Πω πω μαγκες και μετα κραζουμε τον πιτσιρικα που θελει να οδηγησει χωρις διπλωμα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πω πω μαγκες και μετα κραζουμε τον πιτσιρικα που θελει να οδηγησει χωρις διπλωμα!
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Μην τους λες τετοια τωρα ωρε να μπουν και οι αλλοι να δουμε τι θα γινει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
+10![]()
Αλλα και
+11![]()
Δυο φορες εκανα το...........:a13: η δουλεια μου απαιτει να ειμαι στον δρομο συνεχεια και δεν εχω περιθωρια για κατι αλλο (ενταξει !!!! τις περισσοτερες φορες ειχα οδηγο σαν VIP
) .
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
-1 κι εγω...
χωρις πινακιδα μετα εννοειται
:a13:
στην ουρά ρε! άκου -1....
προηγουνται άλλοι λέμε! -9 είσαι![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
εμενα παντως επιδη μου ετυχε (και ουτε ειχα πιει, ουτε καποια άλλη παράβαση είχα κανει-μεγάλη ιστορια το γιατί) έμεινα χωρις δίπλωμα 3 μήνες!
ΜΙΑ φορα μονο μετακόμισα το αμάξι απο το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο για να το πλύνω!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους υπολοιπους που εχετε τα κοτσια να καβαλατε χωρις διπλωμα!
![]()
Κι εσύ ΧΤ καβαλάς Τζιμ?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εμενα παντως επιδη μου ετυχε (και ουτε ειχα πιει, ουτε καποια άλλη παράβαση είχα κανει-μεγάλη ιστορια το γιατί) έμεινα χωρις δίπλωμα 3 μήνες!
ΜΙΑ φορα μονο μετακόμισα το αμάξι απο το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο για να το πλύνω!
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
είναι μεγάλη μαλακία δεν το συζητώ και έχεις απόλυτο δίκιο να ειρωνεύεσαι και να κράξεις αλλά θα ήταν και ψέμα να πω ότι θα έπαιρνα το λεωφορείο για να πάω εκεί που δουλεύωΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
ελπίζω να μην μου τύχει ποτέ
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εσυ οδηγας χτ δε πιανεσαι...εχεις λογο που δε θες να οδηγας..κατανοητο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-11
(κάλλιο να παρανομήσω παρά να παρανοήσω :smilea: )
Dura lex, sed lex.
-13
http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related
ρε μετρατε καλα μην χάσουμε τον μπουσουλα με τους παρανομουντες (μελλοντικους...)Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
-12:rotflmao:
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου