Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Triumph Street Triple vs ΚTM Super Duke 2006

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Σου απάντησε ο SVX για ΄μένα.

Αυτό με την μίζα ισχύει. Όταν πρόκειτε να μιζάρεις, καλό θα είναι να το κάνεις με τον δείκτη. Μακριά το χέρι από το γκάζι, για να μην αλλάζεις μίζα 2-3 φορές το χρόνο.
    Και από θέμα αξιοπιστίας;

Να το κάνω πιο λιανά : Triumph ή KTM σε θέμα αξιοπιστίας;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fouskoter
    Και από θέμα αξιοπιστίας;

Ο κόσμος λέει πως χαλάνε και δεν είναι αξιόπιστα. Οι κάτοχοί τους λένε ακριβώς το αντίθετο.
    Διαλέγεις και παίρνεις. Ρίξε όμως και μια ματιά εδώ στα ΚΤΜ όπως σου είπε ο Ζεύκας.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ε κοίτα τα 675 έχουν βγει απροβλημάτιστα, τώρα για να κτμ ας απαντησουν οι κατοχοί τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES

HONDAAAAAAA

υ:γ: Ε ρε γλέντια αν το δει ο DUKAS.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Έριξα παιδιά και διάβασα αρκετά προβλήματα σε θέματα αξιοπιστίας αλλά σε παλιότερα μοντέλα. Δεν ξέρω μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    το λοιπόν...

Το super duke είναι σούπερσπορτ με τιμόνι.έχει μικρή αυτονομία ,μερικές φορές σε απελπιστικό βαθμό,έχει θέματα αξιοπιστίας αλλά όχι στο βαθμό που ακούγεται(όλα τα μηχανάκια έχουν ζητήματα και προβλήματά),είναι ιδανικό όπλο για ερασιτεχνικά τρακντέι(γι'αυτό το πήρα εγώ),ειδικά για τα μέγαρα και για κλειστές διαδρομές...

Την χρόνια που βγήκε ήταν ο ορισμός των streetfighter και εξακολουθεί να είναι μαζί με το τουονο της απριλια...

Όσοι έχουν ανεβεί στη σελα του το έχουν ερωτευτεί...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    το λοιπόν...

Το super duke είναι σούπερσπορτ με τιμόνι.έχει μικρή αυτονομία ,μερικές φορές σε απελπιστικό βαθμό,έχει θέματα αξιοπιστίας αλλά όχι στο βαθμό που ακούγεται(όλα τα μηχανάκια έχουν ζητήματα και προβλήματά),είναι ιδανικό όπλο για ερασιτεχνικά τρακντέι(γι'αυτό το πήρα εγώ),ειδικά για τα μέγαρα και για κλειστές διαδρομές...

Την χρόνια που βγήκε ήταν ο ορισμός των streetfighter και εξακολουθεί να είναι μαζί με το τουονο της απριλια...

Όσοι έχουν ανεβεί στη σελα του το έχουν ερωτευτεί...
    Thanks και κάτι τελευταίο. Με τον συμπλέκτη και τον γκάζι τι παίζει? Διάβασα σε σε ενα forum ότι δεν πρέπει να το συμπλεκτάρεις. Ισχύει; Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα αρχικά μου post.

Thanks και κάτι τελευταίο. Με τον συμπλέκτη και τον γκάζι τι παίζει? Διάβασα σε σε ενα forum ότι δεν πρέπει να το συμπλεκτάρεις. Ισχύει; Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα αρχικά μου post.
    όχι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο.
    Και να ξέρεις ένα πράγμα.τα ΚΤΜ θέλουν μάστορα που να ξέρει τι παίζει με δαυτα ,γιατί αλλιώς υπάρχει κίνδυνος αντί να στο φτιάξει να στο χαλάσει περισσότερο.και αυτό όχι τόσο όσων αφορά το μηχανάκι σαν κινητήρα ή πλαίσιο που είναι κατασκευή της ίδιας της ΚΤΜ,αλλά όσων αφορά τα περιφερειακά του,τα οποία είναι μεν κορυφαία αλλά σαν κορυφαία θέλουν ειδική μεταχείριση...και τα παραδείγματα άπειρα από προσωπική εμπειρία...

The most Bin's WINS !!! Το avatar του/της lkol
    αν πας γα SD πάντως, απέφυγε το προηγούμενο μοντέλο.
    Η αυτονομία του είναι ενοχλητικά μικρή κ αυτό είναι κάτι που θα το βρίσκεις μπροστά σου καθημερινά.
    Με 9k μπορείς να βρεις ένα άψογο μεταχαειρισμένο 07+ το οποίο θα ευχαριστηθείς πιο πολύ...

Από αξιοπιστία, εγώ είχα ένα SD R κ άλλαξα μια φορά το ρελέ της μίζας γιατί είχε πάρει υγρασία κάπου στα 25k χλμ ... Το έδωσα στα 30k χλμ κ το ευχαριστιέται ακόμα ο επόμενος ιδιοκτήτης του απ' όσο ξέρω

Γενικά τα ψεκαστα μοτέρ του LC8, δεν έχουν βγάλει προβλήματα. Τα μόνα θέματα που μπορεί να συναντήσεις, είναι σε περιφαρειακές μαλακίες, όπως η τρόμπα του συμπλέκτη. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν αξίζει να σε ανησυχήσουν κ να σε αποτρέψουν από την αγορά

Για τη σύγκριση μεταξύ Triple κ SD, νομίζω πως αν τα καβαλήσεις κ τα δυο, θα δεις πόσο διαφορετική θέση οδήγησης κ φιλοσοφία έχουν κ θα αποφασίσεις πιο εύκολα σε αυτή που σου ταιριάζει.

ε, κ μια φωτό τιμής ένεκεν...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sduke (large).gif 
Προβολές:	235 
Μέγεθος:	68,7 KB 
ID:	200627

Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
    αν πας γα SD πάντως, απέφυγε το προηγούμενο μοντέλο.
    Η αυτονομία του είναι ενοχλητικά μικρή κ αυτό είναι κάτι που θα το βρίσκεις μπροστά σου καθημερινά.
    Με 9k μπορείς να βρεις ένα άψογο μεταχαειρισμένο 07+ το οποίο θα ευχαριστηθείς πιο πολύ...

Από αξιοπιστία, εγώ είχα ένα SD R κ άλλαξα μια φορά το ρελέ της μίζας γιατί είχε πάρει υγρασία κάπου στα 25k χλμ ... Το έδωσα στα 30k χλμ κ το ευχαριστιέται ακόμα ο επόμενος ιδιοκτήτης του απ' όσο ξέρω

Γενικά τα ψεκαστα μοτέρ του LC8, δεν έχουν βγάλει προβλήματα. Τα μόνα θέματα που μπορεί να συναντήσεις, είναι σε περιφαρειακές μαλακίες, όπως η τρόμπα του συμπλέκτη. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν αξίζει να σε ανησυχήσουν κ να σε αποτρέψουν από την αγορά

Για τη σύγκριση μεταξύ Triple κ SD, νομίζω πως αν τα καβαλήσεις κ τα δυο, θα δεις πόσο διαφορετική θέση οδήγησης κ φιλοσοφία έχουν κ θα αποφασίσεις πιο εύκολα σε αυτή που σου ταιριάζει.

ε, κ μια φωτό τιμής ένεκεν...
    δε χάνεις ευκαιρία να μας δείξεις τα εργαλείο να κλαίμε πάλι...α ρε λεων...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    δε χάνεις ευκαιρία να μας δείξεις τα εργαλείο να κλαίμε πάλι...α ρε λεων...
    είχα κ καιρό... χαχαχα...

από τα καλύτερα μηχανάκια έβερ. Τι να λέμε...
    Το πετυχαίνω καμιά φορά κ ζηλέυω σαν να μην το είχα καβαλήσει ποτέ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
    είχα κ καιρό... χαχαχα...

από τα καλύτερα μηχανάκια έβερ. Τι να λέμε...
    Το πετυχαίνω καμιά φορά κ ζηλέυω σαν να μην το είχα καβαλήσει ποτέ...
    εμένα μου λες...το απλό εχω και δε το αλλάζω με κανένα,φαντάσου το R.με πειράζουν όλοι στη παρέα "άντε τι θα γίνει θα το χτυπήσεις το RC8" που όντως ρε φίλε μου αρέσει αλλά δεν τον αλλάζω τον υπέρδούκα μου.μόνο με το R θα τον αλλάξω...

Δεν θα ήθελα μεταχειρισμένο. Είμαι λίγο ψείρας με τα υλικά αγαθά μου και δεν μπορώ να το κάνω. Επίσης να διευκρινίσω ότι μένω επαρχία και δεν ξέρω αν ο "μάστορας" εδώ είναι καλός. Αυτό το λέω γιατί όπως είπε ένας φίλος παραπάνω τα μηχανάκια της ktm θέλουν να έχεις και κάποια ειδίκευση.

Η λογική μου λέει να πάρω το triumph, αλλά η καρδιά τον super δούκα. Τι να κάνω ρε παιδιά? Όταν λέμε μικρή αυτονομία πόσα χλμ εννοούμε με μια λογική ταχύτητα; Έχω μπερδευτεί πλέον για τα καλά.

Καλά κ με τα Triumph, δεν είναι ότι έχεις ήσυχο το κεφάλι σου...
    Μάστορα καλό κ έμπιστο θέλεις για όλα τα μηχανάκια πλέον... κανένα από τα σημερινά ss δεν είναι σίγουρα αξιόπιστο.

Για το μεταχείρο, αξίζει να κάνεις ένα συμβιβασμό, γιατί η διαφορά είναι σημαντική μεταξύ 05+ κ 07+ αισθητικά κ πρακτικα
    κ πλέον υπάρχουν πολλά κ καλά μηχανάκια που πωλούνται σε καλές τιμές....

Η απόφαση σε κάθε περίπτωση είναι δικιά σου...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Street Triple Vs Ducati Monster 696
    από loumex στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2008, 22:57
  2. MCN Triumph Street Triple vs Monster, Z, Hornet, GSR, FZ6
    από 618RR στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 13:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ