Ωραίος ρε φίλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Leopsomo
Και μεσα σε ολο αυτο το πανηγυρι ανακαλυπτεις οτι χαβαλεδιαζοντας εχεις κατεβασει το χρονο που γυριζες οσο παλευες με τον χιλιαρη ταυρο...
R6...
![]()
Πάντως εμένα μου αρεσει να παλεύω με το τέρας κι ας μην κατεβαίνουν οι χρόνοι.
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Kαι εσυ ρε Λεωνιδα...και εσυ???![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλοστριφτο ρε φιλε να ειναι!!!!![]()
![]()
![]()
To τουμπανο το tricolore το πουλησες τελικα???![]()
Nα ειστε ολοι καλα και παντα ορθιοι!![]()
![]()
![]()
nickmonstro, οχι ακομη, υπαρχει, αλλα ειναι προς πωληση... Αντε, ψησου, θα συζητησουμε και την τιμη...![]()
Σοβαρα τωρα, μακαρι να μπορουσα να το κρατησω το duc... αλλα δε βγαινω. Δεν ειμαι και βολτακιας, μονο πιστα παω εδω και καιρο, και να το εχω να καθεται ειναι μλκια... Η ακινησια το σκοτωνει...![]()
Να το χαίρεσαι φίλε..... Κουκλί το έχεις κάνει.....![]()
![]()
![]()
Στείλε μου ένα πμ ........απο που πήρες την εξάτμιση και πόσο....thanks...
να εισαι παντα ορθιος φιλε αντε και καλα γυρολογια,,Αρχικά δημιουργήθηκε από djspy21
Να το χαίρεσαι φίλε..... Κουκλί το έχεις κάνει.....![]()
![]()
![]()
Στείλε μου ένα πμ ........απο που πήρες την εξάτμιση και πόσο....thanks...![]()
![]()
πες μου και μενα για τιν εξατμηση σε παρακαλω!!!!![]()
:a44: Yamaha r6 2008 :a44:
Δηλαδή μου λες πως βρήκες το ΖΕΝ, μετά από όλα αυτά που καβάλησες....για τράκ μπάϊκ σε ένα τετρακύλινδρο σε σειρά εξακοσίων c.c.?
Ο.Κ....αφού γουστάρεις εσύ...εμένα μου αρκεί να ανεβάσεις στο Youtube ένα καλό βίντεο....ξέρεις εσύ...![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Nαι doc!Το ΖΕΝ!Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Δηλαδή μου λες πως βρήκες το ΖΕΝ, μετά από όλα αυτά που καβάλησες....για τράκ μπάϊκ σε ένα τετρακύλινδρο σε σειρά εξακοσίων c.c.?
Ο.Κ....αφού γουστάρεις εσύ...εμένα μου αρκεί να ανεβάσεις στο Youtube ένα καλό βίντεο....ξέρεις εσύ...![]()
![]()
Ειναι μακραν οτι πιο καλο -για τον τροπο οδηγησης και τα μετρα μου- εχω καβαλησει!
Για αυτο και ο τρελλος ενθουσιασμος!
Θα τραβηξω vid οταν με το καλο ξανανεβω!![]()
Ωραίο,του πάνε τα χρώματα πολύ! Επίσης είμαι και εγώ της άποψης ότι τα 600 είναι ο καλύτερος συμβιβασμός για την πίστα...![]()
Ετσι. Να σαι καλαΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ωραίο,του πάνε τα χρώματα πολύ! Επίσης είμαι και εγώ της άποψης ότι τα 600 είναι ο καλύτερος συμβιβασμός για την πίστα...![]()
![]()
![]()
Nα το χαρείς ατελείωτα το κουκλί!
...και βγάλε το νούμερο του αστροναύτη βρε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Leopsomo
Μαζι με το κουστουμι το γλειφιτζουρακια... :rotflmao:![]()
![]()
![]()