Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Scooter 50cc Yamaha Aerox

Σημεα ειδα δυο παλικαρακια με Aerox οπως κατεβαινα τα καστρα. Ενα βαμενο χρυσαφοπορτοκαλι κι ενα οπως ειχα το δικο μου, ασπρο-μαυρο-κοκκινο. Μου ελειψε το μπαγασικο...

Το Aerox δυστυχως κοστιζει πολυ γιατι εχει ακριβα περιφερειακα (φρενα-αναρτησεις).

Το μονο που θα μπορουσα να συγκρινω με το Aerox, ειναι το Derbi GP1 Revolution. Εχει σταματησει να βγαινει αλλα εχει αρκετα μεταχειρισμενα απ'οτι ειδα (και ενα καινουριο) σε πολυ καλη τιμη. Το καινουριο μαλιστα εχει 1700 ευρω περιπου.

(Για να μη σου πω να δεις και το GPR 50cc/125cc)

Ε εντάξει... Πιστεύω οτι όλα αυτά είναι μόνο τα μαζεμένα αρνητικά για το 50άρι και αν ησχύουν μερικά βέβαια!Εχω δεί πάρα πολλά άτομα που το 50άρι το έχουν για καλύτερη επιλογή για την χρήση που το θέλω και εγώ που γράφω στο πρώτο κείμενο της συζίτησης.Όσο για την τιμή του είναι το πιο καίνουργιο μοντέλο σε Yamaha Aerox 50cc και από οτι διάβασα για το συγκεκριμένο τα αξίζει...Καλά λάστιχα(Valentino Rossi), καλά φρένα, καλό στήσιμο και πολύ όμορφο σε εμφάνιση!:wacko:
    Yamaha Aerox Race Replica

Ξέρετε μήπως κανένα κατάστημα Yamaha στην Αθήνα;Ή άμα ξέρετε καμία σελίδα (link) που να δείχνει που έχει;
    Yamaha Aerox Race Replica

Καλησπέρα,

πρόσεξα ότι ψάχνεις για 50άρι....και όντως αν το θές χωρίς πολλά προβλήματα και μετατροπές, καλό θα είναι να πάς σε 50αρι μοτοσυκλέτα.

Για μετατροπές το αναφέρω γιατί τα 80-85 θα είναι στο κοντέρ και μετά από μία ώρα θα τα πιάνεις...το έχει φίλος το yamaha γι'αυτό και το λέω. Πραγματικά χλμ είσαι στα 75 σε ευθεία..δεν σου κατακρίνω το μηχανάκι που σου αρέσει, απλά ενημερώνω... ...ο φίλος μου πήρε το yamaha και εγώ είχα πάρει το aprilia sx50 και σε ροπή (δικάβαλο, ανηφόρες, κτλ) και σε τελική τον είχα άνετα.

Το aprilia έχει τελική 85 και 90 αν ζεσταθεί..(ζήτημα 10 λεπτών καλού ανοίγματος) και γενικά σε θέμα συμπεριφοράς στο δρόμο είναι κλάσης ανώτερο..οι τροχοί του είναι 17", όπως οι μηχανές, τα φρένα του τα σπάνε..και οι αναρτήσεις του αποροφούν τα πάντα χωρίς προβλήματα..κοπανήματα...σκέψου το και δες κανένα βιντεάκι εάν δεν μπορείς να το δείς ζωντανά..είναι η καλύτερη λύση...

Τέλος πουλάω το δικό μου αν σε ενδιαφέρει..ρίξε μια ματιά

Φιλικά πάντα...εδώ...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από digimonscot
    Καλησπέρα,

πρόσεξα ότι ψάχνεις για 50άρι....και όντως αν το θές χωρίς πολλά προβλήματα και μετατροπές, καλό θα είναι να πάς σε 50αρι μοτοσυκλέτα.

Για μετατροπές το αναφέρω γιατί τα 80-85 θα είναι στο κοντέρ και μετά από μία ώρα θα τα πιάνεις...το έχει φίλος το yamaha γι'αυτό και το λέω. Πραγματικά χλμ είσαι στα 75 σε ευθεία..δεν σου κατακρίνω το μηχανάκι που σου αρέσει, απλά ενημερώνω... ...ο φίλος μου πήρε το yamaha και εγώ είχα πάρει το aprilia sx50 και σε ροπή (δικάβαλο, ανηφόρες, κτλ) και σε τελική τον είχα άνετα.

Το aprilia έχει τελική 85 και 90 αν ζεσταθεί..(ζήτημα 10 λεπτών καλού ανοίγματος) και γενικά σε θέμα συμπεριφοράς στο δρόμο είναι κλάσης ανώτερο..οι τροχοί του είναι 17", όπως οι μηχανές, τα φρένα του τα σπάνε..και οι αναρτήσεις του αποροφούν τα πάντα χωρίς προβλήματα..κοπανήματα...σκέψου το και δες κανένα βιντεάκι εάν δεν μπορείς να το δείς ζωντανά..είναι η καλύτερη λύση...

Τέλος πουλάω το δικό μου αν σε ενδιαφέρει..ρίξε μια ματιά εδώ.....

Φιλικά πάντα...
    δεν είναι σαν μηχανή.. ΕΙΝΑΙ μηχανή.. απλά μικρού κυβισμού.. δεν υστερεί όμως πουθενά αλλού.. έκανες πολύ καλή επιλογή να ξεκινήσεις με κάτι τέτοιο..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    δεν είναι σαν μηχανή.. ΕΙΝΑΙ μηχανή.. απλά μικρού κυβισμού.. δεν υστερεί όμως πουθενά αλλού.. έκανες πολύ καλή επιλογή να ξεκινήσεις με κάτι τέτοιο..
    Το ξέρω και ευχαριστώ,

και σκέφτομαι να συνεχίσω το motard στύλ, με το suzuki dr400-z...έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και μου αρέσει πολύ.!αλλά μην αλλάζουμε θέμα...

MEGALO LATHOS TO AEROX KATHOLOU OIKONOMIKO AN TO THES GIA BOLTA MONO PARE ENA AGILITY KYMCO POLI MOURATO MONO BENZINI K EFIGES...TORA GIA 50ARI OTI KAI NA PARIS PAO APO 70 KANENA DN PAI...KOLOMIXANAKIA OLO ZIMIES THA S BGALOUN ANEBAZI THERMOKRASIA PSIGIO LADIA....THA SE FANE TA LEFTA TA SINERGEIA AKOUME..OSO GIA METAXEIRISMENO AN DN INE KALA STROMENO AKOMA XEIROTERO FILE

Αρχικά δημιουργήθηκε από NEAPOLI S3
    MEGALO LATHOS TO AEROX KATHOLOU OIKONOMIKO AN TO THES GIA BOLTA MONO PARE ENA AGILITY KYMCO POLI MOURATO MONO BENZINI K EFIGES...TORA GIA 50ARI OTI KAI NA PARIS PAO APO 70 KANENA DN PAI...KOLOMIXANAKIA OLO ZIMIES THA S BGALOUN ANEBAZI THERMOKRASIA PSIGIO LADIA....THA SE FANE TA LEFTA TA SINERGEIA AKOUME..OSO GIA METAXEIRISMENO AN DN INE KALA STROMENO AKOMA XEIROTERO FILE
    Φίλε μου το agility έχει τελική 60+ και πάλι είναι 4χρονο, που σημαίνει ότι σε ανηφόρες αδιανόητο να ανεβεί..με δικάβαλο δεν τραβάει και τέλος αν θές να κάνεις 10 χιλιόμετρα παραπάνω θα σε ταλαιπωρήσει..

Επίσης υπάρχουν 50άρια με τελική πάνω από 70..και ένα από αυτά είναι και το δικό μου(aprilia sx50)..και δεν έχει απλά 2χρονο κινητήρα όπως το κάθε scooter, αλλά 2χρονο κινητήρα μηχανής..με σασμάν κτλ...προβλήματα δεν βγάζει, δεν σκούζει, δεν σπάνε τα πλαστικά ούτε τρίζουν, και γενικά είναι ένας πολύ καλός δάσκαλος για δίκυκλο(ιδιαίτερα για πρώτο)...και δεν ανεβάζει θερμοκρασία ...σε εμένα τουλάχιστον σε ανηφόρες και τέτοια 2 χρόνια που το έχω δεν μου έχει ανεβάσει ποτέ

Τέλος πολλά μεταχειρισμένα μηχανάκια είναι καλοσυντηριμένα..το ότι είναι μεταχειρισμένο δεν σημαίνει ότι είναι για πέταμα.... όπως και για το δικό μου που το πουλάω, είναι πολύ καλά στρωμένο λόγω της συντηριτικότητας μου, φαίνεται και από την διαφορά τελικής..ολόιδιο μηχανάκι έχει ένας στο το apriliabikers και μου έλεγε ότι έχει τελική 70 και 75 στα καλά του..ενώ εμένα 85 με 90+(όχι 100 έλεος!)

Σόρρυ για την ''απότομη'' απάντηση μου, αλλά μην είσαι απόλυτος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz

Aprilia SR50 Racing

Αρχικά δημιουργήθηκε από NEAPOLI S3
    το δικό μου Aprilia SR50 Racing περισσότερα προβλήματα δημιούργησε παρά έλυσε..τσίμπησα από την γκλαμουράτη επιγραφή Valentino Rossi και τα φαντεζί πλαστικά μέρη..αλλά από λειτουργική άποψη νομίζω ότι ήταν υποδεέστερο.

καταρχήν θυμάμαι ότι άλλαζα ψυκτικό υγρό συχνά γιατί ανέβαζε θερμοκρασία το καλοκαίρι..θυμάμαι ότι έκανα στάσεις για να πέσει σε φυσιολογικά επίπεδα...ακόμα ήταν αδύναμο στην ανηφοριά και ούτε συζήτηση για δικάβαλο...

θυμάμαι ότι είχα αλλάξει ένα κιτ racing malossi για να το κάνω πιο δυνατό αλλά δεν είδα και τόση δα διαφορά..αντε να πήγαινε με 110χλμ/ώρα..

από συντήρηση έβαζα λάδι Castrol 2stroke for scooters ή Valvoline..αν θυμάμαι καλά στα 15ευρώ η συσκευασία..

να πω την ταπεινή μου γνώμη όταν το αντάλλαξα με άλλη μηχανή μεγαλύτερου κυβισμού, ένιωθα ένα βάρος να φεύγει από πάνω μου..ουφ και ουφ με την ταλαιπωρία..

Δεν ξέρω για άλλα 2χρονα τι να πω αφού δεν είχα άλλο..ελπίζω τουλάχιστον να μην έχουν τα ίδια προβλήματα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από digimonscot
    Καλησπέρα,

Τέλος πουλάω το δικό μου αν σε ενδιαφέρει..ρίξε μια ματιά εδώ.....

Φιλικά πάντα...
    Το λινκ που έβαλες όταν κάνω κλικ ανοίγει ο browser το email και όχι την αγγελία πώλησης σου..

φιλικά
    Άρης

Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
    Το λινκ που έβαλες όταν κάνω κλικ ανοίγει ο browser το email και όχι την αγγελία πώλησης σου..

φιλικά
    Άρης
    Το έφτιαξα...τώρα είναι η αγγελία στο λινκ,

Ευχαριστώ...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. YAMAHA AEROX ROSSI REPLICA 50cc
    από pavlaras1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 02:48
  2. YAMAHA AEROX ROSSI REPLICA 50cc
    από pavlaras1 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket