Από χώρους υγιεινής κλπ πως ήταν ?? Καθαρό σαν κάμπινγκ τι είχε μέσα??
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Μιας και πήγα κι εγώ Σκιάθο, θέλω να πω ότι το νησί είναι πανέμορφο, με πράσινο που φτάνει ως τις παραλίες και νυχτερινή ζωή για όλα τα γούστα. Και ναι, τα φαί είναι ακριβό χωρίς να λέει και τίποτα.
Όσο για το camping, δεν πήγα γιατί δεν επέτρεπαν σκυλιά, αλλά άκουσα τα χειρότερα από παιδιά που συνάντησα εκεί.
Ο ένας πάνω στον άλλον, τηλεφωνικά ρωτήσανε για θέσεις και τους λένε δεν έχει αλλά ελάτε. Μέχρι τις τουαλέτες φτάνανε οι σκηνές. Ο τύπος που είχει το camping, γκεστάπο τελειώς, έκανε περιπολίες για να βεβαιωθεί ότι είναι ήσυχοι και δεν επέτρεπε μουσική κλπ. Μηχανές μετά τις 11 δε μπαίνουν μέσα, και το μέσα δεν είναι ακριβώς μέσα, είναι απ’έξω και όχι δίπλα σου. Τσάμπα πληρώνεις δηλαδή.
Αυτιά!![]()
Αλβανικη κατασκηνωση ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από bamboozler
...
Ολλανδοι προσφυγες ;;;
Αγγλοι ανεργοι ;;
Γερμανοι αφραγκοι ;;
Ιταλοι τσιγκουνηδες ;;
Μελη του μοτο.γρ ;;;
![]()
![]()
:hypnotize
:rotflmao:
Ναι λοιπόν,αφου με πιέζετε θα τα μαρτυρήσω όλα.Οι χώροι υγιεινής ήταν σχετικά καθαροί,όχι πολυτέλιες αλλά όχι και βρoμιες.Ο χώρος που έστηνες είχε αρκετό ίσκιο αλλά δεν είχε καμία σειρά.Οποιος ήθελε εστηνε όπου ήθελε,δεν υπήρχαν δηλαδή συγκεκριμένες θέσεις γι'αυτό δεν έκανε και κράτηση από το τηλέφωνο και είχε πάρα πολύ κρύο το βράδυ.Ο τύπος που δούλευε το camping μπορεί να χαρακτηρηστεί από γραφικός μέχρι ιδιόρυθμος.Στα άσχημα χρεώνεται το ότι δεν είχε χαρτί υγείας στις τουαλέτες,δεν είχε σαπούνι για να πλένεις τα χέρια σου (που μετά από παρατηρήσεις τελικά έβαλε),δεν είχε πρίζα μπροστά στην σκηνή ή τελος πάντων κάπου διασπαρτες μέσα στον καταυλισμό,παρά μόνο σε ένα σημείο,είχε ένα mini market το οποίο ήταν μονίμος κλειστό,και αν έκανες το λάθος να του πεις οτι έχεις ραδιοφωνάκι(μετά απο ερωτησή του στην είσοδο)στο έπαιρνε και στο επέστρεφε όταν θα έφευγες. Αυτά σε γενικές γραμμές,από κίνηση είχε πολύ,θα το έλεγα σχεδόν γεμάτο.Πάντως δεν ήταν τόσο άσχημα όσο σας τα παρουσιάζω γιατί το νησί ήταν τέλειο και όλα αυτά τα ξεχνούσες με την πρώτη βόλτα στα στενάκια του.Να κάνω και μία ερώτηση,εχει κανείς να μου χαρίσει ένα σπιτάκι στην Τσουγκριά να μείνω εκεί για πάντα;;;;;;![]()
ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ BRAZ-ΗΛΕΙΟΣ
Περισσότερες φωτογραφίες από το χώρο του parking για τις μηχανές από Τσουγκριά και Λαλάρια το βραδάκι που θα πάρω στα χέρια μου την ψηφιακή![]()
![]()
![]()
ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ BRAZ-ΗΛΕΙΟΣ
Πες μας και απο τιμές τι έπαιζε...
σίγουρα για τον Αυγουστο θα συμφέρει αλλά εγώ για Ιουνιο που χα πάει με 10 ? διαφορά (25? το κάμπινκ , 35? το δωμάτιο) την μέρα (5 ανα άτομο) βρήκα γαμώ τα σπιτάκια παρακάτω... OFF σεζόν λέω πάντα , αρχές Ιουνίου , που ακόμα το νησί έχει μόνο λίγους τουρίστες ξένους...
Tο ζευγάρι με μηχανή πήγαινε 19 ευρώ τη βραδυά.
7 ευρώ : το άτομο
3 ευρώ : η σκηνή
2 ευρώ : η μηχανή
Το φαγητό δεν μου φάνηκε ακριβό (αν φας σε εστιατόρια και ταβέρνες) και το ποτό και ο καφές φυσιολογικά.Το μόνο που με ξένισε λίγο ήταν οτί μετά τις 21:00 δεν σερβίρανε σχεδόν πουθενά καφέ.Επρεπε δηλαδή σώνει και καλά να πιείς ποτό ή κοκτέιλ από τόσο νωρίς.Ακριβά ήταν τα σουβλάκια (2.20) ενώ σε Ιταλικό εστιατόριο πάνω στο λιμάνι η πίτσα είχε 9.00 ευρώ(κανονικό μέγεθος)
ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ BRAZ-ΗΛΕΙΟΣ
Δεν έχουν όλα τα κάμπινγκ χαρτί υγείας στη τουαλέτα και ποτέ δεν έχω δει να έχουν σαπούνι αυτά τα έχεις εσύ. Στα περισσότερα κάμπινγκ όταν πάει αργάμιση δεν σου επιτρέπουν να κυκλοφορείς με το αμάξι-μηχανή μέσα στο χώρο,το οποίο είναι σωστό για μένα.
Σε όλα τα υπόλοιπα τον Βρίσκω λάθος.όχι ρεύμα,όχι μίνι μάρκετ,όχι μουσική τι λες τώρα.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτί δεν είχε ψυγείο για να βάλεις μέσα ένα νερό,ούτε κουζίνα.Αυτός θεωρούσε οτι έχει κουζίνα επειδή διέθετε ένα δωμάτιο με πρίζες και ένα τραπέζι και τα είχε ονομάσει έτσι.Ούτε ψυγείο,ούτε ένα μάτι ηλεκτρικό,ούτε ένα γκαζάκι,δεν προσέφερε τίποτα.
Οσο για το θέμα της μη κυκλοφορίας μεσα στο χώρο του καταυλισμού παντών τροχοφόρων(οποιαδήποτε ώρα),στην προκειμένη περίπτωση δεν γινόταν διαφορετικά γιατί έτσι κι΄αλλιώς ίσα που χωράγαμε εμείς με τις σκηνές.
Απλά πέρση είχα πάει στην Ελλαφόννησο και με τα ίδια χρήματα,οι παροχές που είχα ήταν απίστευτες,και είχα και την μηχανή μπροστά μου.Αυτά θα βάλω κι΄άλλες φωτό αργότερα για να δημιουργήσει ο καθένας την δική του άποψη.
ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ BRAZ-ΗΛΕΙΟΣ
ΩΧ ! ΑΜΑΝ !!Αρχικά δημιουργήθηκε από bamboozler
Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτί δεν είχε ψυγείο για να βάλεις μέσα ένα νερό,ούτε κουζίνα.Αυτός θεωρούσε οτι έχει κουζίνα επειδή διέθετε ένα δωμάτιο με πρίζες και ένα τραπέζι και τα είχε ονομάσει έτσι.Ούτε ψυγείο,ούτε ένα μάτι ηλεκτρικό,ούτε ένα γκαζάκι,δεν προσέφερε τίποτα.
Οσο για το θέμα της μη κυκλοφορίας μεσα στο χώρο του καταυλισμού παντών τροχοφόρων(οποιαδήποτε ώρα),στην προκειμένη περίπτωση δεν γινόταν διαφορετικά γιατί έτσι κι΄αλλιώς ίσα που χωράγαμε εμείς με τις σκηνές.
Απλά πέρση είχα πάει στην Ελλαφόννησο και με τα ίδια χρήματα,οι παροχές που είχα ήταν απίστευτες,και είχα και την μηχανή μπροστά μου.Αυτά θα βάλω κι΄άλλες φωτό αργότερα για να δημιουργήσει ο καθένας την δική του άποψη.
Αυτο ρε συ ειναι στρατοπεδο συγκεντρωσης οχι καμπιγκ ~~~~~~~~~
Καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα μια μερα με καμπιγκ και σκηνη !!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν πας σε πολύ καλά οργανωμένο κάμπινγκ είναι καταπληκτικά....Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
ΩΧ ! ΑΜΑΝ !!
Αυτο ρε συ ειναι στρατοπεδο συγκεντρωσης οχι καμπιγκ ~~~~~~~~~
Καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα μια μερα με καμπιγκ και σκηνη !!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αλλά αυτό ούτε στρατόπεδο συγκέντρωσης δεν είναι !!
:a29: :a015: :a015:![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Πήγα κι εγώ λοιπόν στη Σκιάθο
ΑΙΣΧΟΣ
άμα ξαναπάω να με χέσεις, ούτε νεκρός...
πανακριβο χωρις φαι της προκοπής μαλακας κοσμος
Για παράδειγμα:
8,5 ? το Μοχίτο
6-7 ? η χωριάτικη ένα χάλι χωρίς λάδι....
150 ? αστακομακαρονάδα για 4 άτομα η οποία ήταν επιεικώς για τον φούτσο.
Το PIZ BUINN στον ΑΒ Αθήνα 8,50 ? στην Σκιάθο οπουδήποτε 19,90 ?!!!
Καφές σε καφετέρια 4,00 ?
Οι τιμές στα Σουπερμαρκετ 120% πάνω από της Αθήνας.
Ψάρι φρέσκο ούτε για δείγμα
Όστρακα επίσης
Έπιασε μια βροχή και πουλαγαν τις σακουλες 5 ?
Βρωμα και δυσωδία στην πόλη
Μπαρ με μουσική μωσαικό δεκαετιας, 20ετίας, 60ετίας αντε χαίρετε και θα σας δω στο πλοίο
4 μακαρονάδες + 1 πίτσα για τον πίτσο + 45 κοκα κολες για τους στερημενους/-ες και μια σαλάτα 85 ?. Ευτυχώς που λεφτά έχουμε...να φαν κι οι κότες
Το σπίτι του παπαδιαμάντη όλα τα λεφτά αν και οι σκατόβλαχοι ότνα ζούσε τον θεωρούσαν τρελό και μπεκρή. Α ρε επαρχία ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
ουρντου ρε σκατοβλαχοι ποτε πια Σποράδες
Υ.Γ Εχω κανει τη μαλακια και εχω παει σε όλες τις Σκατοσποράδες , ευτυχώς είχα καλή παρέαπου έπινε μονο κοκα κολα ισαμε 34 τη μερα
για τις βιταμινες πάντα εεε :hypnotize
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
Έλα ρε Ζαν, τώρα, η Σκιάθος είναι πανέμορφο νησί. Έπαθα πλάκα με το που μπήκαμε στο λιμάνι.![]()
Εντάξει το ιταλικό (εστιατόριο, ε; ) μου έκατσε κι εμένα στο στομάχι, άσε που το τεράστιο πιάτο το φαγε η Νοέλα τελικά (η ορίτζιναλ).![]()
Όστρακα δε βρήκατε τελικά;
Η βρώμα ναι, είναι γεγονός μέσα στην πόλη, σε κάποια σημεία.
Ευτυχώς που η κοκά κόλα έχει ενιαία τιμή πώλησης και επιβιώσαμε :rotflmao:
Όσο για το camping, όταν λειτουργούσε αυτό στη βόρεια πλευρά, στην Ασέλινο, επιτρεπόταν να βάλεις τη μηχανή δίπλα στη σκηνή σου, που ήταν δηλάδη σε άνετους ανεξάρτητους χώρους, μέχρις την 1 μετά τα μεσάνυχτα. Μετά την άφηνες μπροστά στη reception, στο parking που ήταν ΜΕΣΑ στη camping ή την έπαιρνες στα χέρια. Βολικό για όλους και λογικό!![]()
Δημοκρατικοτατη καμπινικη διαβιωση δηλαδη !Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Έλα ρε Ζαν, τώρα, η Σκιάθος είναι πανέμορφο νησί. Έπαθα πλάκα με το που μπήκαμε στο λιμάνι.![]()
Εντάξει το ιταλικό (εστιατόριο, ε; ) μου έκατσε κι εμένα στο στομάχι, άσε που το τεράστιο πιάτο το φαγε η Νοέλα τελικά (η ορίτζιναλ).![]()
Όστρακα δε βρήκατε τελικά;
Η βρώμα ναι, είναι γεγονός μέσα στην πόλη, σε κάποια σημεία.
Ευτυχώς που η κοκά κόλα έχει ενιαία τιμή πώλησης και επιβιώσαμε :rotflmao:
Όσο για το camping, όταν λειτουργούσε αυτό στη βόρεια πλευρά, στην Ασέλινο, επιτρεπόταν να βάλεις τη μηχανή δίπλα στη σκηνή σου, που ήταν δηλάδη σε άνετους ανεξάρτητους χώρους, μέχρις την 1 μετά τα μεσάνυχτα. Μετά την άφηνες μπροστά στη reception, στο parking που ήταν ΜΕΣΑ στη camping ή την έπαιρνες στα χέρια. Βολικό για όλους και λογικό!![]()
![]()
Οταν ηθελες να κλασεις επρεπε να φορεσεις κλανιολα για να μη ξυπνας τους γειτονες ;;
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: