Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: Πως Αντιδρας???

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μάλλον δεν ξέρετε τον Dimdoc, κύριοι.....

Κι εχει δικιο... Σε δημόσιο δρομο (σε στροφιλικι) με οποιοδήποτε μηχανάκι, εισαι ένα αργότερος από ένα σχετικά γρήγορο κουτί.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
    Δεν θα σκοτωθούμε φίλε μου επειδή ο άλλος είναι ότι να 'ναι. Κράτα τη μηχανούλα σου και απλά αδιαφόρησε συ να περνάς καλά στις στροφούλες σου και στις βολτούλες σου
    +650 κατσε στ' αυγα σου Τζωρτζη...
    ''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!

Παλαιό μέλος
    Ελα μωρε και δευτερος που βγηκες καλα ειναι!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μην κουνιεστε σε καλα αμαξια (>200hp και δη τετρακουνες) σε δημοσιο απανωτο στροφιλικι γιατι μπορουν να σας καταπιουν.

εκτος και αν εχει ευθειακια και του κανετε διαφορα...

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Ποιος τον γ@μεί τον κάθε κομπλεξικό, και δε μιλάω μόνο για αυτοκίνητα. Εγώ το όχημα το έχω για να το ευχαριστιέμαι, όχι για να δείχνω τι μεγάλο είναι το πουλί μου. Δε λέω, όταν βλέπεις τέτοιους κόπανους θέλεις να τους ρίξεις μια στα αυτιά έτσι για σπάσιμο (και όσο πιο παρτάλι οδηγάς εσύ ή όσο πιο σουπεργουάου αυτός τόσο καλύτερα), αλλά τελικά αυτοί ζώα θα μείνουν κι εσύ θα θέσεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο χωρίς λόγο.

beer drinker Το avatar του/της nakedorange

Re: Πως Αντιδρας???

Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
    Χθες κινουμενος με το ΧΤΧ στην εθνικη Πυργου Πατρων(ο θεος να την κανει εθνικη) προσπερναω ενα Audi A3 2.0t το οποιο κινηται σταθερα με 100 χιλιομετρα....Ο οδηγος κλασσικος κυριλας με γυαλι και διπλα γκομενα...Με το που πλαγιαζω κανονικα και ανοιγω να περασω καταλαβαινω οτι εχει κατεβασει ταχυτητα και γκαζωνει τα αλογατα του ωστε να μην του χαλασω το image....Φυσικο ηταν να μην περασω και αυτος να αναπτυξει ταχυτητα....Το μονο που εκανα ηταν να γυρισω να κουνησω το κεφαλι μου...Τον φοβηθηκα μηπως κανει καμμια στραβο τιμονια και απλα τον εγραψα στα @@@δια μου....

Πως θα αντιδρουσατε???

Υ.Γ Εχω μπει καιρο τωρα σε σκεψεις για αλλαγη μηχανης και μετα απο αυτο ψαχνομαι....
    Για να καταλαβω ,αφου προσπερνας εισαι αριστερα (λογικα),βλεπεις την στροφη και καποια στιγμη αρχιζεις να στριβεις ,μετα σε περναει απο δεξια το κουτι;

Αν ειναι ετσι, ο κουτακιας ειναι λαλακας γιατι σε περναει απο δεξια (δεν ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος).

Οσον αφορα την αντιδραση μου τι να σου πω;Μαλλον αδιαφορη ...

Η αλλαγη μηχανης τι σχεση εχει με το περιστατικο αυτο;

Θα παρεις δλδ πχ ενα 1000 ss και δεν θα σε περναει κανεις;(οπως σε περασε το Α3)

Κρατα το μηχανακι σου φιλε και απολαυσε το οσο μπορεις καλυτερα,μη χαλιεσαι με τους λαμακες του δρομου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Re: Πως Αντιδρας???

Αρχικά δημιουργήθηκε από nakedorange
    Για να καταλαβω ,αφου προσπερνας εισαι αριστερα (λογικα),βλεπεις την στροφη και καποια στιγμη αρχιζεις να στριβεις ,μετα σε περναει απο δεξια το κουτι;

Αν ειναι ετσι, ο κουτακιας ειναι λαλακας γιατι σε περναει απο δεξια (δεν ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος).

Οσον αφορα την αντιδραση μου τι να σου πω;Μαλλον αδιαφορη ...

Η αλλαγη μηχανης τι σχεση εχει με το περιστατικο αυτο;

Θα παρεις δλδ πχ ενα 1000 ss και δεν θα σε περναει κανεις;(οπως σε περασε το Α3)

Κρατα το μηχανακι σου φιλε και απολαυσε το οσο μπορεις καλυτερα,μη χαλιεσαι με τους λαμακες του δρομου.

Όχι βρε Μπάμπη δεν υπάρχει στροφή στη δουλειά.
    Μια προσπέραση πήγε να κάνει το παλικάρι και το audi κατέβασε ταχύτητες για να μην τον αφήσει να περάσει.

Σύνηθες φαινόμενο,μου έχει συμβεί και σε μένα. φτωχές Μ3/Μ5...που να ξεραν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    μου εχει συμβει κ εμενα αυτο στον ιδιο δρομο

αλλα το φειζερακι δεν μασαει μια !

Τσαμπα μαγκες ειναι με μικρα πουλια ...

Στις στροφες κοβουν κ αυτοι

Ειχε πλακα μια φορα που πηγα να προσπερασω με 6η στο κιβωτιο χαλαρα στα 100-120 χλμ και κατεβαζει ταχυτητες ο αλλος κ το ζοριζει για να μην με αφησει ...

τον κοιταω για λιγη ωρα σχεδον γελωντας , κατεβασα κ εγω δυο σχεσεις και ανοιξα τερμα το γκαζι κ γεια σας ...

Μετα καπακι στην στροφη παω τερμααα δεξια κοβω ταχυτητα στα 80 χλμ κ τον αφηνω χαμογελωντας να περασει κρατωντας το τιμονι με το ενα χερι ...

Πιστεψε με , με αυτο τους κανεις τουρμπο !!! Τσαντιζονται ακομα περισσοτερο ...

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    μην κουνιεστε σε καλα αμαξια (>200hp και δη τετρακουνες) σε δημοσιο απανωτο στροφιλικι γιατι μπορουν να σας καταπιουν.

εκτος και αν εχει ευθειακια και του κανετε διαφορα...
    Συμφωνω απολυτα αλλα πες μου ειλικρινα...Ποσοι οδηγοι τετοιων αυτοκινητων πιστευεις οτι μπορουν να το οδηγησουν?!
    Το πολυ ενα 10-15% να υποθεσω και μαλλον αισιοδοξος ειμαι.Οποτε ή που θα πεσεις σε κανενα χερα και το πολυ-πολυ να κανετε ωραιο παιχνιδι ή που θα πεσεις σε κανεναν κουλο που θα εχει το τουτου για προεκταση του πουλιου του οποτε θα εξαφανιστεις ...

Οι πιθανοτητες ειναι υπερ σου γτ μαλλον το δευτερο θα συμβαινει.Γενικα μιλαμε,γτ και εγω της αποψης του να απαξιεις για τον οποιοδηποτε μλκ κυκλοφορει ειμαι.Πανω απο ολα η ασφαλεια μας...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Όταν βλέπουν κανένα γρήγορο πίσω τους κάνουν δεξιά (τρόπος του λέγειν). Μόνο με ότι δεν τους γεμίζει το μάτι αισθάνονται γρήγοροι και θέλουν να το δείξουν.

Πιστεύεις πως αν στον καθρέπτη έβλεπε το χαμόγελο κανενός μπούσα θα έκανε το ίδιο?
    Sent from me using a computer.

Re: Πως Αντιδρας???

Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
    Χθες κινουμενος με το ΧΤΧ στην εθνικη Πυργου Πατρων(ο θεος να την κανει εθνικη) προσπερναω ενα Audi A3 2.0t το οποιο κινηται σταθερα με 100 χιλιομετρα....Ο οδηγος κλασσικος κυριλας με γυαλι και διπλα γκομενα...Με το που πλαγιαζω κανονικα και ανοιγω να περασω καταλαβαινω οτι εχει κατεβασει ταχυτητα και γκαζωνει τα αλογατα του ωστε να μην του χαλασω το image....Φυσικο ηταν να μην περασω και αυτος να αναπτυξει ταχυτητα....Το μονο που εκανα ηταν να γυρισω να κουνησω το κεφαλι μου...Τον φοβηθηκα μηπως κανει καμμια στραβο τιμονια και απλα τον εγραψα στα @@@δια μου....

Πως θα αντιδρουσατε???

Υ.Γ Εχω μπει καιρο τωρα σε σκεψεις για αλλαγη μηχανης και μετα απο αυτο ψαχνομαι....
    Φίλε, αν πήρες την ΧΤΧ για να ρίχνεις ρε τουρμπάτα 2λιτρα στην ευθεία...
    Λάθος μηχανή...

Αλλά και άλλη μηχανή να πάρεις, πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Συμφωνω απολυτα αλλα πες μου ειλικρινα...Ποσοι οδηγοι τετοιων αυτοκινητων πιστευεις οτι μπορουν να το οδηγησουν?!
    Το πολυ ενα 10-15% να υποθεσω και μαλλον αισιοδοξος ειμαι.Οποτε ή που θα πεσεις σε κανενα χερα και το πολυ-πολυ να κανετε ωραιο παιχνιδι ή που θα πεσεις σε κανεναν κουλο που θα εχει το τουτου για προεκταση του πουλιου του οποτε θα εξαφανιστεις ...

Οι πιθανοτητες ειναι υπερ σου γτ μαλλον το δευτερο θα συμβαινει.Γενικα μιλαμε,γτ και εγω της αποψης του να απαξιεις για τον οποιοδηποτε μλκ κυκλοφορει ειμαι.Πανω απο ολα η ασφαλεια μας...
    Me traction control, ETC, ABS, ABD, EBD, CNC και ολο το κακο συναπαντημα, μπορουν πλεον να τα πανε γρηγορα αρκετοι, αν οχι πολλοι και ειναι εξαιρετικα ευκολο...εχουν προχωρησει πολυ τα πραματα στα αυτοκινητα και με τα ηλεκτρονικα βρισκεις ευκολα το 80-90% των οριων τους και κυριως με ασφαλεια, με αυτοπεποιθηση οτι αν κανεις μαλακια θα σε σωσουν τα ηλεκτρονικα...ποσοι μπορουν να πανε ενα SS των 120 ή 170 ιππων στο 80% σε δημοσιο δρομο και πολυ περισσοτερο να ειναι διατεθειμενοι να παρουν τετοιο ρισκο βασιζομενοι στις οποιες ικανοτητες τους, αλλα και στην συνεχως μεταβαλλομενη και απροβλεπτη προσφυση που προσφερουν οι δρομοι μας?

...ex 88 SS 600 GR

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    +1000 στον dimdoc.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    Me traction control, ETC, ABS, ABD, EBD, CNC και ολο το κακο συναπαντημα, μπορουν πλεον να τα πανε γρηγορα αρκετοι, αν οχι πολλοι και ειναι εξαιρετικα ευκολο...εχουν προχωρησει πολυ τα πραματα στα αυτοκινητα και με τα ηλεκτρονικα βρισκεις ευκολα το 80-90% των οριων τους και κυριως με ασφαλεια, με αυτοπεποιθηση οτι αν κανεις μαλακια θα σε σωσουν τα ηλεκτρονικα...ποσοι μπορουν να πανε ενα SS των 120 ή 170 ιππων στο 80% σε δημοσιο δρομο και πολυ περισσοτερο να ειναι διατεθειμενοι να παρουν τετοιο ρισκο βασιζομενοι στις οποιες ικανοτητες τους, αλλα και στην συνεχως μεταβαλλομενη και απροβλεπτη προσφυση που προσφερουν οι δρομοι μας?
    Κατα καποιο τροπο σωστο και αυτο που λες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    +1000 στον dimdoc.
    Δλδ εκεινη την lamborgini δεν την ειχες τελικα

Οχι ρε πστη μου,μου γκρεμισες οτι ειχα χτισει στο μυαλο μου για εσενα

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 21:33
  3. Απαντήσεις: 2