καταρχην διαφωνω με τον τροπο σκεψης του πρωτου ....
καποιος πουλαει κατι γιατι εχει αναγκη τα χρηηματα , γιατι θελει να παει σε κατι πιο καινουργιο, γιατι θελει να παει σε κατι διαφορετικο , γιατι θελει να το ξεφορτωθει , γιατι τον κυνηγαει η γυναικα του ή ο πατέρας του ..... ολοι αυτοι ειναι λογοι για να πουλησεις κατι και ειναι παραγοντες που επηρρεαζουν την τιμη συνεπως , καποιος μπορει να περιμενει να πιασει τα χρ4ηματα που θελει και καποιος αλλος να καιγεται για ζεστο χρημα ...
τα εξτραδακια που αναφερονται παραπανω εκτος απο τους λογους που αναφερονται μπορουν να επιδειξουν και τον μερακλη πρωην ιδιοκτητη ... παμπολλα τα παραδειγματα τουμπανων που πωλουνται σε τρομερες τιμες , οσο σχεδον ενα ακριβο μαμα "σε μαμα κατασταση" και δεν εχουν πιασει καν κοφτες ( ακους alex ?)
προσφατως πουλησα ενα ρ1 02-03 στην τιμη που ζητουσα για εναμιση χρονο ... δεν ειχα αναγκη τα χρηματα , ηθελα να αλλαξω τεραιν (χωμα) ... δεν το σκοτωσα και εμεινα ικανποιημενος απο τα λεφτα που πηρα . επισης ικανοποιημενος εμεινε και ο νεος ιδιοκτητης (γεια σου ρε Βασιλη) με τον οποιο εχω αριστες σχεσεις και δεν θεωρει οτι τον κοροιδεψα γιατι του εδωσα ενα παρα πολυ καλο μοτορι σε τελεια κατασταση με πολλα εξτρα αλλα παλιο μοντελο .... το σταμπιλιζατερ λοιπον και η ολοσωμη acrapa δεν μπηκε για περισσοτερα αλογα αλλα για λογους που πραγματικα βοηθανε το μοτερ και τον αναβατη ....ειχε 40000 με αλλαγμενη αλυσιδα 2 φορες αλλα ανετα εβγαζε αλλα 5000 χλμ...
ερωτηση ...
ποσες πιθανοτητες δινετε σε ενα εντελως μαμα μηχανακι να ειναι σκισμενο και ποσες σε ενα τουμπανο ????
η δικη μου απαντηση ειναι ακριβως τις ιδιες ....
αρα λοιπον δεν μπορεις να μπεις στο μυαλο του καθενος και να βρεις τν τροπο που εφτιαξε την αγγελια του . μια αγγελια ειναι αυτο ακριβως που βλεπεις ... αν θες να την ψαξεις κοιτα το πορτοφολι σου , παρε το μοτορι και πηγαινε στο συνεργειο σου ... να δεις ομως που και εκει το πρωτο πραγμα που θα σου πει ο μηχανικος σου ( αν ειναι σωστος ) ειναι "δεν ειμαι και μεσα στο μοτερ " ....