Το κάθε ένα έχει τα υπέρ και τα κατά του .
Τα βάζεις στην ζυγαριά και επιλέγεις .
Το κάθε ένα έχει τα υπέρ και τα κατά του .
Τα βάζεις στην ζυγαριά και επιλέγεις .
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
25 eyrooooooooΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
σε 2 μηνες (στους οποιους ο ενας σε απραξια) εχω αλλαξει 3 σαμπρελες χοντρες (25 ευρω εκαστη)![]()
η πρωτη που αλλαξα αντεξε 1.5 χρονο! Οπότε ειναι καθαρα θέμα τυχης δυστηχως πότε θα πάθεις λάστιχο, κι άν τρεχεις σε αγωνα, μπροστα στα έξοδα αυτου δεν το πολυσκέφτεσαι να δωσεις κατι παραπανω για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο!
Έτσι πολλοί εχουν εξοικειωθεί με τη χρήση των μούς, άλλοι παλι υποστηριζουν πως το μους δεν αποσβαίνει τα "πρώτα" , δεν λειτουργει σαν προεκταση της αναρτησης όπως λειτουργει η σαμπρέλα δηλαδη, όπως επισης δεν μπορεις να επεμβεις στην φαινομενικη πίεση ελαστικού για να αλλξεις την συμπεριφορα της μοτο...
τα τουμπλις που παραθεσε ο Γιάννης φαίνονται μια καλή μεση λύση, απο την άλλη κάποια προβλήματα στεγανωσης που εχει αναφερει συμφορουμιτης πατρινος δημιουργουν αμφιβολίες...
το καλο τους ειναι πως δεν γερνανε, σε σχεση με τα μους!![]()
γ
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Χοντρή σαμπρέλα ΜΠΡΙΤΖΕΣΤΟΟΟΥΥΝΝΝΝΝ 2 χρονια κλείνει this summer!!!! Kαθαρά θέμα τύχης δεν εχω πατήσει κάτι περίεργο... συμφωνω με κατάνα...
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Μπήκαν σαμπρέλες τελικά, και ήδη, από το λαστιχά μέχρι το σπίτι μου φάνηκε πιο ωραίο το μηχανάκι![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τα τουμπλις που παραθεσε ο Γιάννης φαίνονται μια καλή μεση λύση, απο την άλλη κάποια προβλήματα στεγανωσης που εχει αναφερει συμφορουμιτης πατρινος δημιουργουν αμφιβολίες...
το καλο τους ειναι πως δεν γερνανε, σε σχεση με τα μους! [/B]
Τα προβλήματα στεγανοποίησης τα είχε μάλλον μόνο ο Πατρινός, ημερομηνία λήξης δεν έχουν και εκτός απο το σαμπρελάκι όλα τα άλλα έχουν ισόβια εγγύηση.
Εχθές, XR650 με "στιβαρό" αναβάτη, σε πισινό δύο σκισίματα απο πέτρες, κορδόνι αμπούλα και έφυγε τερματίζοντας αγώνα χωρίς πρόβλημα.
Για το enduro τα mousse είναι μονόδρομος αλλά σε χρήση Cross Country δεν φτουράνε.
Τα Tubliss τα δοκιμάζει η ΚΤΜ για το Dakar του 2011
Τυχαίο?? Δεν νομίζω.....
hellasrally.org