ίσως να είναι και μπαταρία. το δικό μου δίνει λίγο πιο χαμηλό ρεύμα, αλλά από την τελευταία φορά που έβαλα καλή μπαταρία δεν είχα ξανά πρόβλημα. έχω πάει κι εγώ ιδρωμένος στη δουλειά!Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Να ρωτησω και εγω κατι,ειχα ενα θεμα το χειμωνα,δεν επαιρνε μπροστα με τιποτα. Ειχα παει ιδρωμενος πολλες φορες στη δουλεια.. Τελικα οταν το λυσαμε για να τραμπαρουμε τα πραματα σε ενα αλλο τρακαρισμενο, ειδαμε οτι δε δουλευε η τρομπα βενζινης.
Παιζει να ηταν αυτο που δεν επαιρνε με τιποτε το μηχανακι?
Γιατι τωρα που ερχεται χειμωνας δε θελω να τραβαω τα ιδια.
πάντως θέλει κόλπο για να πάρει με τη μια μπροστά. βέβαια η μίζα δουλεύει λίγο περισσότερο, ίσως και 2 δευτερόλεπτα, ακόμη και το καλοκαίρι. σε κάθε περίπτωση χειμώνα-καλοκαίρι, θέλει μίζα με λίγο γκάζι και μόλις ξεκινήσει αμέσως τσοκ για λίγα δευτερόλεπτα, ή για λίγα λεπτά τον χειμώνα. μόλις ζεσταθεί και αφού κάνεις τα πρώτα 100-200 μέτρα, κρατάει σταθερό ρελαντί και δεν σβήνει ποτέ. αν κάνω ο,τιδήποτε άλλο και δεν πετύχω καλά τον συνδυασμό ή που θα το μπουκώσω ή που θα μου σβήσει.στις πολύ κρύες μέρες ανοίγω πρώτα όλο το τσοκ και πατάω μίζα πάλι με λίγο γκάζι. μπορεί να μην πάρει με τη μια, αλλά τελικά με τις πολλές θα πάρει. έχω παρατηρήσει ότι του αρέσουν περισσότερο οι φθινοπωρινές θερμοκρασίες, όχι όμως ότι έχει πρόβλημα ακόμη και σε ακραίες συνθήκες. είναι παντός καιρού σαν puma
![]()