Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ως ένδειξη της πατροπαράδοτης ελληνικής φιλοξενίας
αχα! καλο ε???
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ως ένδειξη της πατροπαράδοτης ελληνικής φιλοξενίας
αχα! καλο ε???
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Μήν είσαι και τόσο σίγουρος ότι γνωριζαν που θα πάνε τα παιδιά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
επαναλαμβάνω... οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΟΝΕΙΣ τι στο διάολο κάνουν;
Gandalf
Και μιας και υπάρχει μια "εργασία" το τελευταίο διάστημα με τίτλο "ο πειραιάς με τα μάτια των παιδιών" που τα παιδιά περιγράφουν ή φωτογραφίζουν τον Πειραιά, δεν θα μου έκανε εντύπωση τα παιδια να κουβαλήθηκαν εν αγνοία τους...![]()
Δεν με ενδιαφέρουν τα Καμποτάζ-Σαμποτάζ-ξεσκιτάζ κοκ... δεν με ενδιαφέρουν πολιτικές ίντριγκες και μαλακίες ενηλίκων.
Αυτά τα δύσμοιρα παιδιά... ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ , τα κάνετε ραγιάδες σαν τα κωλομούτρα σας;
Ακόμα περισσότερο αυτούς τους παπάρες γονείς που έδωσαν και έγγραφη συγκατάθεση , ευνουχίστε τους καθώς δεν είναι ικανοί να αναθρέψουν παιδιά-ελεύθερους ανθρώπους...
Άξιοι της μοίρας τους είναι... πολιτικοί, γονείς, φορείς κτλ..
Κρίμα στα παιδάκια και το λεώ με πάσα ειλικρίνεια.
byr0n
Σύμφωνα με άρθρο του protagon.gr έδωσαν έγγραφη συγκατάθεση... αλλά ακόμα και αν δεν το γνώριζαν τότε.. τώρα τι κάνουν που το έμαθαν;... προσωπικά θα είχα ξεσηκώσει θύελλα... με οτι και όπως μπορούσα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Σωστός .
Αλλά εδω που φτάσαμε να ξεπουλάμε οτι πιο ιερό και πολύτιμο από τα παιδιά .....
:a12:
από τους διανοούμενους Ελληνες περιμέναμε κάτι έτσι για το γανμωτο αλλά και αυτοί ντρέπονται πια
Run, rabbit run
Η έγγραφη συγκατάθεση πρέπει να δωθεί μιας και μπορεί να είχε δωθεί η εντύπωση ότι ήταν εκπαιδευτική εκδρομή.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Σύμφωνα με άρθρο του protagon.gr έδωσαν έγγραφη συγκατάθεση... αλλά ακόμα και αν δεν το γνώριζαν τότε.. τώρα τι κάνουν που το έμαθαν;... προσωπικά θα είχα ξεσηκώσει θύελλα... με οτι και όπως μπορούσα.
Gandalf
Δεν μπορώ να πω βέβαια με σιγουριά, αλλά μιας και ο γιός μου συμμετείχε σε μια παρόμοια εκδρομή που αφορούσε το Ναυτικό Μουσείο αλλά στην πορεία τα παιδιά έκαναν μια ασχετη μεγάααααλη βόλτα πριν καταλήξουν εκεί, λεω μπας και....
Εύστοχος ο τίτλος 1000 %, αλλά και η ερώτηση : γιατί κάνετε τα δύσμοιρα παιδιά ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ, πολύ μου άρεσε.
Τώρα αν το δικό μου παιδί το κουβαλούσαν σε λιμάνια - αεροδρόμια να κουνάει σημαιούλες και να μοιράζει τσολιαδάκια, θα δοκίμαζαν όλοι οι υπεύθυνοι την "ΚΡΕΑΤΟΒΕΡΓΑ".
Αυτά από μένα.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
byr0n... φίλε μου , ξέρεις πολύ καλά πως οτι πολυτιμότερο έχουμε εμείς και αυτή η χώρα είναι τα μικρά παιδιά... αν κάποιος πάει να τα "αλλοιώσει" με αυτό τον τρόπο, δεν θα το άφηνα με τίποτα να περάσει έτσι για το δικό μου παιδί. Αυτή βέβαια είναι προσωπική μου άποψη.
Υπόψη πάντως οτι αν έδωσες έγγραφη συγκατάθεση για εκπαιδευτική εκδρομή μόνο για το Ναυτικό μουσείο και το πήγαν κάπου αλλού, είναι νομικά υπόλογοι για το οτιδήποτε ώς καθηγητές απέναντι στους γονείς.
Πρέπει να είναι ξεκάθαρο το που πάνε το παιδί σου.
Δυστυχώς είναι τέτοιες οι εποχές που δεν έχουν σχέση με τις δικές μας (ναι ρε... κωλόγερος είμαι..) και πρέπει ειδικά στο θέμα των παιδιών για μένα , να έχουμε πάνω απο 14 τα μάτια μας. Ειδικά σε τέτοιες μαλακίες.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Δεν διαφωνούμε πουθενά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
byr0n... φίλε μου , ξέρεις πολύ καλά πως οτι πολυτιμότερο έχουμε εμείς και αυτή η χώρα είναι τα μικρά παιδιά... αν κάποιος πάει να τα "αλλοιώσει" με αυτό τον τρόπο, δεν θα το άφηνα με τίποτα να περάσει έτσι για το δικό μου παιδί. Αυτή βέβαια είναι προσωπική μου άποψη.
Υπόψη πάντως οτι αν έδωσες έγγραφη συγκατάθεση για εκπαιδευτική εκδρομή μόνο για το Ναυτικό μουσείο και το πήγαν κάπου αλλού, είναι νομικά υπόλογοι για το οτιδήποτε ώς καθηγητές απέναντι στους γονείς.
Πρέπει να είναι ξεκάθαρο το που πάνε το παιδί σου.
Δυστυχώς είναι τέτοιες οι εποχές που δεν έχουν σχέση με τις δικές μας (ναι ρε... κωλόγερος είμαι..) και πρέπει ειδικά στο θέμα των παιδιών για μένα , να έχουμε πάνω απο 14 τα μάτια μας. Ειδικά σε τέτοιες μαλακίες.
Gandalf
Μου κανει εντυπωση πως η Τσοκλη που εχει γυρισει ολο τον κοσμο που κυριως εχει δει τους φτωχους και πεινασμενους και ζητιανους αλλων χωρων,Πως ειχε την ιδεα αυτη που θυμιζει παλιες ελληνικες ταινιες που αποχαιρετουσαν τα παιδια στα πλοια![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
τωρα ειναι βουλευτής.....Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Μου κανει εντυπωση πως η Τσοκλη που εχει γυρισει ολο τον κοσμο που κυριως εχει δει τους φτωχους και πεινασμενους και ζητιανους αλλων χωρων,Πως ειχε την ιδεα αυτη που θυμιζει παλιες ελληνικες ταινιες που αποχαιρετουσαν τα παιδια στα πλοια![]()
Γ@@@@ την π@@@@@@ μου! δεν εχουν τον θεο τους!![]()
![]()
αφιερωμενω σε ολους οσους εχουν περασει απο την βουλη τα τελευταια 36χρονια!!!
http://www.youtube.com/watch?v=nPrLh...ayer_embedded#!
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
Απο τη μια οι επαγγελματιες κομμουνιστες, απο την αλλη οι επαγγελματιες δοσιλογοι καιροσκοποι...
http://www.youtube.com/watch?v=BadL5...eature=related
Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)
http://www.youtube.com/watch?v=OPE0s...eature=related
α,ρε μαγια και ειχα πιστεψει σε σενα ρε κοριτσι μου...:rotflmao:![]()
Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)
Πω-πω τι πάθανε τα παιδάκια!
Από ότι άκουσα τα θώπευσαν κάτι λιγούρηδες ανώμαλοι τουρίστες που θέλανε να πάνε Ταϋλάνδη, αλλά το μπερδέψαν και κατέληξαν στο Greece...
Επίσης, καμιά 25άρα από αυτά πουλήθηκαν ως σκλάβοι έναντι ευτελούς ποσού, με option αφαίρεσης οργάνων σε περίπτωση που νοσήσει βαριά κανά μούλικο πιτσιρικί βορειευρωπαϊκο...
ρε σεις τι γράφετε πάτε καλά;
Καρακιτσάτη κίνηση, δεν λέω, αλλά προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα απο τις χοντρομ@λ@κιες που πράτουν οι "ισάδι εγκεφαλογράφημα" του ΠΑΜΕ και του ΦΥΓΑΜΕ ΣΟΥ ΛΕΩ και του ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ; και του ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΑ!
Τα παιδάκια στα @@δια τους...μια μέρα off σχολείο και χαβαλές ήταν...δηλαδή εμείς που κάναμε υποχρεωτικά προσευχή και εκκλησιασμό και παρέλαση επί χρόνια τι να σου πω, πολύ επηρρεαστήκαμε...υπόδειγμα Ελλήνων Χριστιανών Ορθόδοξων είμαστε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...και επειδή τα πήγανε μια φορά σε μια (επαναλαμβάνω καρακιτσάτη) μ@λ@κι@, πάει! αυτό ήταν! τα παιδάκια ξεπουλήθηκαν στα διεθνή τραστ της τουριστικής εκμετάλλευσης και έγιναν υπηρέτες του κεφαλαίου όπως ο πιτσιρικάς Ινδός πρίγκηπας στο Indiana Jones που λάτρευε τη χθόνια θέα Κάλι...έλεος!!! :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Αντί να τα βάζουμε με του λαλάκες που πάνε και υπονομεύουν τον τουρισμό, που είναι ο μεγαλύτερος πλούτος της χώρα μας, τα βλαζουμε με αυτούς που με λάθος και άκομψο τρόπο βέβαια, προσπάθησαν να κάνουν μια μ@λ@κισμένη κίνηση, μπας και ισιώσει τίποτα...στη τελική σε εμάς μπορεί να μας φάινεται γελοίο, αλλά πόσοι απο εμάς θα έκαναν τουρισμό "πακέτο" με κρουαζιερόπλοιο;
Σε αυτόυς λοιπόν που δέχονται να παστωθούν σε ένα καράβι και να ξεχύνονται σαν εμετός σε κάθε λιμάνι, μπορεί και να άρεσε σαν κίνηση...οκ, δεν θα το παγιώσουμε κιόλας τώρα, να περιμένουν τα πιτσιρίκια το κάθε luxury παπόρο όπως περιμέναν οι πουτ@νες το στόλο στο Περαία, αλλά ξεκολάτε ρε σεις! Σιγά τη μ@λ@κι@!!!
Γιατί φωνάζουν αυτοί του ΠΑΜΕ; Γιατί δεν δουλέυουν Έλληνες ναυτεργάτες στα κρουαζερόπλοια; Τι λε ρε παιδί μου...Στον κάμπο και σε άλλες αγροτοπαραγωγικές περιοχές, έχουν πάρει χαμπάρι αυτοί οι κρεττίνοι ποιοί δουλεύουν τα χωράφια για λογαριασμό των γραικών μεγαλο - νεο - τσιφλικάδων; Τη πίτσα που σαβουρώνουν έχουν παρατηρήσει ποιός τους τη φέρνει; Στο βενζιναδικο ποιος τους γεμίζει το ρεζεβουάρ; ο Άδωνις Γεωργιάδης;![]()
![]()
![]()
ΠΑΜΕ! που ΠΑΜΕ; που αλλού; να τον παίξουμε...:a31: :a31: :a31: