Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Ρε συντεκνοι εκεί στο Καστελι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Απλά φίλε μου το μόνο που προβάλουν τα κανάλια είναι αυτό που πουλάει !!!
    Γι αυτό καλά είναι να φιλτράρουμε τα πράγματα και όχι να τσουβαλιάζουμε και να υιοθετούμε τις μαλακίες του κάθε δημοσιογραφίσκου του κώλου ...........
    Είναι κρίμα η μειοψηφία να χαρακτηρίζει την πλειοψηφία !!!
    κοίταξε δεν είναι όλες οι ειδήσεις "μαλακίες"...πχ όλα όσα γίνονται στα Χανιά είναι μαλακίες?

Και επίσης δεν πολλοί δεν στηριζόμαστε στους δημοσιογράφους...
    Και στην Κρήτη κατεβαίνουμε και φίλους έχουμε κάτω να μας λέν τα νέα.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    κοίταξε δεν είναι όλες οι ειδήσεις "μαλακίες"...πχ όλα όσα γίνονται στα Χανιά είναι μαλακίες?

Και επίσης δεν πολλοί δεν στηριζόμαστε στους δημοσιογράφους...
    Και στην Κρήτη κατεβαίνουμε και φίλους έχουμε κάτω να μας λέν τα νέα.
    Όταν κατέβεις τα λέμε από κοντά ...........

Δημοσιογραφική μαλακία είναι το να προβάλλεις τα 1-2-3-5-10 κακά και να μην προβάλλεις τα χιλιάδες καλά που συμβαίνουν ταυτόχρονα !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Όταν κατέβεις τα λέμε από κοντά ...........

Δημοσιογραφική μαλακία είναι το να προβάλλεις τα 1-2-3-5-10 κακά και να μην προβάλλεις τα χιλιάδες καλά που συμβαίνουν ταυτόχρονα !!!

Αυτό είναι ένα βασικό γνώρισμα της δημοσιογραφίας.

Ευτυχώς τα καλά της Κρήτης δεν μπορούν με τίποτα να υποσκελιστούν τα κακά μαντάτα

Kαλιά να μη γράψω πράμα...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αρχαίε, Κρητικός είμαι, στην Κρήτη μένω (πλέον), αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου. Τα τελευταία 15-20 χρόνια κατά τη γνώμη μου η μαγκιά, το ψευτοκαπετανιλίκι και η ανομία/αναρχία έχουν λάβει ανησυχητικές διαστάσεις. Είμασταν που ήμασταν λίγο "free spirit" (για να μην πω τίποτα χειρότερο), τώρα απλά έχουμε παραχαλάσει για τα γούστα μου. Έλλειψη παιδείας σε μεγάλο βαθμό, αλλά αυτό δεν είναι επαρκής δικαιολογία, ειδικά σε μία υποτίθεται παραδοσιακή κοινωνία.

Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιες αξίες τις έχουμε ακόμα, αλλά και οι χασισέμποροι μια χαρά φιλόξενοι μπορούν να είναι. Επίσης, δεν ξέρω αν έχουν χειροτερέψει το ίδιο ή περισσότερο τα πράγματα στην Ηλεία ή στη Λάρισα, αλλά δε με νοιάζει τόσο. Πρώτα με νοιάζει να μη βρωμάει το δικό μου σπίτι και μετά του γείτονα.

Μην αρχίσω και τη γκρίνια για άλλα, όπως τη γυφτιά που μας δέρνει (Ηράκλειο κυρίως) ή την κωλοσημαία με το αστέρι του σουλτάνου πάνω που μου κοτσάρει ο κάθε ανιστόρητος που την είδε αυτόνομος.

Φιλικά (...οκ, εκτός από τη σημαία)

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    ενημερωτικά οι τραμπουκισμοί στις συναγωγές στα Χανιά δεν έγιναν από Κρητικούς αλλά από εγγλέζους και αμερικανούς πεζοναύτες...
    άσχετα αν τα μίντια το έκαναν γαργάρα...

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4146

http://skinious.blogspot.com/2010/01/blog-post_26.html
    Made in Greece...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
    Αρχαίε, Κρητικός είμαι, στην Κρήτη μένω (πλέον), αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου. Τα τελευταία 15-20 χρόνια κατά τη γνώμη μου η μαγκιά, το ψευτοκαπετανιλίκι και η ανομία/αναρχία έχουν λάβει ανησυχητικές διαστάσεις. Είμασταν που ήμασταν λίγο "free spirit" (για να μην πω τίποτα χειρότερο), τώρα απλά έχουμε παραχαλάσει για τα γούστα μου. Έλλειψη παιδείας σε μεγάλο βαθμό, αλλά αυτό δεν είναι επαρκής δικαιολογία, ειδικά σε μία υποτίθεται παραδοσιακή κοινωνία.

Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιες αξίες τις έχουμε ακόμα, αλλά και οι χασισέμποροι μια χαρά φιλόξενοι μπορούν να είναι. Επίσης, δεν ξέρω αν έχουν χειροτερέψει το ίδιο ή περισσότερο τα πράγματα στην Ηλεία ή στη Λάρισα, αλλά δε με νοιάζει τόσο. Πρώτα με νοιάζει να μη βρωμάει το δικό μου σπίτι και μετά του γείτονα.

Μην αρχίσω και τη γκρίνια για άλλα, όπως τη γυφτιά που μας δέρνει (Ηράκλειο κυρίως) ή την κωλοσημαία με το αστέρι του σουλτάνου πάνω που μου κοτσάρει ο κάθε ανιστόρητος που την είδε αυτόνομος.

Ολη η Κρητη δεν ειναι μερικοι στο Ηρακειο και ο Μυλοποταμος. Αρχισα σχετικα μεγαλος, αν και Κρητικος, να γυριζω την Κρητη. Καθε φορα, οπου και αν παω, οι ανθρωποι με εκπλησουν. Απλα το θεμα ειναι να μην εχεις τη ιδεα οτι γυρω σου οτι ειναι ολοι ημιαγριοι. Τοτε θα καταλαβεις.

Το ιδιο ισχυει για ολη την Ελλαδα... Ο Ελληναρας με ενα χαμογελο και ενα αστειο, ειναι παντα ετοιμος να σου ανοιξει το σπιτι και γινεται ο πιο φιλοξενος ανθρωπος.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Θα σου απαντήσω ότι αυτοί που λες είναι η μειοψηφία ........ απλά ο "θόρυβος" που προκαλούν είναι ο μεγαλύτερος .......

ΔΕΝ διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που γράφεις !!!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, απλά ΔΙΑΦΩΝΩ στην ΕΚΤΑΣΗ που δίνεις !!!

Θα σου πω και κάτι ακόμα ........ "Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρωνε οι κότες" ........ με απλά λόγια ...... το ΠΟΥ "ευδοκιμούν" οι εν λόγω ΠΕΤΣΑΡΑΔΕΣ, το γνωρίζουμε όλοι !!! Αν πηγαίνουμε εκεί ...... τα ζητάει ο οργανισμός μας !!!
    Το ΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ (ΜΠΑΡ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ - ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ) ανήκουν (ή "προστατευονται") σε αυτά τα υποκείμενα, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!
    ΑΝ σταματήσουμε να πηγαίνουμε και να τους τα σκάμε ......... είναι η καλύτερη λύση .........
    Όσο έχουν φράγκα τόσο "μάγκες" αισθάνονται .......
    Η περιθοριοποίηση και ο οικονομικός μαρασμός τους είναι η λύση .......... σκέψου το λοιπόν σε ποιο μαγαζί θα πιείς το επόμενο ποτάκι σου ........

Για τα υπόλοιπα σου απαντά και ο Shaolin Monk ...........

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Λυπάμαι τους αεροπόρδους που θα κάνουν σκοπέτα...
    Θα φάνε πρηξαρχίδισμα για το πως δεν θα τους κάψουν/ποιους ειδοποιούν/τι κάνουν όταν δουν φωτιά/αγήματα πυρκαγιάς/μπλα μπλα μπλα

Τα F16 δε νομίζω να "επισκέπτονται" το Καστέλι.Μόνο από το Ακρωτήρι επιχειρεί η 115 ΠΜ.Όχι ότι αυτό μειώνει μια τέτοια δράση (ή αντίδραση?) απέναντι σε στρατιωτική μονάδα.

Άσχετο με το θρεντ αλλά όλο φήμες διαδίδονται τελευταία στην Κρήτη (εγώ για Χανιά ξέρω και μάλιστα από πρώτο χέρι).
    Φήμες σχετικές με την οικονομική κρίση και την έκβασή της,και έχω την εντύπωση ότι συνδέονται με την λήξη των 100 χρόνων ένωσης ηπειρωτικής Ελλάδας-Κρήτης.Τελείως ανυπόστατες και ανακριβείς κατ'εμέ γι'αυτό και ΔΕΝ πρόκειται να τις αναπαράγω εδώ μέσα.Οι κρητικοί μάλλον θα καταλαβαίνουν τι εννοώ.Ήθελα να ξερα ποιοί τις διαδίδουν σε τέτοιο βαθμό που να τις αναπαράγουν και άνθρωποι υψηλού μορφωτικού επιπέδου.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Λυπάμαι τους αεροπόρδους που θα κάνουν σκοπέτα...
    Θα φάνε πρηξαρχίδισμα για το πως δεν θα τους κάψουν/ποιους ειδοποιούν/τι κάνουν όταν δουν φωτιά/αγήματα πυρκαγιάς/μπλα μπλα μπλα
    Σκοπιά ;;; Στο Καστέλλι ;;; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ;;;
    Εκεί "υπηρετούν" με αλληλογραφία !!!
    Οι πιο πολλοί είναι ντόπιοι ....... λες να θέλουν να κάψουν τα παιδιά τους ;;;
    Δεν σε υποψιάζει καθόλου αυτό το γεγονός για την ακρίβεια των πληροφοριών που μεταδίδονται ;;;

Τα F16 δε νομίζω να "επισκέπτονται" το Καστέλι.Μόνο από το Ακρωτήρι επιχειρεί η 115 ΠΜ.Όχι ότι αυτό μειώνει μια τέτοια δράση (ή αντίδραση?) απέναντι σε στρατιωτική μονάδα.
    Λάθος !!!
    Το επισκέπτονται και μάλιστα συχνότατα !!!
    Αλλά τα F 16 δεν τα "παρκάρουν" δίπλα στη μάντρα ......... και ΠΟΤΈ δεν κινδύνευσαν από μολότωφ !!!

Άσχετο με το θρεντ αλλά όλο φήμες διαδίδονται τελευταία στην Κρήτη (εγώ για Χανιά ξέρω και μάλιστα από πρώτο χέρι).
    Φήμες σχετικές με την οικονομική κρίση και την έκβασή της,και έχω την εντύπωση ότι συνδέονται με την λήξη των 100 χρόνων ένωσης ηπειρωτικής Ελλάδας-Κρήτης.Τελείως ανυπόστατες και ανακριβείς κατ'εμέ γι'αυτό και ΔΕΝ πρόκειται να τις αναπαράγω εδώ μέσα.Οι κρητικοί μάλλον θα καταλαβαίνουν τι εννοώ.Ήθελα να ξερα ποιοί τις διαδίδουν σε τέτοιο βαθμό που να τις αναπαράγουν και άνθρωποι υψηλού μορφωτικού επιπέδου.
    Ήδη με αυτό που κάνεις τις αναπαράγεις ΚΑΙ εσύ !!!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Σκοπιά ;;; Στο Καστέλλι ;;; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ;;;
    Εκεί "υπηρετούν" με αλληλογραφία !!!
    Οι πιο πολλοί είναι ντόπιοι ....... λες να θέλουν να κάψουν τα παιδιά τους ;;;
    Δεν σε υποψιάζει καθόλου αυτό το γεγονός για την ακρίβεια των πληροφοριών που μεταδίδονται ;;;

Λάθος !!!
    Το επισκέπτονται και μάλιστα συχνότατα !!!
    Αλλά τα F 16 δεν τα "παρκάρουν" δίπλα στη μάντρα ......... και ΠΟΤΈ δεν κινδύνευσαν από μολότωφ !!!
    Γενικώς για όσους κάνουν σκοπιές εννοούσα...εδώ στο Ναυτικό και μας ζάλιζαν τα @@ κάθε μέρα για περιστατικά που είχαν γίνει πριν χρόνια (βλέπε πυρκαγιά σε ΝΚ/ΔΝΟ ).Και νααααα αγήματα πυρκαγιάς κάθε μέρα πέρσι το καλοκαίρι
    Τώρα αν ψ&λ@ρουν ατελείωτα στην αεροπορία δεν το ξέρω αυτό

Δεν ήξερα ότι στο Καστέλι υπάρχει αεροδρόμιο,το ψάχνω στο γούγλε ερθ αλλά δεν μπορώ να το βρω.Σ'ιγουρα λέμε για Καστέλι Χανίων?Μπας και είναι καμιά διοικητική μονάδα-κωλοχανίο?

ΕDIT:Kαλά....ό,τι να 'ναι είμαι....για Ηράκλειο έλεγε το δημοσίευμα...
    Ε μα κι εσείς κλέβεστε μεταξύ σας ρε πστμ...γίδες τις περάσατε τις πόλεις?
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

@Αρχαίος: Καταλαβαίνω τι λές, οι πετσαράδες είναι σίγουρα μειοψηφία αλλά κάνει την ύπαρξή της ιδιαίτερα αισθητή. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι η υπόλοιπη κοινωνία ανέχεται τέτοια φαινόμενα και ότι ο αριθμός τους αυξάνεται (αν ήταν 1% και τώρα είναι 2% σημαίνει ότι διπλασιάστηκαν). Αυτό μεσο-μακροπρόθεσμα είναι πρόβλημα και αρχίζει ήδη να φαίνεται κατά τη γνώμη μου, ή απλά εγώ γερνάω και γίνομαι λιγότερο ανεκτικός.

@Shaolin Monk: Ακόμα και μερικοί από τους χειρότερους πέτσακλες έχουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του καλού Κρητικού, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Στο Μυλοπόταμο (που έχει γίνει θέμα) θα βρεις φιλότιμους, φιλόξενους ανθρώπους, αλλά πρόβλημα ανομίας υπάρχει, ακόμα κι αν είναι μόνο πέντε αυτοί που το δημιουργούν.

Γενικά το θέμα πού βαδίζουμε (όχι μόνο οι Κρητικοί, όλοι οι Έλληνες) σηκώνει πολλή συζήτηση, κατά προτίμηση εκτός φόρουμ.

Aggelos_SV
    Δεν ήξερα ότι στο Καστέλι υπάρχει αεροδρόμιο,το ψάχνω στο γούγλε ερθ αλλά δεν μπορώ να το βρω.Σ'ιγουρα λέμε για Καστέλι Χανίων?Μπας και είναι καμιά διοικητική μονάδα-κωλοχανίο?
    Ψιτ, κύριος, εδώ

@Αρχαίος: Καταλαβαίνω τι λές, οι πετσαράδες είναι σίγουρα μειοψηφία αλλά κάνει την ύπαρξή της ιδιαίτερα αισθητή. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι η υπόλοιπη κοινωνία ανέχεται τέτοια φαινόμενα και ότι ο αριθμός τους αυξάνεται (αν ήταν 1% και τώρα είναι 2% σημαίνει ότι διπλασιάστηκαν). Αυτό μεσο-μακροπρόθεσμα είναι πρόβλημα και αρχίζει ήδη να φαίνεται κατά τη γνώμη μου, ή απλά εγώ γερνάω και γίνομαι λιγότερο ανεκτικός.

@Shaolin Monk: Ακόμα και μερικοί από τους χειρότερους πέτσακλες έχουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του καλού Κρητικού, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Στο Μυλοπόταμο (που έχει γίνει θέμα) θα βρεις φιλότιμους, φιλόξενους ανθρώπους, αλλά πρόβλημα ανομίας υπάρχει, ακόμα κι αν είναι μόνο πέντε αυτοί που το δημιουργούν.

Γενικά το θέμα πού βαδίζουμε (όχι μόνο οι Κρητικοί, όλοι οι Έλληνες) σηκώνει πολλή συζήτηση, κατά προτίμηση εκτός φόρουμ.
    Φίλε μου αν διάβασες παραπάνω ......... προτείνω και με ποιόν τρόπο αντιμετωπίζεται η κατάσταση !!!
    Είναι απλούστατο !!!
    Ξαναλέω ......... είναι γνωστό το ποια κλαμπάκια - καφέ ανήκουν σε αυτά τα υποκείμενα !!!
    ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ !!!
    Από εκεί κονομάνε τα φράγκα και γίνονται ισχυροί, εκεί διακινούνε χασίσια, λευκή σάρκα κ.λ.π. και τελικά ΕΚΕΙ συχνάζουνε .........

Ας μην πηγαίνουμε και ας σταματήσουμε και τους εφήβους μας, τα παιδιά μας να πηγαίνουν όσο in και να θεορούνται τα εν λόγω μαγαζιά .........

Όσο για το ότι κάποιοι από αυτούς τους πέτσακλες έχουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του καλού Κρητικού ........... ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ !!! Είσαι τελείως λάθος !!!
    Είναι καλοί μόνο με το συνάφι τους ή με αυτούς που έχουν συμφέρον ή τέλος πάντων, θεορούν πως μπορούνε να εμπιστεύονται ........... αλλιώς ξέχασέ το !!! Είναι καχύποπτοι και αν για κάποιο λόγο δεν ......... είναι και επικίνδυνοι .........

Δυστυχως η Μαλακία τα τελευταια χρονια ειναι Πανελλαδικο προβλημα, οχι μονο Κρητικο.

Παρτε παραδειγμα τους πολιτικους καθε τοπου.
    Για πειτε μου μερικους τιμιους...

Ναι, περιμενω.

....

Το συμπερασμα ειναι οτι:
    Εχουμε πηξει στη μαλακια στην Ελλαδα, απο πανω ως κατω...
    Πανω κατω και πλαγιως. Εντος εκτος και επι τα αυτα.
    :hypnotize

--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--

Φίλε μου αν διάβασες παραπάνω ......... προτείνω και με ποιόν τρόπο αντιμετωπίζεται η κατάσταση !!!
    Είναι απλούστατο !!!
    Ξαναλέω ......... είναι γνωστό το ποια κλαμπάκια - καφέ ανήκουν σε αυτά τα υποκείμενα !!!
    ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ !!!
    Από εκεί κονομάνε τα φράγκα και γίνονται ισχυροί, εκεί διακινούνε χασίσια, λευκή σάρκα κ.λ.π. και τελικά ΕΚΕΙ συχνάζουνε .........

Ας μην πηγαίνουμε και ας σταματήσουμε και τους εφήβους μας, τα παιδιά μας να πηγαίνουν όσο in και να θεορούνται τα εν λόγω μαγαζιά .........

Όσο για το ότι κάποιοι από αυτούς τους πέτσακλες έχουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του καλού Κρητικού ........... ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ !!! Είσαι τελείως λάθος !!!
    Είναι καλοί μόνο με το συνάφι τους ή με αυτούς που έχουν συμφέρον ή τέλος πάντων, θεορούν πως μπορούνε να εμπιστεύονται ........... αλλιώς ξέχασέ το !!! Είναι καχύποπτοι και αν για κάποιο λόγο δεν ......... είναι και επικίνδυνοι .........
    Τι να σου πω, μπορεί να κάνω και λάθος, δεν έχω πάρε-δώσε με βαριάς μορφής (industrial grade κι έτσι να 'ουμ...) πετσαράδες, διότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα... Βλέπω πάντως συμπεριφορές στο δρόμο μερικές φορές και ανησυχώ και να σκεφτείς ότι αυτά που βλέπω κατά τύχη δεν είναι παρά μόνο ψήγματα παραβατικής συμπεριφοράς. Μακριά από 'μας.

Οι προτάσεις σου για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με αφήνουν κάπως σκεπτικό, αφού από ένα σημείο και μετά το φαινόμενο είναι αυτοτροφοδοτούμενο. Η κοινή λογική λέει ότι τις προτάσεις σου θα έπρεπε να τις θεωρεί αυτονόητες οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος (τα πίτουρα που λέγαμε...). Ζήτηση για ναρκωτικά, πόρνες και λοιπά όμως θα υπάρχει πάντα και αυτό φέρνει και άλλα μαζί του.

Για να καταλήξω πάντως, μπορεί οι δημοσιογράφοι να κάνουν κάποιοες φορές την τρίχα τριχιά, εγώ πάντως πιστεύω ότι στην Κρήτη έχουμε ένα πρόβλημα το οποίο αν δεν ελέγξουμε τώρα, ίσως δε θα είμαστε σε θέση να εξαλείψουμε πια στο μέλλον. Δεν είναι πια μόνο δύο χωριά στο ορεινό Ρέθυμνο, και στη Μεσσαρά έχουν αρχίσει τα όργανα και σίγουρα και αλλού που δεν ξέρω γιατί δεν έχω επαφή.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 135
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2009, 15:21
  2. Προς Κρητικό κλιμάκιο ........ εκεί στο Νότο !!!
    από arxaios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 119
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2009, 16:01
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2004, 00:16
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 10:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε