Μαλλον μεσα και εγω...
Μαλλον μεσα και εγω...
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Θα έλθετε μέσω Ηρακλείου ή θα την κάνεις από τα βουνά ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Μαλλον μεσα και εγω...
Αν έλθεις μέσω Ηρακλείου ........ 10.00 στο Μελίρυτο στον κόμβο στον Γιόφυρο !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Θα έλθετε μέσω Ηρακλείου ή θα την κάνεις από τα βουνά ;;;
Αν έλθεις μέσω Ηρακλείου ........ 10.00 στο Μελίρυτο στον κόμβο στον Γιόφυρο !!!
Προτιμω να παμε παρεα. Ισως να φερω και αλλα παιδια.
Marie Curie
Σε περιμένουμε λοιπόν !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Προτιμω να παμε παρεα. Ισως να φερω και αλλα παιδια.![]()
Σάββατο θα πάει κανείς? Έχει πλοίο μόνο το Σάββατο πρωΐ, ( Πρέβελης) ,οπότε λέω να την κάνω για κάτω κατ'ευθείαν μολις βγω απ'το καράβι...
Εναλλακτικά κάθομαι Ηράκλειο για καφέ...![]()
Παιδιά ......... μήπως 9.30 είναι λογικότερη ώρα να βρεθούμε στο Μελίρυτο ;;;
11.00 αρχίζει ο αγώνας ............
Άντε να μαζεύεστε σιγά σιγά . πριν λίγο πάντως δοκίμαζαν την πιστά Και ο ήχος από τα μηχανάκια διαπερνά όλο το τυμπακι . Ο καιρός μέχρι τώρα είναι τέλειος![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=_7TcoP0bTSs&eurl=http
Από Χανιά θα ξεκινήσουμε και εμείς αλλά δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες.
Με χαλαρή οδήγηση σε 50' είμαστε εκεί.Ασε που δε θα ξεκινήσει 11 ακριβώς!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Παιδιά ......... μήπως 9.30 είναι λογικότερη ώρα να βρεθούμε στο Μελίρυτο ;;;
11.00 αρχίζει ο αγώνας ............![]()
Feel The Power On Your Right Hand ! ! !
Γιατί τώρα εμένα αυτή η χαλαρή οδήγηση κάπως μου έρχεται ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
Με χαλαρή οδήγηση σε 50' είμαστε εκεί.Ασε που δε θα ξεκινήσει 11 ακριβώς!!!![]()
Χαλαρή ΝΑΙ ......... αλλά ποιανού χαλαρή ....... εμένα .......... εσένα ......... ή του Rossi ;;;
![]()
![]()
![]()
ΟΚ .......... 10 λοιπόν ..........
![]()
Ενος μέσου αναβάτη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Γιατί τώρα εμένα αυτή η χαλαρή οδήγηση κάπως μου έρχεται ;;;
Χαλαρή ΝΑΙ ......... αλλά ποιανού χαλαρή ....... εμένα .......... εσένα ......... ή του Rossi ;;;
![]()
![]()
![]()
ΟΚ .......... 10 λοιπόν ..........
![]()
Feel The Power On Your Right Hand ! ! !
Παιδια για εμας που δεν μπορουμε να ερθουμε λογο αποστασης οταν με το καλο επιστρεψετε βαλτε κανα αποτελεσμα,καμια φωτο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Σάββατο θα πάει κανείς? Έχει πλοίο μόνο το Σάββατο πρωΐ, ( Πρέβελης) ,οπότε λέω να την κάνω για κάτω κατ'ευθείαν μολις βγω απ'το καράβι...
Εναλλακτικά κάθομαι Ηράκλειο για καφέ...![]()
Αν δεν εχεις κανονισει κατι για Σαββατο, μηπως να ερθεις απο Ρεθυμνο για καφεδακι και βολτα στην πολη;
Και παιζει και Κρητικος γαμος αν εχεις ορεξη. (οτι αλλο χρειαστεις στη διαθεση σου).
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Αν δεν εχεις κανονισει κατι για Σαββατο, μηπως να ερθεις απο Ρεθυμνο για καφεδακι και βολτα στην πολη;
Και παιζει και Κρητικος γαμος αν εχεις ορεξη. (οτι αλλο χρειαστεις στη διαθεση σου).
Ευχαριστώ για την πρόσκληση,αλλά η αμφίεση μου δεν θα είναι η πρέπουσα για γάμο... Για το καφεδάκι όμως το κανονίζουμε,αν δεν πάω καμιά βόλτα Τυμπάκι για τα δοκιμαστικά...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ευχαριστώ για την πρόσκληση,αλλά η αμφίεση μου δεν θα είναι η πρέπουσα για γάμο... Για το καφεδάκι όμως το κανονίζουμε,αν δεν πάω καμιά βόλτα Τυμπάκι για τα δοκιμαστικά...![]()
Στο γαμο κολησες; Το εβαλα σαν επιλογη.![]()
Δεν ηξερα οτι θα τρεξεις. Εγω στο ειπα για να μεινεις κιολας σε μενα και να πηγαιναμε παρεα με τα παιδια την επομενη. Οτι θελεις, εσυ λες.
Marie Curie