ολα στο προγραμμα ειναι
καλες βολτες κ με προσοχη
:wacko:
ολα στο προγραμμα ειναι
καλες βολτες κ με προσοχη
:wacko:
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Ερχεται και το δικό μου cb1 ωσονούπο από Ρέθυμνο που κοιμόταν...
Ετοιμαστείτε για project.....έκπληξη....
Μπράβο Μαρίνα....
![]()
αυτα ειναι.....εισαι κοπελα και κάνεις μπιπ??
γλυκολογα, ευχολογια, γελακια....χαρουλες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν ησουν αντρας και εκανες το ιδιο...τωρα θα διαβαζες ποστακια γεματα με ""ε αφου εισαι μλκς¨" " παρατα το το αθλημα"" γυρνα το στο σουμπουτεο" "δεν ηξερες δεν ρωταγες "" και αλλα τετοια![]()
![]()
![]()
Καλή αρχή, προσοχή και.....θυμίσου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη να αλλάξεις μια μπαταρία.
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Οχι, είναι κι άλλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΑΜΑΧΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΟΦ-ΡΑΝ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΙΖΑ???
edit: κι αν θυμάμαι καλά ούτε στο Hornet γυρνούσε. Τώρα τι παίζει με το cb1 ας μας πει κανας άλλος!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
αν ησουν αντρας και εκανες το ιδιο...τωρα θα διαβαζες ποστακια γεματα με ""ε αφου εισαι μλκς¨" " παρατα το το αθλημα"" γυρνα το στο σουμπουτεο" "δεν ηξερες δεν ρωταγες "" και αλλα τετοια![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: +1
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πω πω..φιλεναδα..βαλε φωτο του τυπου που καθεται και εχει και το κουραγιο να στα εξηγει ολα αυτα απο το τηλ κτλ
ειναι ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ..
η σε γουσταρει τοσο που μπορεις να του ζητησεις να κανετε και ολικη στο μοτερ μπαι φοουν λεμε.
η τεσπα βαλε μια φωτο σου να καταλαβω και εγω γιατι ειναι τοσο καλος κτλ ο εξπερτ..
φωτο ειχε μπει, παληκάρι......αλλα διαγράφηκε για τους παραπάνω λόγους!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Πω πω..φιλεναδα..βαλε φωτο του τυπου που καθεται και εχει και το κουραγιο να στα εξηγει ολα αυτα απο το τηλ κτλ
ειναι ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ..
η σε γουσταρει τοσο που μπορεις να του ζητησεις να κανετε και ολικη στο μοτερ μπαι φοουν λεμε.
η τεσπα βαλε μια φωτο σου να καταλαβω και εγω γιατι ειναι τοσο καλος κτλ ο εξπερτ..![]()
![]()
οσο για τον αρχιμάστορα.....ειναι οντως ΘΕΟΣ!!![]()
![]()
αν δεν κοιτάς , εκεί που θες να πας.......θα πας , εκεί που κοιτάς....
νταξ πετυχε ο τυπος..Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
οσο για τον αρχιμάστορα.....ειναι οντως ΘΕΟΣ!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
η αλήθεια είναι πως θα μου άξιζαν όλα τα παραπάνω.......αλλα εκτιμώ την ευγένεια και τους τρόπους σας!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
![]()
![]()
μην αγχώνεστε....είμαι σίγουρη οτι στο μέλλον θα σας αναγκάσω να μου τα πειτε!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
η αλήθεια είναι πως θα μου άξιζαν όλα τα παραπάνω.......αλλα εκτιμώ την ευγένεια και τους τρόπους σας!!
μην αγχώνεστε....είμαι σίγουρη οτι στο μέλλον θα σας αναγκάσω να μου τα πειτε!!![]()
![]()
καλα δεν αγχωνομαι....δεν τρεχει τιποτα...
απλα εχει πολυ γελιο η υποθεση....εδω ειναι ικανοι να αρχισεις να κραζεις τα μηχανακια ολων...και να σου λενε... "εε..κατι παραπανω θα ξερεις"" ή ""ναι...η αληθεια ειναι οτι εχεις δικιο"" ""παω αυριο να το πεταξω"" και αλλα τετοια :rotflmao: :rotflmao:
οπα ρε..Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
καλα δεν αγχωνομαι....δεν τρεχει τιποτα...
απλα εχει πολυ γελιο η υποθεση....εδω ειναι ικανοι να αρχισεις να κραζεις τα μηχανακια ολων...και να σου λενε... "εε..κατι παραπανω θα ξερεις"" ή ""ναι...η αληθεια ειναι οτι εχεις δικιο"" ""παω αυριο να το πεταξω"" και αλλα τετοια :rotflmao: :rotflmao:
τοσο καλη η φωτο που χε βαλει???![]()
![]()
![]()
τώρα που το ξανασκέφτομαι.........μήπως να ξαναβάλω την φωτό μου μπας και βρεθεί κανας χριστιανός να μου σιάξει οντως το μοτόρι??Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ειναι ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ..
η τεσπα βαλε μια φωτο σου να καταλαβω και εγω γιατι ειναι τοσο καλος κτλ ο εξπερτ..
και η long distance assistance καλή ειναι ρε παιδί μου......αλλα άλλο γούστο έχει να τον βλέπεις τον άλλο να μαστορεύει!!
ειναι η δεύτερη καλύτερη φαντασίωση μιας γυναίκας (η πρώτη ειναι με τον καθαριστή πισίνας):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να στη στείλω;Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οπα ρε..
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οπα ρε..
![]()
![]()
δεν ξερω ρε συ....αλλα πιστευεις οτι χρειαζονται φωτο εδω περα για να τα αρχισουν αυτα?? :rotflmao: :rotflmao: