παιδια
μην στειλετε πολλα εμαιλ
και
πεσει ο σερβερ τους![]()
![]()
![]()
![]()
παιδια
μην στειλετε πολλα εμαιλ
και
πεσει ο σερβερ τους![]()
![]()
![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
πσιτ, φίλος το λαό ξέχασες... :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Στους βουλευτες της πρωτης ¨εταιρειας¨ στελνεις email θυμιζοντας τους την ψηφο σου και περιμενεις να γινει πραξη η υποσχεση τους....δηλαδη ο διορισμος σου!!!!
Aν ιδεολογικα εισαι προσκειμενος στους δευτερους,στελνεις email παραπονων γιατι δεν προλαβες να φας κι εσυ ¨ενα κομματι ψωμι¨...
Αν ανηκεις στο ΚΚΕ,παλι στελνεις email ρωτωντας αν ειναι καλα στην υγεια τους,καθ΄οτι εχουμε καιρο να ακουσουμε τα γνωστα...¨πλουτοκρατια,καπιταλισμος,κεφαλαιο,αγωνες κλπ¨
Στο τελευταιο κομμα ρωτας τον Ψαριανο πως συμβαδιζει η Φερραρι με την ¨παραγωγικη ισοτητα¨,τον Τσιπρα πως καταφερνει και ακομη διαβαζει τα ιδια που λεει απ΄εξω η Παπαρηγα και ειναι τα ιδια περι ¨πλουτοκρατιας κλπ¨ και τον Λαφαζανη αν αναρρωσε ο κηπουρος του απ΄τη γριπη γιατι ο κηπος στη βιλα στην Ερυθραια κοντευει να γινει δασος...
Απλα πραγματα...![]()
χωρις να εχω διαθεση να υποστηριξω κανενα ψαριανο,αυτη ειναι μια παλια φωτογραφιση για ενα περιοδικο και βρηκε μια φεραρι και φωτογραφηθηκε και εκανε και πλακες, τις γουσταρει βεβαια το εχει ομολογησει και ο ιδιος οπως ολοι μας.δεν ειναι κακο.ειναι εργο τεχνης οπως ενα ντουκατι που το εχει το μουσειο μοντερνας τεχνης της Νεας Υορκης,τη μοναδικη μηχανη.Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Ο Ψαριανος ρε παιδια δεν εχει και καμια Φερραρι της προκοπης.Μια F355 spider εχει 15ετιας.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ενα ντεσεβο εχει για την ιστορια παιδια και μια βεσπα νομιζω.
Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)
οταν μπαινετε σε πορνοσαιτ κ ζηταει email......τωρα ξερετε τι να βαλετε!
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Εντάξει, η ιστορία με τη φεράρρι δεν λέει τίποτα. Στην τελική μπορεί να είχε λεφτά από την οικογένειά του. Επίσης τόσα χρόνια ραδιόφωνο έκανε και ήταν από τους πολυ γνωστούς παραγωγούς. Δεν νομίζω να έπαιρνε τρεις και εξήντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
χωρις να εχω διαθεση να υποστηριξω κανενα ψαριανο,αυτη ειναι μια παλια φωτογραφιση για ενα περιοδικο και βρηκε μια φεραρι και φωτογραφηθηκε και εκανε και πλακες, τις γουσταρει βεβαια το εχει ομολογησει και ο ιδιος οπως ολοι μας.δεν ειναι κακο.ειναι εργο τεχνης οπως ενα ντουκατι που το εχει το μουσειο μοντερνας τεχνης της Νεας Υορκης,τη μοναδικη μηχανη.
ενα ντεσεβο εχει για την ιστορια παιδια και μια βεσπα νομιζω.
Όπως και να έχει από την πολιτική δεν έχει βγάλει λεφτά ο Ψαριανός.
ΥΓ. Πριν γίνει βουλευτής πάντως τον είχα πετύχει στο Κολονάκι με ένα θηριώδες τζιπ. Αλλα κι αυτό δεν λέει τίποτα.![]()
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Έξοχη ιδέα :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
![]()
![]()
![]()
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Απλα πλακα εκανα φιλε μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
χωρις να εχω διαθεση να υποστηριξω κανενα ψαριανο,αυτη ειναι μια παλια φωτογραφιση για ενα περιοδικο και βρηκε μια φεραρι και φωτογραφηθηκε και εκανε και πλακες, τις γουσταρει βεβαια το εχει ομολογησει και ο ιδιος οπως ολοι μας.δεν ειναι κακο.ειναι εργο τεχνης οπως ενα ντουκατι που το εχει το μουσειο μοντερνας τεχνης της Νεας Υορκης,τη μοναδικη μηχανη.
ενα ντεσεβο εχει για την ιστορια παιδια και μια βεσπα νομιζω.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Απλα πλακα εκανα φιλε μου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)
αστοδιαολο μου βγηκε ο καφες απο την μυτη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε σεις, δεν μπορώ να βρω το mail του γερουλάνου.