Ή να παρει παπι.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν απλως την θες ως εργαλειο να κανεις την δουλεια σου μην την παρεις...
Ή να παρει παπι.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν απλως την θες ως εργαλειο να κανεις την δουλεια σου μην την παρεις...
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
με βαση το προφιλ, σε λιγο θα αρχισει και τις ανταλλαγες....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
νεος ενδιαφερομενος που σε 3 ποστ..εγινε γυναικα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
φιλε να πας να το δεις αυτο..εχει χαλασει ο μεντεσες της πορτας..
μλκκκκκκκκκ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σαν τους γαλατες ενα πραγμαΑρχικά δημιουργήθηκε από Ladonna
Είστε τρελοί εσείς οι μηχανόβιοι ??? :wacko:![]()
![]()
για αλλους ειναι ευκολο να το γυρισουν....κανε την υπομονη σουΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
νεος ενδιαφερομενος που σε 3 ποστ..εγινε γυναικα...
εγω τοσα χρονια γραφω εδω μεσα..τιποτα..![]()
Ξεχασα.ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΛΑΔΩΣΑ.......ΕΕΕ ladona![]()
![]()
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Eδώ είμαστε...rein τα υπογλώσια τα έχεις εσύ, ρε...?
(τσέντλεμεν πλέις γιορ μπέτς...)
:rotflmao:![]()
το "νέος ενδιαφερόμενος" είναι generic τίτλος ρε άνθρωποι...... δεν έχετε δει ποτέ να λένε "πας ενδιαφερόμενος" κλπ κλπ ? Μόνο για άντρες είναι αυτό?
πωωω...........
καμία κατανόηση......
ΣΑΡΑΝΤΑΧΙΛΙΑΔΕΔΙΣΚΟΙ!
![]()
Παρεξηγηθηκες μωρε?Αχου τοΑρχικά δημιουργήθηκε από Ladonna
το "νέος ενδιαφερόμενος" είναι generic τίτλος ρε άνθρωποι...... δεν έχετε δει ποτέ να λένε "πας ενδιαφερόμενος" κλπ κλπ ? Μόνο για άντρες είναι αυτό?
πωωω...........
καμία κατανόηση......
Όπου γάμος και Χαρά κι η βασιλω πρώτηΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
χαχα...λιγη υπομονη φιλε μεχρι ο κοσμος να αντιληφθει οτι το "νεος ενδιαφερομενος" αφορα νεο θηλυκο στο φορουμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Eδώ είμαστε...rein τα υπογλώσια τα έχεις εσύ, ρε...?
(τσέντλεμεν πλέις γιορ μπέτς...)
:rotflmao:![]()
let the games begin...
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
αλόχαΑρχικά δημιουργήθηκε από Ladonna
καλησπέρα σε όλους!
συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Ladonna
... ενώ ως τώρα οδηγώ μόνο αυτοκίνητο.![]()
τη διάσταση απόψεων που είδες? σωστά είναι και τα 2Αρχικά δημιουργήθηκε από Ladonna
Οι απόψεις όσων έχω ρωτήσει σχετικά με το θέμα διίστανται ιδιαιτέρως, και περισσότερο όσων ήδη ασχολούνται με δίκυκλα !!!
Από τη μία μου λένε πόσο φθινότερα κυκλοφορείς και πόσο πνιγμένοι είναι οι δρόμοι της Αθήνας και από την άλλη ότι είσαι πάρα πολύ εκτεθημένος και ότι και το παραμικρό να πατήσεις ή να κάνεις λάθος, τρως τα μούτρα σου....
reality checkΑρχικά δημιουργήθηκε από Ladonna
Μου κάνει εντύπωση γιατί μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι ακόμη και άτομα που οδηγούν μηχανή, μοιάζει σαν να θέλουν να με τρομάξουν !![]()
θα παίξει ρόλο στην απόφαση σου για να πάρεις μηχανή?Αρχικά δημιουργήθηκε από Ladonna
Τι γίνεται ρε παιδιά??
Είστε τρελοί εσείς οι μηχανόβιοι ??? :wacko:![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Για να κατανοήσουμε αγαπητή, απαιτείται να αναφέρεις ύψος, αναλογίες, χρώμα μαλλιών/ματιών.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ladonna
καμία κατανόηση......![]()
@Mods: τι θα γίνει ρε παίδες, θα φτιάξετε ένα στίκυ με οδηγίες για νέα μέλη/γυναίκες...?
και φτιάξτε και τον τίτλο να έχΟμε προσέλευση.![]()