα χρήματα για να γίνει η διαδικασία απ οτι αν το κάνει στην Θεσσαλονίκη

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    "Αρμόδια Υπηρεσία ειναι η Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης του τόπου κατοικίας του ενδιαφερομένου". Εγω δλδ τωρα που βρισκομαι Χαλκιδα αλλα ειμαι μονιμος κατοικος Θεσσαλονικης (εκει εκδοθηκε και η αδεια της μηχανης) θα μπορεσω να εξυπηρετηθω εδω (Μεταφορων Χαλκιδας) ή θα πρεπει να περιμενω να ξαναγυρισω Θεσσαλονικη για να κανω τη διαδικασια;
    αυτό το ανέκδοτο με το "άδεια παραμονής του ενδιφεφεφε" δεν έχει νομική βάση και είναι γνωστό εδώ και καιρό

έχει γίνει φασαρία με το συγκεκριμένο μέσω και του συνηγόρου του πολίτηκαι επειδή μου τα κάνανε ούμπαλα στην αστυνομία, κόντεψα να πλακωθώ με τον μαλάκα που ζήταγε λογαριασμό ΔΕΚΟ ενώ δεν έχει δικαίωμα (μην επιμένετε, δεν έχει δικαίωμα, γιατί δεν έχει νόημα καθόλου).

πρακτικά αν το δεις όμως, όταν πας στην τροχαία, ή όπου σου πούνε να πας τέλος πάντων στη χαλκίδα, ή θα σου πρήξουν τα ούμπαλα και σένα ή θα σου κάνουν τη χάρη, γιατί η νομοθεσία είναι επιοικώς απαράδεκτα ασαφής.

αν δεν, στείλε μου πμ να έρθω χαλκίδα τη δευτέρα να πάμε παρέα να σου δωσω κανα λογαριασμό και να τους πεις ότι ναι οκ νταξ μένεις χαλκίδα να στη δώσουνε.

Δηλαδή τι; πες κάποιος μένει στην κρήτη... και χάνει την πινακίδα του όταν είναι στον έβρο... τί θα γίνει δηλαδή; Τί σαχλαμάρες είναι αυτές;
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    1)Πλεον όλα τα παραβολα βγαίνουν απο το taxis
    2) Αφού πάρει την βεβαίωση απο το αστυνομικό τμήμα, μπορεί να πάει στο συγκοινωνιών της Χαλκίδας να κανει την διαδικασία εκεί.
    Αυτο συνεπάγεται μεταφορά του φακέλου της μότο απο Θεσσαλονίκη-Χαλκιδα .
    Νέα άδεια με αριθμό Χαλκίδας και περισσότερα χρήματα για να γίνει η διαδικασία απ οτι αν το κάνει στην Θεσσαλονίκη
    Απο την αστυνομια θα παρω το χαρτι αμεσως ή ισχυει αυτο που αναφερθηκε οτι πρεπει να περασει μια βδομαδα μηπως βρεθει η πινακιδα; Επισης οταν λεμε περισσοτερα χρηματα, τι εννοουμε;

Και το πιο βασικο απ'ολα, εγω ποτε μπορω να ξανακυκλοφορησω νομιμα; Πρεπει να περιμενω να παρω την πινακιδα ή απο τη στιγμη που το δηλωσω ειμαι ΟΚ;
    Κανει και κατι απιστευτες μερες και θα πονεσει η ψυχη μου αν εχω το μηχανημα στο γκαραζ...

Σ'ευχαριστω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    αυτό το ανέκδοτο με το "άδεια παραμονής του ενδιφεφεφε" δεν έχει νομική βάση και είναι γνωστό εδώ και καιρό

έχει γίνει φασαρία με το συγκεκριμένο μέσω και του συνηγόρου του πολίτηκαι επειδή μου τα κάνανε ούμπαλα στην αστυνομία, κόντεψα να πλακωθώ με τον μαλάκα που ζήταγε λογαριασμό ΔΕΚΟ ενώ δεν έχει δικαίωμα (μην επιμένετε, δεν έχει δικαίωμα, γιατί δεν έχει νόημα καθόλου).

πρακτικά αν το δεις όμως, όταν πας στην τροχαία, ή όπου σου πούνε να πας τέλος πάντων στη χαλκίδα, ή θα σου πρήξουν τα ούμπαλα και σένα ή θα σου κάνουν τη χάρη, γιατί η νομοθεσία είναι επιοικώς απαράδεκτα ασαφής.

αν δεν, στείλε μου πμ να έρθω χαλκίδα τη δευτέρα να πάμε παρέα να σου δωσω κανα λογαριασμό και να τους πεις ότι ναι οκ νταξ μένεις χαλκίδα να στη δώσουνε.

Δηλαδή τι; πες κάποιος μένει στην κρήτη... και χάνει την πινακίδα του όταν είναι στον έβρο... τί θα γίνει δηλαδή; Τί σαχλαμάρες είναι αυτές;
    Κι εμενα δε μου ακουγεται λογικο παντως. Αλλωστε κατοικω Χαλκιδα πλεον, δεν ειμαι απλα τουριστας. Σ'ευχαριστω για την προταση αλλα λογαριασμο Χαλκιδας που δεν ειναι στο ονομα μου βρισκω ευκολα. Νοικιαζω σπιτι εδω.

Banned
    Το χαρτί απώλειας βγαίνει κατευθείαν.
    Με αυτο κινείσαι κανονικά
    Αρκεί να το εχεις μαζί σου μαζί με τα υπόλοιπα (άδεια,δίπλωμα, ασφάλεια)
    Και εφ όσον διαμενεις εκεί(δεν ξέρω για πόσο διάστημα)
    Κάνε αυτό που σου είπα.
    Για αλλαγή πινακίδας αυτοκινήτου και μεταφορά φακέλου απο Μαγνησία σε Πέλλα,πληρωσα 80 ευρο

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Το χαρτί απώλειας βγαίνει κατευθείαν.
    Με αυτο κινείσαι κανονικά
    Αρκεί να το εχεις μαζί σου μαζί με τα υπόλοιπα (άδεια,δίπλωμα, ασφάλεια)
    Και εφ όσον διαμενεις εκεί(δεν ξέρω για πόσο διάστημα)
    Κάνε αυτό που σου είπα.
    Για αλλαγή πινακίδας αυτοκινήτου και μεταφορά φακέλου απο Μαγνησία σε Πέλλα,πληρωσα 80 ευρο
    Sorry επειδη μπερδευτηκα, τι ακριβως μου ειπες; Να το κανω Χαλκιδα ή να περιμενω να το κανω Θεσσαλονικη; (θα ξανανεβω σε δεκα μερες)
    Παντως αν μπορω να κυκλοφορω νομιμα στο ενδιαμεσο με το χαρτι της αστυνομιας προτιμω να το κανω επανω, να μη μεταφερω το φακελο αδικα στη Χαλκιδα, οπου δεν προκειται να μεινω για πολυ ακομα ετσι κι αλλιως.

Banned
    Αν θα ανεβεις σε 10 ημέρες
    Δεν αξίζει η μανούρα.
    Κυκλοφορεις με το χαρτί απώλειας, σταματας σε κάθε έλεγχο ,ενώ καλα θα είναι να εχεις και τα κομμάτια που σου έμειναν επάνω

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βαση για πινακίδα και φλας Ζ750/1000
    από modeerf στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 20:44
  2. πινακίδα
    από n1k3man στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 13:39
  3. Χωρίς πινακίδα.....
    από stako στο forum Off topic