Κατάλαβα... έβαλα μπελάδες, αλλά είμαι βέβαιη ότι θα το αντέξετε. Μεγάλα παιδιά είσαστε ε;;Πόσο καιρό να μείνω με το παπάκι;
Κατάλαβα... έβαλα μπελάδες, αλλά είμαι βέβαιη ότι θα το αντέξετε. Μεγάλα παιδιά είσαστε ε;;Πόσο καιρό να μείνω με το παπάκι;
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή. Πολλά και όρθια χιλιόμετρα να έχεις.![]()
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Να κάνω εγώ...?![]()
![]()
Καλώς ήρθες Εύη!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
( και γιατι βάζεις βύσμα βρε για να βγεις εξοδούχος;
( 4 Φ! τι τα έχουμε τα γαλόνια;;;!!)
ΚαλησπέραΑρχικά δημιουργήθηκε από mevi
Καλησπέρα!![]()
Αν δεν έχεις τρελαθεί αρκετά από μοναχή σου και θέλεις κι άλλο, ΝΑΙΑρχικά δημιουργήθηκε από mevi
έχω τρελαθεί.
... Να παρακολουθώ την παρέα σας;;;;;;;![]()
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
μεγαλοκοπελα εισαιθα το καταλαβεις οταν ερθει η στιγμη να αλλαξεις....
αντε και καλες βολτες και με προσοχη...
![]()
![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Καλωσόρισες!
![]()
![]()
Σκ@τ@. Ήμουν σκαστός κι έχασα την αναφορά!![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
καλως την :smilea:
κατσε στα μπροστινα θρανια για αρχη να παρεις "γνωσεις' :wacko:
σιγα σιγα θα φτασεις γαλαρια για χαβαλε![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ΕννοείτεΑρχικά δημιουργήθηκε από mevi
Καλησπέρα! Είμαι η Εύη και είμαι πολύ ευτυχισμένη διότι μετά από 20 χρόνια ζω το όνειρο μου....οδηγώ μηχανή! Βέβαια είναι παπάκι 110cc αλλά έχω τρελαθεί. Είναι απίθανη η αίσθηση των 2 τροχών. Άργησα, (είμαι 37χρ) διότι γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια κοινωνία και σε μια οικογένεια όπου η μηχανή απαγορευόταν. Ας μην ξεχνάμε και το κλασσικό : εσύ κοπέλα μια σταλιά δεν μπορείς να την κρατήσεις, να την οδηγήσεις, θα σκοτωθείς κλπ. Τελικά όμως η ζωή μού γέλασε, έκανα μαθήματα (δυσκολεύτηκα λίγο...), πήρα το δίπλωμα και το παπάκι!! Ελπίζω βέβαια σε μια μεγάλη μηχανούλα.... Έχω πολλά να μάθω μέχρι τότε.
Να παρακολουθώ την παρέα σας;;;;;;;![]()
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)
Ποτε δεν ειναι αργα...
Καλες βολτες....απο εξοπλισμο πως παμε?
![]()
![]()
εμενα ακομα μου την λενε επειδη ειμαι κοπελα...χαχαχα!και ας οδηγω καποια χρονια!μην κολλας!καλες βολτες και το νου σουΑρχικά δημιουργήθηκε από mevi
Καλησπέρα! Είμαι η Εύη και είμαι πολύ ευτυχισμένη διότι μετά από 20 χρόνια ζω το όνειρο μου....οδηγώ μηχανή! Βέβαια είναι παπάκι 110cc αλλά έχω τρελαθεί. Είναι απίθανη η αίσθηση των 2 τροχών. Άργησα, (είμαι 37χρ) διότι γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια κοινωνία και σε μια οικογένεια όπου η μηχανή απαγορευόταν. Ας μην ξεχνάμε και το κλασσικό : εσύ κοπέλα μια σταλιά δεν μπορείς να την κρατήσεις, να την οδηγήσεις, θα σκοτωθείς κλπ. Τελικά όμως η ζωή μού γέλασε, έκανα μαθήματα (δυσκολεύτηκα λίγο...), πήρα το δίπλωμα και το παπάκι!! Ελπίζω βέβαια σε μια μεγάλη μηχανούλα.... Έχω πολλά να μάθω μέχρι τότε.
Να παρακολουθώ την παρέα σας;;;;;;;![]()
Τωρα τελευταια βλεπω συνεχεια κοπελες με 600αρια naked ή SS, οποτε δεν σε βλεπω κι εσενα να μενεις πολυ με το παπακι. Μαθε λιγο να προβλεπεις τον δρομο πανω στη μηχανη (καμια σχεση με το αμαξι) και μετα μπορεις να μεγαλωσεις την προικα σου με περισσοτερα κυβικα. Και ΠΑΝΤΑ κρανος ε?
Κρανη NOVA:
"Βαλ'το καλα στον αγκωνα σου"