Θα πρεπει να στραφείς σε άλλη κατηγορία μηχανώνΑρχικά δημιουργήθηκε από alres
θέλω μηχανή για ταξίδι που να μην ειναι εξωπραγματικών διαστάσεων και εξόδων και αυτή που μ' αρέσει μου πέφτει μεγάλη γαμώ τα γονίδια γαμώ...![]()
Θα πρεπει να στραφείς σε άλλη κατηγορία μηχανώνΑρχικά δημιουργήθηκε από alres
θέλω μηχανή για ταξίδι που να μην ειναι εξωπραγματικών διαστάσεων και εξόδων και αυτή που μ' αρέσει μου πέφτει μεγάλη γαμώ τα γονίδια γαμώ...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αν την παρει βολτα λες να πει καλυτεα λογια απο το..κατω του μετριου δηλαδη??Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Κάτω του μετρίου είναι τ'αυτιά σου!!
Άκου κάτω του μετρίου...![]()
![]()
Όπου πάει η μία πάει κι η άλλη. Η Τενερέ έχει 150+ χλμ εμβέλεια πιο πολύ απ' την XTR.
Για τον μετρητή, ανάβει λαμπάκι όταν έχουν μείνει 1/3 καυσίμου στο τεπόζιτο.
Γέμισέ τη, μηδένισε τον χιλιομετρητή και έχεις 300χλμ εμβέλεια με την XTR.
ΜΗΝ αγοράσεις μηχανή που δεν σου αρέσει.
Πάρε αυτή που γουστάρεις και σε φτιάχνει.
Έχεις πάει βόλτα την XTR και τη λες κάτω του μετρίου?
Άκου κάτω του μετρίου....![]()
![]()
![]()
![]()
Τη φιλοσοφία δεν καταλαβαίνω που αναφέρεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
κάτω του μετρίου με την έννοια ότι της λείπουν τσιριτσάντζουλα και διάφορα χρηστικά που έχει το τενερε ως άλλης φιλοσοφίας μηχανάκι, αν το λέω καλά.
Κατά τ' άλλα τη δουλειά που θέλω φαντάζομαι θα την κάνει αλλά με άλλο τρόπο, ε;
Έχω κάνει βόλτα το χτ600 χ, οπότε μια μικρή και θετική γνώμη την έχω, αν και έχει διαφορές με το r.
θέλω μηχανή για ταξίδι που να μην ειναι εξωπραγματικών διαστάσεων και εξόδων και αυτή που μ' αρέσει μου πέφτει μεγάλη γαμώ τα γονίδια γαμώ...
Όπως θα κάνεις τη δουλειά σου με την Τενερέ θα την κάνεις και με την XTR.
Ίδιας φιλοσοφίας είναι αυτές. Κάνω τα πάντα με αξιοπρέπεια.
Θα ενθουσιαστείς αν καβαλήσεις την Τενερέ. Ευκολοοδήγητη, φιλική...
Αλλά κοίτα κάτι πιο χαμηλό σε BMW, Aprilia...
H GS650 είναι πιο χαμηλή και έχει αυτά που ψάχνεις.
Η Pegaso Trail είναι κι αυτή πιο χαμηλή.
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Εσύ μη χάσεις ευκαιρία... Καραδοκείς...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αν την παρει βολτα λες να πει καλυτεα λογια απο το..κατω του μετριου δηλαδη??![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Έτσι όπως τα λέτε θα πρέπει να το σκεφτώ διπλά λόγω ύψους. Μένει και μια δοκιμή βέβαια...
οκ, σωστή η σκέψη και μάλλον μια τέτοια γνώμη χρειαζόμουν ώστε να μην παρασυρθώ απ' αυτό που μ αρέσει εμφανισιακά και μετά το μετανιώσω αν δεν μπορώ να την κάνω καλά.
εδώ μιλάμε για τενερε, οπότε για να μην επιβαρύνω το φορουμ, όποιος έχει καμιά ιδέα για κάτι άλλο με βάση αυτά που έλεγα ας στείλει κανένα πμ
μερσι
χαμηλωμα με αφαιρεση υλικου απο την σελα κ μια ρυθμισουλα κ πατας ανετα
panta vromikoi panta laspomenoi
Το μηχανάκι χαμηλώνει με την γνωστή πατέντα και έτσι θεωρητικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
Αλλά αν δεν πας να καβαλήσεις μια, για να δεις ακριβώς το ύψος τι να λέμε?
Μπορεί να είσαι 170 και να έχεις μήκος ποδιών ίδιο με αυτό ενός 176 ή το ανάποδο.... γι αυτό τραβα καβάλα καμια και βλέπεις......
Αν δεν κάνω λάθος κάποιος από Χίο στις ίδιες διαστάσεις με σενα, το χαμήλωσε και δεν είχε πρόβλημα
Να δεις πως τον λέγανε...Αααα,ναι,Φρόντο!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris_a
Το μηχανάκι χαμηλώνει με την γνωστή πατέντα και έτσι θεωρητικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
Αλλά αν δεν πας να καβαλήσεις μια, για να δεις ακριβώς το ύψος τι να λέμε?
Μπορεί να είσαι 170 και να έχεις μήκος ποδιών ίδιο με αυτό ενός 176 ή το ανάποδο.... γι αυτό τραβα καβάλα καμια και βλέπεις......
Αν δεν κάνω λάθος κάποιος από Χίο στις ίδιες διαστάσεις με σενα, το χαμήλωσε και δεν είχε πρόβλημα