Καλό ξεκίνημα και από μένα!!!![]()
Σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας και είμαι και εγώ σε μια παρόμοια αναζήτηση αλλά για αρκετά πιο .....μακριά.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας και είμαι και εγώ σε μια παρόμοια αναζήτηση αλλά για αρκετά πιο .....μακριά.
Α-μήχανος καβαλάρης
Αρχικά δημιουργήθηκε από apaleftos
Καλή τύχη και σε εσένα, σου εύχομαι τα καλύτερα.![]()
Όλο το άγχος νομιζω είναι μέχρι να φύγεις, μόλις εγκατασταθείς κάπου, πιστεύω ηρεμείς λίγο και αναδιοργανώνεσαι.
![]()
Καλό κουράγιο αδερφέ και όλα να σου βγούν όπως τα θες.![]()
![]()
Αχ Χίος...! Βολισσός, Πυργί, Μεστά, Μαύρα Βόλια, ΝτιμΧίος..![]()
:rotflmao:
Μόλις βρεθούν αυτά που ζητάς ετοιμάσου για ζωή χαρισάμενη, όμορφο νησί, όμορφοι άνθρωποι. Κι ένα χωμάτινο να πάρεις Γιώργη, θα σου χρειαστεί!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αχ Χίος...! Βολισσός, Πυργί, Μεστά, Μαύρα Βόλια, ΝτιμΧίος..![]()
:rotflmao:
Μόλις βρεθούν αυτά που ζητάς ετοιμάσου για ζωή χαρισάμενη, όμορφο νησί, όμορφοι άνθρωποι. Κι ένα χωμάτινο να πάρεις Γιώργη, θα σου χρειαστεί!
![]()
![]()
μωρο μου!
![]()
Φίλε την καλύτερη κίνηση θα κάνεις με το να φύγεις απο την Αθηνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
Παίδες καλημέρα...
Έφτασε η ώρα να την κάνω από το χάος της Αθήνας στο τέλος του μήνα, και ψάχνω σπίτι στην όμορφη Χίο.![]()
Και εγώ την έκανε απο την Αθήνα (Πειραιας) πριν απο 4 χρονια για Ηράκλειο.
Αλλη ζωή, αλλοι ρυθμοί, άλλοι ανθρωποι παρολο που είναι μεγάλη πολη.
Σου ευχομαι καλο ξεκίνημα και ολα θα πάνε καλα...
Υ.Γ οταν βολευτείς, σε περιμένω για καφέ στο χωριό μου-Μεστα τον Άυγουστο που θα είμαι για relax...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
στο χωριό μου-Μεστα τον Άυγουστο που θα είμαι για relax...
![]()
Τι σε χαλασε?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Και γαμώ τα χωριά ειναι!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!
ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
μια απορια μονο: γιατί χίο και όχι πχ μυτιλήνη ή κρήτη?
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Τι σε χαλασε?
Και γαμώ τα χωριά ειναι!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οχι βρε ταρνανα! δε με χαλασε τπτ!
Απλα δεν ηξερα πως ησουν ουριος!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!
ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
μια απορια μονο: γιατί χίο και όχι πχ μυτιλήνη ή κρήτη?
![]()
πλακα κανω, γ@μω τα μερη και τα 2 που ειπες!![]()
Μπράβο!!!! Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου!!! Και δεν θέλει κόπο τρόπο θέλει![]()
Σε μια νύχτα έφυγα από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και σε μια νύχτα έφυγα μετά από 3 χρόνια κι από Αθήνα για Ηράκλειο.
Εντάξει μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο και να χρωστάω τα έντερα μου στις τράπεζες (τα οποία εγώ έχω διαγράψει) αλλά πλέον έχω τα νεύρα μου και το στομάχι μου στην θέση του.
Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα κι εγώ ένα μικρότερο νησί... αλλά κι εδώ κάτω μια χαρά είναι
Όποιος μπορεί να φύγει από τα τρελοκομεία Αθήνα - Θεσσαλονίκη να το κάνει άμεσα γιατί έρχονται δύσκολες μέρες.....
Και πάλι μπράβο σου γι αυτή την απόφαση!!!!!!!
![]()
![]()
και απο μενα μπραβο για την αποφαση σου, και εγω μετα απο 30 χρονια θεσσαλονικη εχω σκοπο μες στα επομενα 2 χρονια το πολυ να την κανω για επαρχια (λειβαδια μαλλον)
Στη χιο φετος εχω κατεβει 7 φορες (!) μες στο χειμωνα (ειναι το αμορε εκει φετος διορισμενη) , το σαβ/κο θα ειμαι εκει επισης αν δω κατι θα ενημερωσω,τα ενοικια παντως που ψαχναμε τον σεπτεμβρη για επιπλωμενο βεβαια, δεν επεφταν κατω απο τα 300. παντως κι εγω για την χιο και τους ανθρωπους της κι εγω τα καλυτερα εχω να πω, ειναι μπροστα το νησι σε πολλα θεματα και το καλο επισης ειναι οτι δεν στηριζεται μονο στον τουρισμο και εχει κοσμο ολο το χρονο. Καλη επιλογη!σιγουρα θα την βρεις την ακρη εκει, και η ψυχολογια τους ειναι αλλιως αφου απ οτι εχω καταλαβει για την κριση ακουν μονο απο τις ειδησεις
Η εσωτερική μετανάστευση μόλις άρχισε!
Φίλε να σου πάνε όλα καλά στην καινούργια σου ζωή!
![]()
![]()
Φίλε την καλύτερη κίνηση θα κάνεις με το να φύγεις απο την Αθηνα.
Και εγώ την έκανε απο την Αθήνα (Πειραιας) πριν απο 4 χρονια για Ηράκλειο.
Αλλη ζωή, αλλοι ρυθμοί, άλλοι ανθρωποι παρολο που είναι μεγάλη πολη.
Σου ευχομαι καλο ξεκίνημα και ολα θα πάνε καλα...
Υ.Γ οταν βολευτείς, σε περιμένω για καφέ στο χωριό μου-Μεστα τον Άυγουστο που θα είμαι για relax...
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω έρθει στο χωριό σου, σίγουρα θα τα πούμε τον Αύγουστο, θα σου στείλω πμ για καφέ!![]()