Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Ρε μαστορα...

Yes... Και η ιστορια συνεχιζεται...

Απο το βιβλιαρακι των σερβις δεν εχει σταλθει τιποτα στην Honda ωστε να ενεργοποιηθει η εγγυηση, που παει να πει οτι θα κληθω να πλερωσω 250 ευρωπουλα για την αλλαγη ενος καλωδιου ABS που ειναι προβληματικο σε αυτο το μοντελο.

Θα μου πεις... 6 μηνες ρε φιλε τωρα το καταλαβες... Εμ ουσιαστικα ειναι η πρωτη μηχανη αυτη και αυτα τα "κολπα" τωρα τα εμαθα !

Περαστικα μου

Μηπως ειναι στο δρομο του ικα ο μαστορας που λες?

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    ρε φιλε,γιατι εμενα μου φαινεται οτι γουσταρεις ολη αυτη την κατασταση?
    γιατι περιμενες τα περιστατικα απο ενα να γινουν δεκα?
    μηπως εισαι αργος στις αντιδρασεις σου?

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7

Θα μου πεις... 6 μηνες ρε φιλε τωρα το καταλαβες... Εμ ουσιαστικα ειναι η πρωτη μηχανη αυτη και αυτα τα "κολπα" τωρα τα εμαθα !

Εσύ δεν έλεγες πως είχες τσόπερ κάποτε ή λάθος θυμάμαι;

Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Αρχικά δημιουργήθηκε από kosni
    Μηπως ειναι στο δρομο του ικα ο μαστορας που λες?
    Ναι.

Και οπως μου αρεσει να κραζω τον καθε κερατα, μ αρεσει να αναφερω και τον καλο.

Στο ATS που πηγα οι ανθρωποι φαινονται επαγγελματιες και με το θεμα του καλωδιου μου ειπαν θα το φροντισουν.

Παρ ολο που ειναι επισημο Honda οι τιμες του ειναι ανθρωπινες αλλα πολυ βελτιωμενη ειναι η εξυπηρετηση, που κυμαινεται σε επαγγελματικο επιπεδο, οπως προειπα.

Πραγματικα εχω μεινει με τις καλυτερες εντυπωσεις και οποιος μενει βορεια και ψαχνει μαστορα ας μου πει.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Ναι. [/QΓια δες τα pm σου σε περικαλω

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Η εγγυηση ισχει, μη αγχωνεσαι.. Οσο για το μοντελο, ποσο το πηρες? Αλλη τιμη εχει το 08 και αλλη το 09..

(Για αντιπροσωπειας μιλαμε ελπιζω.. Hornet ABS?)
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Την εγγυηση την εχω χασει φιλε, μου το ειπαν απο το επισημο.

Οπως γραφω στο αρχικο μηνυμα η αποδειξη γραφει 7.000 και πληρωσα 7.500

Βλεπω υπαρχουν κ αλλοι με παραπονα, για πειτε εσας τι σας εκανε ?

Οντως πατερας και γιος ειναι για πολυ ξυλο

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Απ'την τιμη και μονο δεν καταλαβες οτι ειναι 08? Το 09 εχει 8690?.. Τελος παντων, δεν το πολυκαταλαβα αυτο..
    Οσο για την εγγυηση.. στειλε μου το πλαισιο σε πμ αν θελεις να δω κατι
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

ναι... το σκεφτικα μηπως ο κερατας μου πουλησε παραεισαγωγης, αλλα ευτυχως... Δεν μπορουσε να βρει.

Εχει περασει απο το σαρακακη το μηχανακι οποτε με το καλωδιο κατι θα κανουμε μου ειπαν στο ATS.

Εγγυηση νορμαλ ομως οπως την ξερετε εσεις δεν εχω πλεον.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Απ'την τιμη και μονο δεν καταλαβες οτι ειναι 08? Το 09 εχει 8690?.. Τελος παντων, δεν το πολυκαταλαβα αυτο..
    Οσο για την εγγυηση.. στειλε μου το πλαισιο σε πμ αν θελεις να δω κατι

Επεμενε να παρω μηχανακι απο αυτον να γλυτωσω και χρηματα, η φαση ειναι οτι ηθελα το μπλε, και μου ειπε οτι αυτο υπαρχει μονο σε 08.

Οποτε επελεξα το χρυσο που υπηρχε ταχα σε 09.

Ρε συ, απο φιλο ηρθα σε επαφη μαζι του και γιαυτο τον εμπιστευθηκα, δεν το εψαξα το θεμα, ουτε ηξερα απο τιμες.

Το ξερω οτι μεριδιο ευθυνης εχω και εγω σε αυτο, καθως δεν πρεπει να εμπιστευομαστε ουτε τον κωλο μας, ο λογος που εγραψα το θρεντ ειναι να μαθω τι μαλακιες εχει κανει και σε αλλους και απ οτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος

Αν λες για τον ************ με εχει ταλαιπωρησει πολυ ο συγκεκριμενος τυπος πριν πολλα χρονια. Εχω σπασει καρτερ (απο αλυσιδα) σε xr250 και του το παω. Μου προτεινει να το κολλησουμε και το κολλαμε. Η κολληση φυσικα δεν πετυχε και του το πηγα πισω..και ξεκινησαμε αλλαγη καρτερ. Το μηχανακι ηταν εισαγωγης και ειχε θεμα με τα ανταλλακτικα.Και εκει ξεκινησε το "περνα σε δυο μερες γιατι ετσι και γιουβετσι ". Το καρτερ το βρηκα εγω γιατι αυτος δε το βρισκε, τις φλαντζες τις βρηκα εγω γιατι αυτος δε τις εβρισκε(και ειχε το θρασσος να μου λεει "και τι μηχανακι ειναι αυτο...και δε βρισκω τιποτα ...και που το βρηκες..και πιπες γενικοτερα)και τελικα μετα απο κανα 3μηνο απιστευτης ταλαιπωριας, και αφου μπαινω στο μαγαζι και βλεπω το μοτερ κατεβασμενο μεν δεμενο δε (απ τα χερακια του) να μην εχει επαναφορα ο λεβιες ταχυτητων το φορτωσα οπως ηταν και εφυγα. Αποτελεσμα τρεις μηνες χωρις μηχανακι τα νευρα κροσια και του ειχα πληρωσει και την κολληση. Και μετα το πηγα σε εναν αλλο απατεωνα ..... ο οποιος τουλαχιστον το εφτιαξε καλα..εδω και 7 περιπου χρονια δεν εχει κανει κιχ.

edit από makis206 : http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=28026

Φίλε kosni αυτά που γράφεις είναι φωτογραφία αυτού του μάστορα. Μπορώ να φανταστώ το σκηνικό, δε φτάνει που είναι απατεώνας είναι και τεμπέλης ο Μητσάρας...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΟΧι Ρε Μαστορα
    από tai στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2004, 21:41
  2. Ρε Παιδια...
    από anisoropos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:29
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14