Αν δεν έχεις εσύ τα μέτρα του βαθύτη τότε έχει σίγουρα αυτός τα δικά σου. Αυτό σημαίνει ψαροντούφεκο με ζευγάρι. Στα 25 δεν βουτάς με τον οποιοδήποτε. Ακόμα και αν τα έχει αυτά τα μέτρα.
Εξάλλου το καλύτερο ψαροντούφεκο γίνεται στα ρηχά.![]()
Αν δεν έχεις εσύ τα μέτρα του βαθύτη τότε έχει σίγουρα αυτός τα δικά σου. Αυτό σημαίνει ψαροντούφεκο με ζευγάρι. Στα 25 δεν βουτάς με τον οποιοδήποτε. Ακόμα και αν τα έχει αυτά τα μέτρα.
Εξάλλου το καλύτερο ψαροντούφεκο γίνεται στα ρηχά.![]()
Sent from me using a computer.
ωραιο θρεντακι...![]()
κανω 5 κατι λιγοτερο απο πεντε χρονακια , αλλα απο σχολη καταδυσης κτλ![]()
εχω και δυο οπλακια , ενα DEMKA 90 AMI I , και ενα DEMKA 90 VELOS (![]()
![]()
) ....
οποιος θελει κανονιζουμε μοτοβολτα για καφεδομπυροποτο και βλεπωντας και κανωντας....![]()
απο τα 5 περιπου βουταγα παρεα με τον φαδερ (καθαρα ερασιτεχνικα)
με μια βεργα με τριαινα μονο,ωσπου στα 7 περιπου,
μια μερα,οσο ανεβαινε ο φαδερ,που ειχε μηνει απο αναπνοη,
ειχα βουτηξει εγω σε βαθος 6~ μετρων και ανεβαζα το χταποδι![]()
και κονομισα το πρωτο ψαροντουφεκο ενα 60αρι τζουνιορ![]()
απο τοτε και για τα επομενα 10 χρονια βουταγα τα καλοκαιρια (και οχι μονο)
καθημερινα τουλαστιχον 4-7ωρες τη μερα..
αλλα δυστυχως τα τελευταια 10 χρονια,κατι τα σχολεια,
κατι ο στρατος και μετα η δουλεια,μου το εκοψαν το αθλημα.
πλεον αν βουτηξω μια με δυο φορες το χρονο ειναι αθλος![]()
ακομα οι αντοχες μου δεν ειναι μεγαλες τσιγαρα κτλ
και δεν βουταω πλεον σε μεγαλα βαθη 3-4 μετρα και πολυ ειναι...
για την ιστορια να πω οτι ειμαι καθαρα ερασιτεχνης και αυτοδιδαχτος,
δεν εχω παρακολουθισει καποιο σχολειο κτλ
καλες βουτιες και ψαριες σε ολους!!!![]()
![]()
πς α! και καλα ψεματα!!!! (πω-πω και μηχανοβιοι και ψαραδες... αστα να πανε![]()
)
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Καμιά λύση για το θάμπωμα της μάσκας έχουμε ρε παλικάρια?
Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:
Κάψιμο του κρυστάλου με αναπτήρα για να φύγουν τα υπολείμματα συλικόνης (όχι μία φορά αλλά κάμποσες).
Πλύσιμο με σαπούνι για πιάτα.
Βούρτσισμα με οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα.
Αντιθαμβωτικό λίγο πριν τη βουτιά.
(μερικά ακούγονται κουλά σε μένα τουλάχιστον αλλά μου τα είπαν "γνώστες" γι'αυτό και τα δοκίμασα).
Για να μπω και στην κουβέντα και να μη ζητάω μόνο απαντήσεις, από 15 χρονών βούταγα αρχικά με κάτι αυτοσχέδια καμάκια και σιγά σιγά πήρα τουφέκι.
Ποτέ δεν ήμουν τακτικός αλλά θα έκανα 5-10 βουτιές το καλοκαίρι.
Η μ@λ@κία είναι ότι πέρσι που αποφάσισα να εξοπλιστώ με στολές, καλό ντουφέκι και λοιπά, άρχισα ξαφνικά να αγριεύομαι όταν έχει καιρό στο σκάφος του πατέρα μου. Στα καλά του καθουμένου απλά έλαχε.
Παίζει το ΣΚ να πάω για την πρώτη βουτιά φέτος και βλέπουμε.
Καλές βουτιές να έχουμε!![]()
Κράτα κοντή ψαροβελόνα τότε....Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
κοίτα θα βγούμε πρώτα να γνωριστούμε. Μετά θα πάμε για μία πάστα. Μετά για ένα ποτό. Και μετά πάμε και για ψάρεμα.
:rotflmao:
Αν το ψαροτούφεκο για κάποιον είναι βουτάω 25 μ. και έχω ζευγάρι για να με σώσει από μια στραβή στα 20 μ., τότε πηγαίνεις μόνο με κάποιον που εμπιστεύεσαι την ζωή σου.
Αν βουτάς μόνο για να περάσεις ευχάριστα και χαλαρά βουτάς με παρέα όποιον δεν έχει δολοφονικές τάσεις και iq λιγότερο από το χιόνι.
Χαλλλλαρά σε λέω. Θα σε περάσω από εξεταστική επιτροπή.
byr0n δεν θα χει βάρκα η Σαμοθράκη αλλά θα χει όρεξη για κολύμπι. Είδωμεν
Εκτός απ΄το νότιο μη προσβάσιμο χωρίς βαρκα, το μεγαλύτερο κομμάτι του νησιού έχει αμμουδιές. Στο πουθενά κάπου στους Κήπους είχα βρει ένα μικρό κομμάτι και πήγαινα για σαργούς και μελανούρια.
Στην ελεύθερη το ζευγάρι που είναι ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!! είναι η διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου. Εχοντας την δυσάρεστη εμπειρία να βγάλω το χτυπημένο από υποξία ζευγάρι μου ευτυχώς ζωντανό, είναι μια εμπειρία που δεν θα ήθελα ποτέ να ξαναζήσω και εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας. Σε ένα ποσοστό 60-70% ήταν και ο λόγος που σταμάτησα το ελεύθερο και το ψάρεμα.
Μην είσαστε ποτέ ήσυχοι. Ούτε υπεραερισμός χρειάζεται να έχει προηγηθεί, ούτε τραβηγμένο καρτέρι ούτε κούραση. Μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή μιας και η υποξία είναι ύπουλη.
Καλύτερα στο 70-80% των μέτρων μας με ασφάλεια, παρά βουτιές στο χάος για οποιοδήποτε κωλόψαρο.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipe_smoker
Καμιά λύση για το θάμπωμα της μάσκας έχουμε ρε παλικάρια?
αδερφε αν δεν φτυσεις μεσα δουλεια δεν κανεις:o :o
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Πιάστε κόκκινο!!:rotflmao:
Αυτό ήταν από τα πρώτα που δοκίμασα!
Δεν είδα προκοπή!
Ότι έχει να κάνει με "ένδυση κεφαλιού" (τι λέω πάλι ο μπαγάσας) δε μου κάθεται!
Το πρώτο θρεντ που άνοιξα εδώ μέσα ήταν ότι έβαζε νερά το κράνος.
Τώρα εκφράζομαι και για το πρόβλημα μάσκας!
Άντε με το καλό να ποστάρω και στο κοσμοπόλιταν για αστοχία συνθετικού υλικού σε σκουφί louis vuitton!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
κοίτα θα βγούμε πρώτα να γνωριστούμε. Μετά θα πάμε για μία πάστα. Μετά για ένα ποτό. Και μετά πάμε και για ψάρεμα.
:rotflmao:
Αν το ψαροτούφεκο για κάποιον είναι βουτάω 25 μ. και έχω ζευγάρι για να με σώσει από μια στραβή στα 20 μ., τότε πηγαίνεις μόνο με κάποιον που εμπιστεύεσαι την ζωή σου.
Αν βουτάς μόνο για να περάσεις ευχάριστα και χαλαρά βουτάς με παρέα όποιον δεν έχει δολοφονικές τάσεις και iq λιγότερο από το χιόνι.
Χαλλλλαρά σε λέω. Θα σε περάσω από εξεταστική επιτροπή.
byr0n δεν θα χει βάρκα η Σαμοθράκη αλλά θα χει όρεξη για κολύμπι. Είδωμεν
επειδη εχω κανει 2ο επιπεδο δεν συμενει οτι καθε φορα που βουταω περνω τις κατιφορες και λεω κατσε απο πανω και αμα σε κανω νοημα κατεβα να με ανεβασεις
Απο την αρχη μιλησα για χαλαρη βουτια, να κανουμε χαβαλε και να περασουμε καλα!
και νομιζω οτι ειναι αυτονοητο να γνωρισεις το ατομο με το οποιο θα βουτιξεις!
![]()
Για το θάμπωμα πατάτα ρε ψαροντουφεκάδες του γλυκού νερού. Ωμή και ξεφλουδισμένη βέβαια.
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Τι νόημα να κάνεις δηλαδή?Αρχικά δημιουργήθηκε από fdTolis
επειδη εχω κανει 2ο επιπεδο δεν συμενει οτι καθε φορα που βουταω περνω τις κατιφορες και λεω κατσε απο πανω και αμα σε κανω νοημα κατεβα να με ανεβασεις
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipe_smoker
φανταζομαι η μασκα ειναι καποιας ποιοτητας ε;
αν ειναι,το ενδεχομενο να εκπνεεις απο την μυτη παιζει;
αν οχι,να πας σε εξορκιστη!!!![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
οδοντόκρεμα απλά άφησε την λίγη ώρα να στεγνώσει μετά πλύσιμο και έπειτα πριν βουτήξεις το παραδοσιακό φτύσιμο. Όλοι τελικά ψαρεύετε ε, για αυτό δεν βρίσκω ψάρια!Αρχικά δημιουργήθηκε από pipe_smoker
Πιάστε κόκκινο!!:rotflmao:
Αυτό ήταν από τα πρώτα που δοκίμασα!
Δεν είδα προκοπή!
Το πρώτο θρεντ που άνοιξα εδώ μέσα ήταν ότι έβαζε νερά το κράνος.
Τώρα εκφράζομαι και για το πρόβλημα μάσκας!
Άντε με το καλό να ποστάρω και στο κοσμοπόλιταν για αστοχία συνθετικού υλικού σε σκουφί louis vuitton!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Εχουμε ιδιο οπλο 90 AMI IΑρχικά δημιουργήθηκε από nasosR
ωραιο θρεντακι...![]()
κανω 5 κατι λιγοτερο απο πεντε χρονακια , αλλα απο σχολη καταδυσης κτλ![]()
εχω και δυο οπλακια , ενα DEMKA 90 AMI I , και ενα DEMKA 90 VELOS (![]()
![]()
) ....
οποιος θελει κανονιζουμε μοτοβολτα για καφεδομπυροποτο και βλεπωντας και κανωντας....![]()
![]()
το αλλο που εχω ειναι 75 AMI I
Οσο για συναντιση δειτε αυτο: http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=105274
Για την μασκα: την βαζουμε σε ζεστο νερο πασαλιβοντας την με οδοντοπαστα για κανα 30λεπτο και την σαλιωνουμε πριν βουτιξουμε....
H mystic της sporasub είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
φανταζομαι η μασκα ειναι καποιας ποιοτητας ε;
αν ειναι,το ενδεχομενο να εκπνεεις απο την μυτη παιζει;
αν οχι,να πας σε εξορκιστη!!!![]()
Δεν εκπνέω από τη μύτη.....
Από τώρα προτείνεις εξορκιστή?
Που να έλεγα κιόλας για τα νερά που μου μπάζει κάθε φορά που πιάνω τη μύτη μου για να κάνω αποσυμπίεση..... στον ινδιάνο μάγο "ο καθιστός ροφός" θα με έστελνες?:rotflmao: