nai ... ta kanes pali tana-pou kai apla petas ena ouf gia sxolio...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ουφ!
![]()
αγγελιοπνίχτη !![]()
![]()
nai ... ta kanes pali tana-pou kai apla petas ena ouf gia sxolio...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ουφ!
![]()
αγγελιοπνίχτη !![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
nai ... ta kanes pali tana-pou kai apla petas ena ouf gia sxolio...
αγγελιοπνίχτη !![]()
![]()
ΦΟΥ!
![]()
ξουτ, κακο παιδι!![]()
Ρε παιδιά έχει δίκιο το παληκάρι. Δεν είναι σύμφωνο με τους κανόνες του φόρουμ να παρεμβαίνεις έτσι σε μια αγγελία αλλά αυτό που κάνει βγάζει μάτι.
Και είναι δύο τα θέματα, ένα ότι προσπαθεί να πουλήσει διπλάσια τιμή κάτι και δύο ότι το πήρε από ομαδική αγορά από κάπου αλλου, προφανώς φθηνά, και βγάζει λεφτά από αυτό.
Δηλαδή αν βλέπατε κάποιον σε ένα μαγαζί να πάει να αγοράσει κάτι που παρακάτω το έχει μισή τιμή δε θα του λέγατε αδερφέ πήγαινε και πάρτο από εκεί;
Βέβαια εδώ μάλλον το αντίστοιχο είναι να στείλεις πμ σε υποψήφιο αγοραστή και όχι να το γράψεις στην αγγελία, κάτι σαν να κολάς χαρτί στη τζαμαρία του μαγαζιού "πηγαίνετε πάρτε το από εκεί".
Για το ηθικό κομμάτι, πραγματικά καταλάβατε ότι αυτός που οργάνωσε την ομαδική παραγγελία σπάστηκε επειδή δεν σκέφτηκε αυτός να βγάλει λεφτά;;;![]()
Τραβηγμένο παράδειγμα: αν δηλαδή τα παιδιά που μοιράζουν τώρα τα αυτοκόλλητα μπορούσαν να ζητήσουν 1-2 ευρώ για να τα δώσουν θα τους λέγαμε μπράβο;;; Και αν το μάθενε ο Σπύρος θα τσαντιζόταν επειδή δεν σκέφτηκε αυτός να βγάλει λεφτά ή επειδή τον δικό του ανιδιοτελή κόπο τον εκμεταλλεύεται κάποιος άλλος για να βγάλει λεφτά;; (δεν θίγω κανέναν, και μπράβο στα παιδιά που μοιράζουν τα αυτοκόλλητα και στον Σπύρο)
Και στους πιτσιρικάδες που βγάζουν λεφτά σε βάρος των συμμαθητών τους για την πενθήμερη, μπράβο και σε αυτούς ε;; Αυτό θα πούμε στα παιδιά μας να κάνουν;;
Τι λέτε;;![]()
+675Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis79
ΠΡΟΤΑΣΗ : Να μετατραπει το φορουμ απο moto.gr σε motoshop.gr
Ρε εισαστε σοβαροι ,παμε να βοηθησουμε καποιον απο το φορουμ να μην πιαστει κοροιδο και εσεις λετε :ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ
Σε αλλο φορουμ που διαβαζω (για μηχανες) κ επιτρεποντε τα σχολια στις αγγελιες κ αμα καποιος κανει κατι οπως με το σταντ τον σχολιαζουμε γιατι εκει ειμαστε παρεα κ δεν παμε ο ενας να βγαλει λεφτα σε βαρος του αλλου.
Εδω δεν ενδιαφερονται κ αμα κοιταξεις πολλες αγγελιες ειναι για γελια, περιμενουν να την δει ο ασχετος κ δεν επιτρεπουν κ τα σχολια κιολας (μου εχουν σβησει 2 φορες κ μετα σταματησα να σχολιαζω).
Γιαυτο οντως μην ασχολησε, ειναι κανονας του φορουμ να κοροιδεουν μερικους στις αγγελιες κ να μην μπορεις να παρεμβεις.
I find your lack of faith disturbing.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Γιαυτο οντως μην ασχολησε, ειναι κανονας του φορουμ να κοροιδεουν μερικους στις αγγελιες κ να μην μπορεις να παρεμβεις.
:a31:
:a31: :a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
I find your lack of faith disturbing.
Προτού αρχισετε τις κοντρες, ποιος θα τραβήξει περισσότερες, Μήτσο, το παραπάνω δεν ειναι πρέπουσα απάντηση απο mod.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Γνώμη μου![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ήρεμα boys!![]()
Φίλε συμφωνώ μαζί σου αλλά μάλλον είναι ορθότερο να στείλεις πμ σε κάποιον που θα δεις ότι ενδιαφέρεται ώστε να τον ενημερώσεις. Δεν μπορεί να σου πει κανείς τίποτα για αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Όπως έγραψα και παραπάνω δεν μπορεί να κολήσεις χαρτί έξω από ένα μαγαζί πχ ότι να πάτε Κρέοντος 12 το έχει φθηνότερα 30%.
Πάντως DimChios γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να συζητηθεί λίγο πως θα χειρίζονται τέτοια θέματα γιατί αλλιώς δίνει την εντύπωση που είπε ο Sephiroth5
εστιαστε σε αυτο παιδες.Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Δηλαδή αν βλέπατε κάποιον σε ένα μαγαζί να πάει να αγοράσει κάτι που παρακάτω το έχει μισή τιμή δε θα του λέγατε αδερφέ πήγαινε και πάρτο από εκεί;
Βέβαια εδώ μάλλον το αντίστοιχο είναι να στείλεις πμ σε υποψήφιο αγοραστή και όχι να το γράψεις στην αγγελία, κάτι σαν να κολάς χαρτί στη τζαμαρία του μαγαζιού "πηγαίνετε πάρτε το από εκεί".
μητσο...![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
αλλα και εδωΑρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
+675
Σε αλλο φορουμ που διαβαζω (για μηχανες) κ επιτρεποντε τα σχολια στις αγγελιες κ αμα καποιος κανει κατι οπως με το σταντ τον σχολιαζουμε γιατι εκει ειμαστε παρεα κ δεν παμε ο ενας να βγαλει λεφτα σε βαρος του αλλου.
Εδω δεν ενδιαφερονται κ αμα κοιταξεις πολλες αγγελιες ειναι για γελια, περιμενουν να την δει ο ασχετος κ δεν επιτρεπουν κ τα σχολια κιολας (μου εχουν σβησει 2 φορες κ μετα σταματησα να σχολιαζω).
Γιαυτο οντως μην ασχολησε, ειναι κανονας του φορουμ να κοροιδεουν μερικους στις αγγελιες κ να μην μπορεις να παρεμβεις.![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
αληθεια πολλες φορες δεν σας καταλαβαινω μερικους.
οταν μπαινει ενας πιτσιρικας τρεχετε να τον πεισετε να ΜΗΝ παρει 1000αρι ss (και καλα κανετε)
αλλα οταν μπαινει καποιος ασχετος ξερω εγω να αγορασει ενα παπι 50αρι με 3000? δεν του λετε τιποτα και υπαρχει η νοοτροπια "ας προσεχε"...
γιατι δεν το λετε αυτο και στον τυπακο που σπαει τα μουτρα του με το χιλιαρι?
ολα αυτα βεβαια μεσα στο φιλικο κλιμα του φορουμ.
το φορουμ δεν εχει δημουργηθει για να προστατευονται καινουργια ατομα που θελουν να ασχοληθουν με την μοτοσυκλετα και "υποτιθεται" εμεις ολοι που εχουμε μια εμπειρια τους βοηθαμε στην προσπαθεια τους? ή ειμαι πολυ ρομαντικος και τα βλεπω ετσι?
οταν μπει δλδ ενα λαμογιο το οποιο εχει παρει ενα κρανος απο Αγγλια με 250? και ξερει οτι εδω εχει 380? και το βαλει αγγελια στα 300? και μπει καποιος που ενδιαφερεται και δεν ξερει οτι παιζει Αγγλια και ετσι (ναι υπαρχουν ακομα πολλοι τετοιοι) ΔΕΝ θα του πουμε "ρε μεγαλε...αυτο το κρανος εχει τοσο απο εκει..."??
οταν ενα μελος απο εδω πηγε να κανει κατι παρομοιο και να περνει προμηθεια απο αυτα που εφερνε απο εξω, τον κραξατε (και καλα κανατε), τωρα γιατι δεν ενεργειτε με τον ιδιο τροπο ωστε να προστατευετε αυτος που δεν ξερει??
εγω ειμαι υπερ των σχολιων στην αγγελια (αν υπαρχει σκοπος να προστατευτουν οι συμφορουμιτες) με φυσικα την καταλληλη αποδειξη.
μπαινει μια αγγελια για κρανος στα 300?.
αποκατω post. μεγαλε το κρανος αυτο κανει 220? στο site http://www.treistonpoutsoklaigane.co.uk
προσοχη.
δεν λεω να επιτραπουν τα σχολια του τυπου "ωραιο το μηχανακι σου αλλα δεν εχω λεφτα".
ή "πολυ ακριβα την δινεις την μπεμπα, εγω ειδα μια προχθες στο car με 2 χιλιαρικα κατω".
απλα πραγματα νομιζω.
![]()
Σταυρο, αλλο η ζημιά στην τσέπη κι αλλο στα κόκκαλαΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
[...]γιατι δεν το λετε αυτο και στον τυπακο που σπαει τα μουτρα του με το χιλιαρι?
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλά τα λες εσύ (όπως σχεδόν πάντα ) ,αλλά στο στρώμα φόρουμ που επιτρέπονται τα σχόλια ...γίνεται της Π@@τάνας .Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αληθεια πολλες φορες δεν σας καταλαβαινω μερικους.
οταν μπαινει ενας πιτσιρικας τρεχετε να τον πεισετε να ΜΗΝ παρει 1000αρι ss (και καλα κανετε)
αλλα οταν μπαινει καποιος ασχετος ξερω εγω να αγορασει ενα παπι 50αρι με 3000? δεν του λετε τιποτα και υπαρχει η νοοτροπια "ας προσεχε"...
γιατι δεν το λετε αυτο και στον τυπακο που σπαει τα μουτρα του με το χιλιαρι?
ολα αυτα βεβαια μεσα στο φιλικο κλιμα του φορουμ.
το φορουμ δεν εχει δημουργηθει για να προστατευονται καινουργια ατομα που θελουν να ασχοληθουν με την μοτοσυκλετα και "υποτιθεται" εμεις ολοι που εχουμε μια εμπειρια τους βοηθαμε στην προσπαθεια τους? ή ειμαι πολυ ρομαντικος και τα βλεπω ετσι?
οταν μπει δλδ ενα λαμογιο το οποιο εχει παρει ενα κρανος απο Αγγλια με 250? και ξερει οτι εδω εχει 380? και το βαλει αγγελια στα 300? και μπει καποιος που ενδιαφερεται και δεν ξερει οτι παιζει Αγγλια και ετσι (ναι υπαρχουν ακομα πολλοι τετοιοι) ΔΕΝ θα του πουμε "ρε μεγαλε...αυτο το κρανος εχει τοσο απο εκει..."??
οταν ενα μελος απο εδω πηγε να κανει κατι παρομοιο και να περνει προμηθεια απο αυτα που εφερνε απο εξω, τον κραξατε (και καλα κανατε), τωρα γιατι δεν ενεργειτε με τον ιδιο τροπο ωστε να προστατευετε αυτος που δεν ξερει??
εγω ειμαι υπερ των σχολιων στην αγγελια (αν υπαρχει σκοπος να προστατευτουν οι συμφορουμιτες) με φυσικα την καταλληλη αποδειξη.
μπαινει μια αγγελια για κρανος στα 300?.
αποκατω post. μεγαλε το κρανος αυτο κανει 220? στο site http://www.treistonpoutsoklaigane.co.uk
προσοχη.
δεν λεω να επιτραπουν τα σχολια του τυπου "ωραιο το μηχανακι σου αλλα δεν εχω λεφτα".
ή "πολυ ακριβα την δινεις την μπεμπα, εγω ειδα μια προχθες στο car με 2 χιλιαρικα κατω".
απλα πραγματα νομιζω.
![]()
Δικαίωμα του πωλητή να ζητάει όσα θέλει και του αγοραστή υποχρέωση να κάνει έρευνα αγοράς .
Δε γίνεται να έχουμε δικηγόρους στις αγγελίες .
Εδώ είμαστε βλέπουμε και πιστεύω θα την πατήσει αυτός που δεν θα κάτσει να ψάξει για τον λόγο του ότι δεν του λείπουν .
Θυμάμαι με ένα gs που ξαναμπήκε αγγελία πιο ακριβό από ότι πριν και τον τσακώσανε .
Εμένα δεν με πειράζει αν κάποιος μοντ κάνει έτσι:a31: Άνθρωπος είναι και μάλλιστα μηχανόβιος .
Δεν είμαστε οι πρόσκοποι.gr
Σωστές αγγελίες από την αρχή και ξυράφι στους spammers .
Μια αγγελία ...και πείτε μου αν σας αρέσει .http://vstromhellas.forumotion.com/f...opic-t8491.htm
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Βέβαια εδώ μάλλον το αντίστοιχο είναι να στείλεις πμ σε υποψήφιο αγοραστή και όχι να το γράψεις στην αγγελία, κάτι σαν να κολάς χαρτί στη τζαμαρία του μαγαζιού "πηγαίνετε πάρτε το από εκεί".+1Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εστιαστε σε αυτο παιδες.
RIDE MORE TALK LESS
Γενικα τα σχολια στις αγγελιες ειναι μλκια!Ομως σε αγγελιες που βγαζουν ματι τα σχολια ειναι απαραιτητα!Τωρα ποιες ειναι αυτες ειναι στη διακριτικη ευχερεια του καθενος......και δυστυχως εκει 'πονανε' τα περισσοτερα φορουμ!
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820