Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
καποιος μοντ να διορθωσει το ορθογραφικο στον τιτλο
kanas mod paidia?
:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
καποιος μοντ να διορθωσει το ορθογραφικο στον τιτλο
kanas mod paidia?
:a13:
λοιπον σοβαρα τωρα, λογος να κουναει δε παιζει...αμα δειτε το ''μπικινακι'' καλυπτει πληρως τον κορμο και τα χερια του αναβατη...το μονο σημειο που ιεναι εκτεθημενο στον αερα ειναι οι γαμπες...
Έχω δει ένα οροφοδιαμέρισμα σε πολυκατοικία δίπλα ακριβώς στο Corfu Palace , άλλο να σου λέω και άλλο να το δεις ...
Δεν απάντησα στην ερώτηση σου μαν , στο δικαίωμα να ονειρεύομαι και αν μπορώ να ονειρευτώ ποτέ κάτι τέτοιο πήγαινε το σχόλιο μου ...![]()
desmosedici μοτερ φοραει?
frankly my dear, i dont give a damn...
Koιτα Πανο,ειδα ολες τις φωτο που εβαλες και μετα απο ωριμη σκεψη ενηλικου αναβατη μπορω να σου πω :
Αντε γ@μησου μεσημεριατικα![]()
:rotflmao:![]()
:rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
υεπ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κριμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
υεπ ...
frankly my dear, i dont give a damn...
Ναι, με +20 άλογα. ΕΔΩ μια περιγραφή.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Koιτα Πανο,ειδα ολες τις φωτο που εβαλες και μετα απο ωριμη σκεψη ενηλικου αναβατη μπορω να σου πω :
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
και δυο φορες μαλιστα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()