Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer

ΑΓΑΠΗΤΕ Mr DEAN!!!!

Eπειδή εδω μέσα όλοι όπως κατάλαβες είναι άκρως αντικειμενικοί, εγώ θα σου πω μόνο το εξής!!! Επειδή έχουμε καταντήσει να λέμε παπαρολογιες και να έχουμε γίνει όλοι επιστήμονες και ψάχνουμε την λεπτομέρεια της λεπτομέρειας σε διαγράμματα ιπποδύναμης και της πουτάνας το κάγκελο και δεν έχουμε καταλάβει ότι τελικά ότι μηχανή και να έχουμε δεν μπορούμε να την απολαύσουμε λόγω έλλειψης χρόνου-έλλειψη υγείας-έλλειψη μέτρων από την πουτάνα την κοινωνία, με αποτέλεσμα να βλέπουμε την μηχανή μας το πρωί που πάμε για δουλειά και μετά το βράυ που γυρνάμε θα σου προτεινα να πάρεις τηνMOTO ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ!!! !!!!!

Αυτό είναι η ουσία και όχι οι τρύπες της ιπποδύναμης και αν στρίβει λίγο παραπάνω και παπάρια μέντολες!!!

Κάποτε πιτσιρίκος ζαχαρωνα ένα CBR900RR απ τα πρώτα ξέρεις. Το είχε ένας παππούς και μου είπε το εξής:
    Τώρα το ζαχαρώνεις και δεν μπορείς να το αποκτήσεις. όταν μπορέσεις να το αποκτήσεις δεν θα μπορείς να το καβαλάς!!!
    Δεν ενοούσε τα γηρατειά, άλλο ενοούσε!!!!!

ΠΑΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΕΡΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ VS ΓΙΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ!!!!!
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

μαμα κοιτα το δελφιΝι Το avatar του/της Todi
    eeeeeeeetsiiiiiiiii

sostos o theios Balantis..
    ti na sou poun oi 0,02373498 ippoi parapano i to oti to Hornet einai Honda.. to thema einai i kabla tis mixanis.. alloste to kefi sou thes na kaneis
    ...

aaaaaaaaaaaxxxxx

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ingrid2.jpg 
Προβολές:	446 
Μέγεθος:	48,8 KB 
ID:	666

και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
    πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
    εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα

MOY FAINETAI OTI SYMFONO APOLYTA ME TON Mr VAL-MPARIERINO. TO Z750 EINAI AYTO POU GOUSTARO KAI EKEI THA KATALIKSO. SE 2-3 MINES PERIPOU THA TIN APOKTISO! EUXARISTO OLOUS GIA TIS GNOMES KAI TIN VOITHEIA TOUS, KALES VOLTES

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dean
    MOY FAINETAI OTI SYMFONO APOLYTA ME TON Mr VAL-MPARIERINO. TO Z750 EINAI AYTO POU GOUSTARO KAI EKEI THA KATALIKSO. SE 2-3 MINES PERIPOU THA TIN APOKTISO! EUXARISTO OLOUS GIA TIS GNOMES KAI TIN VOITHEIA TOUS, KALES VOLTES
    Kai otan me to kalo tin pareis kala xiliometra sou euxomai kai na mou steileis minima na pame ta aderfakia boltoula!

Παλαιό μέλος
    dean ΠΑΡΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΑΤΡΟΝ

Ολοι εχουνε να πουνε κατι για ολα...το θεμα ειναι ποσοι κσερουνε τι λενε. Απο τα πιο σωστα πραγματα που διαβασα ειναι να διαλεγουμε οτι μας λεει η καρδια μας.
    (ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ)
    Προσωπικα ειχα μπει σε αυτο το τριπακι πριν ενα μηνα ακριβως, και τα εφερα απο δω, τα εφερα απο κει και ειπα:
    1) Με Σαρακακη δεν μπλεκω που να μου το χαριζανε το Hornet, γιατι ειναι μπουρδελο η Honda Ελλαδα! Πιστευω κατα τα αλλα αν δεν ηταν ετσι τα πραγματα, μονο Honda θα κυκλοφορουσανε.
    2) Kawasaki ειναι Kawasaki, ο κολητος μοθ που ειναι και engineer και εχει και μαγαζι μοτο, πηρε το 636 στα χρωματα του πολεμου, και το εργαλειο δεν καθεται κατω, ΑΛΛΑ!!!...οποτε κλεινει το γκαζι το μοτερακι κανει σαν χαλασμενο και με 3,000 8ελει να ανοιξει κεφαλη. Δεν εχει σημασια ουτε αυτο για μενα, εκεινο που με χαλαγε στα Kawasaki ειναι οτι ειναι σχεδον μονοσελα και δεν ειναι οτι καλυτερο για μεγαλες βολτες με 2ο/η. Τελος πηγαμε με το φιλαρακι μου την Κυριακη Χαλκιδα, και το παιδακι πε8ανε στον πονο απο τα αρχιδια, πλατη, μεση, κτλ...
    3)YAMAHA, ακουγονται τελευταια τα καλυτερα (οπως και για Kawasaki) σαν After sales Service, το Fazer που πηρα τελικα απο Χαλιδα επιστροφη αντι8ετα απο τον φιλο μου ειταν πολυ τριφερο μαζι μου, οπως και στον κοπελια μου. Κανενα προβλημα what so ever, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ πανω απ'ολα, και πιστευω οτι το εργαλειο δεν ειναι Naked, δεν ειναι street, δεν ειναι ON-OFF, ειναι κατι αλλο, για μενα πολυ λειτουργικο τα κανει ολα μετα τις 2 κτλ.

Τωρα τελειωνω και το στρωσιμο, θα τα πουμε την Κυριακη 15 ολοι παρεα να το συζητησουμε με οποιον κανει κεφι!

Best Regards,
    Spiros

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. kawasaki z750-honda hornet
    από lari στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2011, 15:48
  2. Fazer FZ6S vs Kawasaki Z750 part 1+2
    από nakedorange στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 01:02