Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 132

Θέμα: ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από vasdekiss
    Γιατί όσοι ενδιαφέρονται για αυτή τη χώρα είναι ανορθόγραφοι;

xaxaxaxaxaxa:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    WTF...?
    Είναι απλά μια γενική παρατήρηση... Συνήθως όσοι ανεβάζουν θέματα υποστηρίζοντας τις θέσεις τους σχετικά με τη χώρα και το πόσο την αγαπούν είναι ανορθόγραφοι... Είναι απλά ένας προβληματισμός...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vasdekiss
    Είναι απλά μια γενική παρατήρηση... Συνήθως όσοι ανεβάζουν θέματα υποστηρίζοντας τις θέσεις τους σχετικά με τη χώρα και το πόσο την αγαπούν είναι ανορθόγραφοι... Είναι απλά ένας προβληματισμός...

προβληματισου με κατι αλλο

γιατι αυτο δεν εχει νοημα..

για να σε βοηθησω με τους προβληματισμους, να κατι:

απο εξυπναδες ειμαστε πρωτοι παγκοσμιως..

στην ουσια χωλαινουμε οι ελληνες..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Συνήθως όσοι ανεβάζουν θέματα υποστηρίζοντας τις θέσεις τους σχετικά με τη χώρα και το πόσο την αγαπούν είναι ανορθόγραφοι... Είναι απλά ένας προβληματισμός...

Το έχω ξανακούσει.....από μια παρέα με αδελφές που καθόταν σε διπλανό τραπέζι αυτό...
    Μιλάμε για κραγμένες εντελώς εεε......
    Εσύ το άκουσες η το έχεις διαπιστώσει??

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Εάν δεν έχεις τίποτε καλύτερο να πεις (ως συνήθως) σταμάτα να ποστάρεις καρότα και κάνε καμμιά βόλτα ή άνοιξε κανένα βιβλίο μπας και ξελαμπικάρεις λίγο.

Ενω εσυ εχεις κατι καλυτερο να πεις... Μονο που δεν το λες

Ενταξει μη θυμωνεις θα σου φτιαξω την διαθεση με ενα τραγουδι:

Σε γνωρίζω από την κόψη
    του σπαθιού την τρομερή,
    σε γνωρίζω από την όψη
    που με βιά μετράει τη γη.

Απ' τα κόκαλα βγαλμένη
    των Ελλήνων τα ιερά,
    και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
    χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40

Δηλαδή ρε αναρχικέ γιατί τα μονταρισμένα βίντεο που θα ανεβάσετε εσύ και οι αργόσχολοι φίλοι σου έιναι ντοκουμέντα εναντίων όλων όσων δεν γουστάρετε και τα βίντεο της εκπομπής είναι εθνικιστικά??

Και στην τελευταία γιατί με βαπτίζεις εθνικιστή επειδή δεν γουστάρω στην πατρίδα μου που πληρωνω φόρους να μην παίζονται τέτοια παιχνίδια....

Δεν είσαι Ελληνας??

Κοίτα πανοπτικον....Εγώ σε αυτήν την χώρα εχω επενδύσει...
    Οχι η Χαρά Νικοπούλου δεν ειπα οτι ειναι τραβεστι χρυσαυγιτης...

Απο δαυτους ομως εχουμε πηξει... δε συμφωνεις ?

Δεν ειδα καθολου την εκπομπη αλλα θα πω τη δικη μου εμπειρια!Περσυ νοεμβρη εκανα ενα ταξιδι Ξανθη και γυρισα τα πωμακοχωρια!Τετοιο φοβο δεν εχω ξαναζησει στην Ελλαδα!Ανθρωποι να σε κοιτουν περιεργα,αστυνομια πουθενα ανθρωποι που ζουν σε αλλο κοσμο κ χρονο!Εννοειται οτι περασα μερα και με αυτοκινητο!

Οπως και να το κανουμε το να νιωθεις τετοιο φοβο απο ξενους μεσα στην ιδια σου τη χωρα ειναι ενα περιεργο συναισθημα....

Καποιος να διορθωσει την ορθογραφια μου....!
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Ενω εσυ εχεις κατι καλυτερο να πεις... Μονο που δεν το λες

Ενταξει μη θυμωνεις θα σου φτιαξω την διαθεση με ενα τραγουδι:

Σε γνωρίζω από την κόψη
    του σπαθιού την τρομερή,
    σε γνωρίζω από την όψη
    που με βιά μετράει τη γη.

Απ' τα κόκαλα βγαλμένη
    των Ελλήνων τα ιερά,
    και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
    χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Μια χαρά τραγουδάκι....

Αϊντε ξημέρωσε τώρα. Ασε για το φόρουμ τον επαναστατικό μανδύα και τράβα να γλύψεις εκεί που φτύνεις. Σε ΔΕΚΟ δεν είπαμε οτι δουλεύεις ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Πανόπτικον ότι έχουμε γεμίσει από κάθε είδους γραφικούς συμφωνώ....
    Από όλες τις πλευρές..

Αυτή η κοπέλλα όμως ήταν μια ήρεμη δύναμη,.....Ούτε κορώνες πέταγε ούτε τίποτα....

Δες την εκπομπή αν την βρείς....Θα συμφωνήσεις μαζί μου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
    Δεν ειδα καθολου την εκπομπη αλλα θα πω τη δικη μου εμπειρια!Περσυ νοεμβρη εκανα ενα ταξιδι Ξανθη και γυρισα τα πωμακοχωρια!Τετοιο φοβο δεν εχω ξαναζησει στην Ελλαδα!Ανθρωποι να σε κοιτουν περιεργα,αστυνομια πουθενα ανθρωποι που ζουν σε αλλο κοσμο κ χρονο!Εννοειται οτι περασα μερα και με αυτοκινητο!

Οπως και να το κανουμε το να νιωθεις τετοιο φοβο απο ξενους μεσα στην ιδια σου τη χωρα ειναι ενα περιεργο συναισθημα....

Καποιος να διορθωσει την ορθογραφια μου....!

Να θυμασαι παντα οτι οι Πομακοι ειναι μια απο τις πιο αρχαιες φυλες στα Βαλκανια. Ιστορικο τους δικαιωμα ειναι να ζουν στην περιοχη. Πιστεψε με, το Ελληνικο κρατος δεν τους φερθηκε ποτε σαν να ειναι Ελληνες πολιτες, ενω χρονια τωρα αυτοι φωναζουν οτι θελουν βοηθεια. Η ιστορια των Πομακων ειναι απο τις μεγαλυτερες ηλιθιοτητες του Ελληνικου κρατους.

Δεν κινδυνευεις στα Πομακοχωρια περισσοτερο απο καθε αλλο χωριο της χωρας. Απλα αν σε εχει καταβαλει η προκαταληψη, απο το φοβο σου ουτε καλημερα δεν λες σε ανθρωπο.

Οι ανθρωποι ποτε δεν εχουν να χωρισουν τιποτα, οι πολιτικοι ομως εχουν...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    To σημαντικοτερο ειναι οτι ειναι Κορη δικαστου του αρειου Παγου και εχει παει εθελοντικα εκει για τα πιστευω της..το λεω για τον φιλο που ειπε οτι εχουμε πηξει απο αυτους..

Τελικα ειναι τοσο τραγικο να αγαπας τον τοπο που ζεις..γινεσαι με την μια χρυσαυγητης εθνικιστης, ρε παιδες καποιον οι παππουδες οντας κομμουνιστες ετσι τους ειπαν δεν γνωριζαν πραγματικα απλα για την ελευθερια και για την Ελλαδα πολεμησαν τι κακο και αυτο να θελουμε να διαχωριζομαστε συνεχεια..αμα διαβαζουμε ή βλεπουμε οτι οι παλαιστινιοι πολεμανε λεμε λογια μεγαλα και τους λέμε ηρωες (οχι οτι δεν ειναι ) αλλα της αυλης μας να το υποβαθμισουμε οτι καλο κανει καποιος καπου το εχουμε χασει δεν νομιζεται..
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    το λεω για τον φιλο που ειπε οτι εχουμε πηξει απο αυτους..
    Άστον τον πόκεμον....καταστρώνει σε επιχειρησιακούς χάρτες το σχέδιο δράσης της σέχτας του moto.gr

Τώρα που ενεργοποιήθηκε η σέχτα κατά της μαλακίας του moto.gr να δει τι καλά που θα περάσουμε. Λείπει και ο mod διακοπές....

Τυχαίο? Δε νομίζω...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Λείπει και ο mod διακοπές....

Τυχαίο? Δε νομίζω...
    :rotflmao: :rotflmao:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
    Ειδες την εκπομπή πανόπτικον???

Και στην τελευταία γιατί με βαπτίζεις εθνικιστή επειδή δεν γουστάρω στην πατρίδα μου που πληρωνω φόρους να μην παίζονται τέτοια παιχνίδια....

Εσύ δηλαδή τι είσαι γύφτος που ζεί σε τσαντήρι και δεν έχει σπίτι και πατρίδα??Δεν έχει περιουσία ο πατέρας σου??Δεν έχεις φτιάξει τίποτα σε αυτήν την ζωή?Δεν είσαι Ελληνας??Δεν σε ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα??

Κοίτα πανοπτικον....Εγώ σε αυτήν την χώρα εχω επενδύσει...Εχω περιουσία που την έφτιαξα εγώ και οι δικοί μου με δουλεια και με καίει το θέμα...Αν δεν είχα στον ήλιο μοίρα ίσως να τοπαιζα και υπεράνω....και να ασχολιώμουνα και με τον καημό της πουτάνας στην μαγαδασκάρη ......

Πολυ σωστη προσεγγιση και η πραγματικη ουσια πισω απο πολλες ιδεολογιες, Panoptikon ιδου η Ροδος...
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Που εχουμε φτασει...η ηρωικη δασκαλα που παλευει σε ενα ακριτικο χωριο για τον ελληνισμο να θεωρειται "εθνικιστρια" και ο αλλος να βαζει τον εθνικο υμνο σαν ανεκδοτο για να κοροιδεψει...
    Και ολα αυτα να τα ακους απο ελληνες...τετοια αυτοκαταστροφικη μανια δεν υπαρχει σε κανενα εθνος στο κοσμο...μονο εδω...

...ex 88 SS 600 GR

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2006, 09:00
  2. Ξερει Κανεισ Απο Στρωσιμο???
    από tzanismille στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 20:36
  3. Γνωριζει Κανεισ Τισ Επιδοσεισ Του Fjr 1300
    από CHR στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 20:17
  4. Επειδη Βλεπω Οτι Δεν Ψηνεται Κανεισ.............
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2004, 18:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF