Και εχει τα πολυ καλα λαστιχα Dunlop GPRA .......... AX ax![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Ναι ε???Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
![]()
![]()
![]()
Ρε φιλε μπας και πουλας τους τροχους?!![]()
![]()
Δε με αρεσει καθολου...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Σιγα μωρε , εχω για σενα ζαντουλα tubuless DID , να τους μπεις στο ματι ..........![]()
:a07: :a07:
![]()
![]()
![]()
Σαν εκεινες θελω και οταν βρω λεφτα θα τις βαλω...![]()
![]()
![]()
![]()
Απο Μαραγκουδάκη φίλε ναι..Και εσύ Νικαιώτης ε??Θα σε πετύχω σε κανα φανάρι...![]()
:rotflmao:
Για τα λάστιχα όντως είναι καλά?Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι στην άσφαλτο (την Ελληνική πάντα) πάω λίγο πατινάζ. Σκέφτομαι για αλλαγούλα σχετικά άμεσα...
Και μερικές καλύτερες φωτό απο την σημερινή Σουνιάδα
Να 'σται καλά παιδία και πάντα όρθιοι...!![]()
![]()
![]()
Εγω εχω ακουσει καλα λογια για τα λαστιχα σου κ απο φιλους κ απο περιοδικα , θελουν καμια 250 κλμ στρωσιμο να αναδειχτουν .......... Νεαπολιωτης ειμαι κ εχουμε την ιδια ηλικια ........ , που πηγαινες λυκειο/γημνασιο ? .......... Δεν πιστευω ναμασταν σημαθητες κ να μη μουχεις δωσει βολτα ακομα......![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Βασικά Νεάπολη μένω τα τελευταία 5 χρόνια. Δεν είμαι απο Αθήνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Εγω εχω ακουσει καλα λογια για τα λαστιχα σου κ απο φιλους κ απο περιοδικα , θελουν καμια 250 κλμ στρωσιμο να αναδειχτουν .......... Νεαπολιωτης ειμαι κ εχουμε την ιδια ηλικια ........ , που πηγαινες λυκειο/γημνασιο ? .......... Δεν πιστευω ναμασταν σημαθητες κ να μη μουχεις δωσει βολτα ακομα......![]()
Τώρα για τη βόλτα, θα τα βρούμε.![]()
Θέλουν κάμποσα χιλιόμετρα για να φύγει η σιλικόνη ή παρόμοια ουσία που είναι λουσμένα τα λάστιχα κατα την αποθήκευσή τους. αυτό σημαίνει ότι πρέπει το λάστιχο να πατηθεί σε διάφορες γωνίες και όχι να έρθει σε θερμοκρασία λειτουργίας...
A wise man never plays leapfrog with a unicorn.
Γι αυτο και το σωστο ειναι να γινεται μια δευτερη ζυγοσταθμιση μετα τα πρωτα 500 χλμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ravendark
Θέλουν κάμποσα χιλιόμετρα για να φύγει η σιλικόνη ή παρόμοια ουσία που είναι λουσμένα τα λάστιχα κατα την αποθήκευσή τους. αυτό σημαίνει ότι πρέπει το λάστιχο να πατηθεί σε διάφορες γωνίες και όχι να έρθει σε θερμοκρασία λειτουργίας...![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
kalos...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ravendark
Θέλουν κάμποσα χιλιόμετρα για να φύγει η σιλικόνη ή παρόμοια ουσία που είναι λουσμένα τα λάστιχα κατα την αποθήκευσή τους. αυτό σημαίνει ότι πρέπει το λάστιχο να πατηθεί σε διάφορες γωνίες και όχι να έρθει σε θερμοκρασία λειτουργίας...
ego leo pos ayto ginete molis erthei se thermokrasia leitoyrgias..
Καλοτάξιδο, ότι πιο ριζοσπαστικό κυκλοφορεί έξω στην αγορά αυτήν την στιγμή. Μπράβο για την επιλογή σου!
Με γεια το καινουριο το Προστυχο το Ζαβολιαρικο φιλαρακι....!
παντα ορθιος.... !![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Αν και αργά...![]()
![]()
edit: ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ Ημ/νια αλλα αφου δεν χαμπαριασα το Μαρτιο Δεν παν χαμενες οι ευχες...!![]()
![]()
![]()
Αν και αργά... καλοτάξιδο και καλόστριφτο. Πάντα όρθιος.![]()
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog