ΚΑΤΩ ΟΙ ΓΚΑΙΟΥΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕ!!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ!!!!!
ακούς κληκλάκο με τον φίλο σου το Didi!!!!
:rotflmao:
ΚΑΤΩ ΟΙ ΓΚΑΙΟΥΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕ!!!! ΖΗΤΩ ΤΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ!!!!!
ακούς κληκλάκο με τον φίλο σου το Didi!!!!
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
re kantilanaftes
gi afto den exi psaria i 8alasa re
pate ke tragoudate ta vradia stis paralies?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
παιδιά και ο δοκτωράκος το παίζει άντρας!
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Για φορτωσε κανα drum στη βαρκα, σορυ μοτο σου, και ελα μαζι μας για ψαρεμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
re kantilanaftes
gi afto den exi psaria i 8alasa re
pate ke tragoudate ta vradia stis paralies?
Τι ψαροτουφεκα και @@ριες.
3 κομματια μονο και ΝΑ κατι κεφαλοπουλα στην επιφανεια της θαλασσας.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
τις αποδείξεις για τα παραπάνω τις εχω εγώ τις εχω διανήμει σε 2 άτομα (δεν μαρτυράμε ποιους μην κινδυνεψουν τα παιδιά) και τις εχω και σε μια θυρίδα στην ελβετία....Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μα γιατι μου μιλας ετσι;
Δεν θυμασαι πριν απο λιγες μερες τι ωραια που περασαμε που με αφησες να βαλω το γαριδακι μου στο στομα σου τζουτζουκο;![]()
![]()
![]()
Και γω μεσα για τραγουδιστής, αν θελετε να μείνετε ξύπνιοι όλο το βράδυ, ... ενα redbull κεράστε με...
τζουτζουκοΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μα γιατι μου μιλας ετσι;
Δεν θυμασαι πριν απο λιγες μερες τι ωραια που περασαμε που με αφησες να βαλω το γαριδακι μου στο στομα σου τζουτζουκο ;![]()
![]()
![]()
χαχαχαχχαχαχαχαχχαα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
Καλησπερα μετα απο πολυ καιρο. Θελω να ζητησω συγνωμη απο μερικους πολυ αξιολογους μηχανοβιους που εχω παραμελησει τελευταια. Καλως η κακος εχω ερωτευτει λιγακι και δεν οδηγαω πλεον...απλα πεταω.
Τερμα με τα γενικα. Λευτερη τι κανεις? Ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε-πιουμε??? Η Τονια τι κανει? Να της δωσεις πολλα χεραιτισματα. Ελπιζω να μην δουλευω την παρασκευη και να σε ακουσω στο live. Καιρος να ελπιζεις να δουλευεις στις 8 του μηνα για να μην με ακουσεις εσυ. Ειδες κανω και αστειακια.
Γιωργο 1000 συγμνωμη για προχτες...μου ετυχε κατι, ξερεις εσυ τωρα δεν εισαι και κανενας "χτεσινος"...αστα περσινα ξυνα σταφυλια. Ελπιζω να την δεχτεις εδω την συγνωμη και να μην χρειαστει να την εκφρασω περισσοτερο δημοσια.
Ψηλε και αχαρε ninja τι κανεις?? Πως περνας το καλοκαιρι σου? Θελω να τα πουμε απο κοντα.
Να ειστε ολοι καλα και να χαιδευετε την ασφαλτο γιατι αυτη σας κραταει........
les na fero ta pongos ke ton sako me ta krousta na ta pari i 8alasa ke na mas pniksi me kana tsounami?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Για φορτωσε κανα drum στη βαρκα, σορυ μοτο σου, και ελα μαζι μας για ψαρεμα.
Τι ψαροτουφεκα και @@ριες.
3 κομματια μονο και ΝΑ κατι κεφαλοπουλα στην επιφανεια της θαλασσας.![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
με τους <<ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ>>Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
les na fero ta pongos ke ton sako me ta krousta na ta pari i 8alasa ke na mas pniksi me kana tsounami?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
που θα έχουμε εκεί πέρα μάλλον κανένα τσουτσουνάμι........θα μας πνίξει.........
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
λευτερακι γιατι δεν το κανονιζες για σαββατο να μπορεσουμε και εμεις απο τα πατρας μερια να ερθουμε δουλευουμε και σαββατο εμεις![]()
![]()
και ειμαστε αρκετοι χιχιχιχιχι
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
πλησιάζουν οι μέρες...![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Που σαι ρε Νικηφόρε?
ΕΕΕΕΕρωωωωτααααααα!!!!!
Άντε κανόνισε να ρθεις λέμεεεεεε
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
op..ela re kosmos se auto to tost.. ti egine??..kai pano pou elega na to akiroso...
Nikofore man!..pos eisai ?.. eroteumenos diloneis kai se pao me 1000 gia auto! ..
re wolfie palikari mou ... savato.....xmmm..xmmm... exo alles ipoxreoseis re gamwto..
loipon...pedes epeidi ontos oi meres plisiazoun....gia rixte ena paron osoi einai na erthoune apo edo..gia na ksero an tha isxisei i an den mazeutei kosmos na akirothei...
OFTEN CHALLENGED
NEVER BEATEN
Εγω μεσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από PALADIN
op..ela re kosmos se auto to tost.. ti egine??..kai pano pou elega na to akiroso...
Nikofore man!..pos eisai ?.. eroteumenos diloneis kai se pao me 1000 gia auto! ..
re wolfie palikari mou ... savato.....xmmm..xmmm... exo alles ipoxreoseis re gamwto..
loipon...pedes epeidi ontos oi meres plisiazoun....gia rixte ena paron osoi einai na erthoune apo edo..gia na ksero an tha isxisei i an den mazeutei kosmos na akirothei...
Κιθαρονι ψαχνω γιατι ποιος κουβαλαει καλωδια
τωρα και ενισχυτες...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?