Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: R1200gs - Τα φώτα σας

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    αγαπητε φίλε, καλώς ήρθες και καλοτάξιδη η μπέμπα σου.

Το μπαγστερ πάρτο κανει καλή δουλεια.
    Τα κάγκελα της hepco (αυτα έχω) είναι πιο φτηνά απο τα μαμα, αλλα οτι δίνεις παίρνεις.

Το τοπ κεις της μπεμβες δεν χωράει 2ο κράνος.

Ψάξε στο ebay.de τον σεπτεμβριο για βαλίτσες (οταν οι γερμανοι σταματάν τις βόλτες!)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Κι εγώ έχω μπάγκστερ και είναι ότι καλύτερο για ν' αποφεύγεις γρατζουνιές, μόνο που πρέπει να λάβεις υπ' όψιν σου ότι κρατάει υγρασία και καλό θα είναι να το βγάζεις που και που για να μην πάθει τπτ τ χρώμα στο ντεπόζιτο. Κάγκελα θα έβαζα πάνω κάτω , (προστατευτικό κυλίνδρων έχω) αλλά το δίνω το κουκλί γιατί δεν πάω σχεδόν πουθενά.

Σου εύχομαι να την χαρείς.
    Ευχαριστώ! δύσκολο να αποχωρίζεσαι τη μηχανή σου και ειδικά αν δεν την αναπληρώνεις με άλλη.. σου εύχομαι γρήγορα να γυρίαεις στις μοτοσυκλετιστικές περιπλανήσεις. προσωπικά από 16 ετών έχω μηχανάκια/ες και μόνο για ένα διάστημα 3 ετών, που 'έστρωνα' πιτσιρίκια δεν είχα

τώρα που ο γιος είναι 11 και η κόρη 8 έχουν και άποψη περί μηχανών και προτείνουν ποια να πάρω. και ναι, κανείς δεν θέλει τη BMW..xaxa

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    αγαπητε φίλε, καλώς ήρθες και καλοτάξιδη η μπέμπα σου.

Το μπαγστερ πάρτο κανει καλή δουλεια.
    Τα κάγκελα της hepco (αυτα έχω) είναι πιο φτηνά απο τα μαμα, αλλα οτι δίνεις παίρνεις.

Το τοπ κεις της μπεμβες δεν χωράει 2ο κράνος.

Ψάξε στο ebay.de τον σεπτεμβριο για βαλίτσες (οταν οι γερμανοι σταματάν τις βόλτες!)

500 E και δεν χωράει 2ο κράνος?!?!?!? δεν πάει καλά αυτή η Μέρκελ! μετά μιλάνει για ανταγωνιστικότητα..

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    για να μην παρεξηγηθω, δεν χωράει 2 φουλ φεις κράνη.

@Vaska Σ' ευχαριστω που με 'επανεφερες' στη ταξη!
    Το Adventure εχει σοβαρα προβληματα με το δεικτη βενζινης και οχι το απλο GS! Δυο χρονια τωρα εκει που νομιζω οτι θα 'μεινω' γεμιζω και διαπιστωνω οτι ειχε ακομη 5-6 λτ μεσα..........

Απολυτως καμμια αξιοπιστια! Οσο για την απαντηση της BMW περι τουτου, σφυραει απο την αλλη αδιαφορα..........:a13:

Παλαιό μέλος
    και πάμε στο επόμενο ερώτημα:

με τα λάστιχα τι κάνουμε? μένουμε με της μαμάς? κι αν πρέπει να αλλαξω τι προτείνετε? να αναφέρω ότι έχει ζάντες με ακτίνες

Σε τρωει η τσεπη σου η μου φαινεται?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Σε τρωει η τσεπη σου η μου φαινεται?
    όχι μωρέ είναι που θα βγω στις αγορές για δανεισμό..

Παλαιό μέλος
    ασε τα μαμα δεν ξερω πια φοραει αλλα καλοκαιρι ειναι οσο χαλια και να ειναι θα πιανουν στον δρομο

Παλαιό μέλος
    οκ!! μόλις παραλάβω (δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα, μάλλον μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα) θα σας πω τι έχει..

Ενα τετοιο ισως σου χρειαστει γιατι η πισω ροδα πεταει πολυ νερο.
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MAIER...item45f2f02869

Αν σκοπευεις μαλιστα να ανεβαζεις κι αλλον απο πισω, σιγουρα θα σου παραπονιεται χωρις αυτο!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Ενα τετοιο ισως σου χρειαστει γιατι η πισω ροδα πεταει πολυ νερο.
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MAIER...item45f2f02869

Αν σκοπευεις μαλιστα να ανεβαζεις κι αλλον απο πισω, σιγουρα θα σου παραπονιεται χωρις αυτο!
    Ενδιαφέρον και χρήσιμο. Πριν αρχίσουν οι βροχές του φθινοπώρου θα το αγοράσω!!

Καλοτάξιδη και καλά χιλιόμετρα !! Βαλίτσες από τό e-bay Εγώ πήρα τίς 2 πλαινές 520 ευρώ από dealer της BMW στήν Γερμανία , ψάξου καί θά βρείς πολλά πράγματα φθηνότερα απο εδώ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από G/S
    Καλοτάξιδη και καλά χιλιόμετρα !! Βαλίτσες από τό e-bay Εγώ πήρα τίς 2 πλαινές 520 ευρώ από dealer της BMW στήν Γερμανία , ψάξου καί θά βρείς πολλά πράγματα φθηνότερα απο εδώ
    ναι ε! για στείλε κανένα link..

Ευχαριστω

Σου στέλνω μερικά link για αρχή :
    1)http://www.motorworks.co.uk/ αγγλία ,έχει ΠΟΛΛΑ πράγματα καινούργια και μεταχειρισμένα σε καλές τιμές
    2)http://global.ebay.com/BMW_Koffersat...222080634/item μόλις μπείς κατέβα κάτω να δείς τα καλούδια του Γερμανού έμπορακου(οι τιμές ανέβηκαν λίγο ,αλλά καί πάλι έχεις διαφορά απο Ελλάδα τουλαχιστον 200 ευρώπουλα!!
    3)http://www.motoraid.eu/shop/index.php?language=gr Ελληνικό μαγαζί στήν Πάτρα , ποικιλία καί καλές τιμές,εχω ψωνίσει αρκετά πραγματάκια από εκεί.
    4)http://www.makan.gr/ Ελληνικό μαγαζί στήν Αθήνα περιοχή μεταξουργείου,αντιπροσωπος της touratech.
    Eχω να σου προτείνω τά παρακάτω και κάνεις οτι νομιζεις εσύ καλύτερο:
    Προτίμησε της αγορές απο το e-bay να τίς κάνεις από ευρώπη ,έρχονται πιό γρήγορα τά πράγματα.π.χ. :οι βαλίτσες απο γερμανία ηρθαν σε 5 μέρες !Ενω απο Αμερική αργούν περισσότερο και παιζει και τελωνειο!(το τελωνείο μπορείς να το αποφύγεις αν στείλεις mail στο μαγαζί οταν στο στείλει να γράφει το δέμα οτι ειναι δωρο (gift) η δείγμα (sample) ετσι δέν πληρώνεις δασμούς και δέν σταματάει το πακέτο τελωνείο.)Πρίν αγοράσεις οτιδήποτε κοίτα ποσο κάνει στήν Ελλάδα και αν σε συμφέρει φέρτο απ'έξω η πάρτο από εδώ.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ρε παιδιά τα Φώτα σας......
    από powerphot στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 13:12
  2. Τα φώτα σας
    από frikis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 15:46
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 15:12