Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: ΚΛΟΠΗ Tdm - 900 ΚΙΤΡΙΝΟ (μοντ. 2002) -- ΒΡΕΘΗΚΕ

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    θα εχουμε το νου μας.....της π@@τανας γινεται παντως ρε γαμωτο...αν δεν μπορεις να το εχεις κλεισμενο το παιζεις κωρονα γραμματα....τι να πεις...υπομονη φιλε....
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Η μηχανή βρέθηκε στην Πρέβεζα... Διαβάστε...

"Τον Ελληνα φαντομά Βασίλη Παλαιοκώστα «βλέπει» η αστυνομία πίσω από τη ληστεία που έγινε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Πρέβεζα. Δύο γιγαντόσωμοι άνδρες που φορούσαν μαύρα κράνη και κρατούσαν βαριοπούλες πλησίασαν στις 2.15 το μεσημέρι της Παρασκευής το υποκατάστημα και κατευθύνθηκαν στον θάλαμο στον οποίο βρίσκεται το ΑΤΜ. Μ’ ένα χτύπημα θρυμμάτισαν το τζάμι και με αστραπιαίες κινήσεις κατευθύνθηκαν στον έντρομο υπάλληλο που εκείνη τη στιγμή ανεφοδίαζε το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων.

Αφού τον γρονθοκόπησαν και τον έριξαν στο έδαφος, του άρπαξαν τα τρία κουτιά που κρατούσε, τα οποία περιείχαν περίπου 190.000 ευρώ, και τα έβαλαν σε σάκους! Αμέσως μετά βγήκαν στον δρόμο, ανέβηκαν σε μια κίτρινη μηχανή μεγάλου κυβισμού που είχαν σταθμεύσει έξω από την τράπεζα και εξαφανίστηκαν. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο ένας από τους δύο είπε στον άλλο να κάνει γρήγορα και να ανέβει στη μοτοσικλέτα για να φύγουν, σε άπταιστα ελληνικά.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της αστυνομίας, ωστόσο παρά τις έρευνες δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος των ληστών. Οπως είπε στην «Espresso» ο αστυνομικός διευθυντής Πρέβεζας Δημήτρης Διαμάντης, «η αστυνομία έχει εξαπολύσει από την πρώτη στιγμή ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών στην Πρέβεζα αλλά και σε ολόκληρη την Ηπειρο». Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι δόθηκε εντολή να ανακληθούν οι άδειες των αστυνομικών προκειμένου να συμμετάσχουν στις έρευνες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο ληστές είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια το χτύπημά τους, αφού γνώριζαν τις ακριβείς ώρες που κλείνει το υποκατάστημα, καθώς επίσης και την ώρα που θα πήγαινε ο υπάλληλος στον θάλαμο με το ΑΤΜ για να το ανεφοδιάσει με χρήματα, ταινίες και φακέλους. Μάλιστα, το γεγονός ότι είχαν σταθμεύσει τη μοτοσικλέτα τους σε σημείο όπου δεν υπάρχει κάμερα καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι οι κακοποιοί δεν είχαν αφήσει απολύτως τίποτα στην τύχη."

nio1981

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tragedian
    Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Η μηχανή βρέθηκε στην Πρέβεζα... Διαβάστε...
    Give me fuel, Give me fire

καθαρα απο περιεργια....τι διαδηκασιες πρεπει να ακολουθησεις να το παρεις πισω?για πε το ιστορικο λιγο....σε πηραν απο την αστυνομια και?

φανταζομαι την χαρα σου φιλε και χαιρομαι....εγω σε 10 μερες θα μετακομησω και την μαριγω (v-strom) δεν θα την παρω μαζι μου...θα την εχω στο μαγαζι και θα πηγαινω απο την δουλεια στο σπιτι με το παλιο το virago που εχω...αν το παρουν χαλαλι τους...το εχω απο το 1994....
    nio1981

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας

Τέτοια να ακούμε, μπράβο!!!!

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Χάρηκα με την εξέλιξη φίλε μου και ελπιζω να μην εχεις προβλήματα με την προέκταση που πηρε το θέμα απο την κλοπή της μοτο και έπειτα.

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    ΠΟυ να τους κοπουν τα χερια...

Ειμαι Πατρα και θα εχω τον νου μου.Μακαρι να την πηρε κανενα πρεζονι και να την εχει παρατησει πουθενα.Γτ δεν εχω ακουσει για κρουσματα κλοπων ολοκληρης μηχανης.Αυτο που παιζει συχνα ειναι ψειρισμα.Ερχονται και περνουν αυτα που θελουν.

Εννοειται οτι εχεις παει αστυνομια να το δηλωσεις ετσι?!Υπομονη .................
    μην αντιγραφεις,αυτη η καταρα ειναι δικη μου,αλλα μια και με προλαβες να συμπληρωσω.

να τους κοπουν και τα ποδια στα τσογλανια

οι ευχες πιασαν τοπο

Ευχαριστώ όλους σας παιδιά.

Η αλήθεια είναι ότι μπαίνω σε μια διαδικασία ανακρίσεων κλπ, η μηχανή θεωρείται μέσο διάπραξης εγκληματικής πράξης, αλλά απ' ότι μου είπε ο Διοικητής στην Πρέβεζα θα τελειώσει σχετικά γρήγορα. Αν τον είχαν συλλάβει τότε θα υπήρχε πρόβλημα και η μηχανή θα είχε κατασχεθεί μέχρι την δικάσιμο...

Τυχερός στην ατυχία μου...

Μπράβο ρε φίλε, πολύ ευχάριστα νέα !!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki

Τα καλυτερα νεα....ευχομαι να μην εχεις και πολλες φθορες

Talking

Ευχαριστώ και πάλι παιδιά. Ανυπομονώ να την πάρω.

Μίλησα με Διοικητή Ασφαλείας Πρεβέζης. Έχει βάλει δικό του εγκέφαλο (ο συναγερμός μου έκοβε εγκέφαλο - βενζίνη), οπότε κρέμονται κάτι καλώδια. Κατά τα άλλα είναι σε άριστη κατάσταση.

Τι κάνω τώρα; Θέλει ηλεκτρολόγο; Πως θα μπει μπροστά; Help!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Εκλαπη Yamaha TDM 900 ΜΑΥΡΗ μοντ. 2006
    από violator στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2009, 13:43
  2. ΚΛΟΠΗ Tdm 900
    από stathis1976 στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2009, 10:28
  3. ΚΛΟΠΗ Tdm 900 ΒΟΗΘΕΙΑ!
    από xpirakox στο forum Κλοπές